Esim artik annesinin gercek yuzunu görsün istiyorum..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yo hayır mecburdur gibi bir şey yok ortada. Fakat bana her seferinde bizim hep içimizde kaldı eşyanızı birlikte gidip beğenip alma, düğün vs gibi konuşup insanlar kendi evlerine eşya alıyorsa ben orada bir durup düşünürüm. Sürekli durumları olmadığını ileri sürüp nasıl g kendi evine rahatlıkla eşya alabiliyorlar.
Yalana gerek yok. Diyebilirler bizim kendimize gücümüz yetiyor ama öyle değilmiş işte. Eşimden den istemedim ben kendim aldırdım yazdım.

Hem bunun muhabbetini yapıp hem de bunlar yaşandıysa tamam

Nasıl yani anlamadım. Ben neyin muhabbetini yapıyorum anlamadım hanımefendi.

Siz yapmıyosunuz bi sakin olun ahahha kayınvalideniz ve kayınpederiniz hem alamadık edemedik keşke alsaydık içimizde kaldı muhabbeti yapıyomus hem de kendilerine alıyomus ya onu dedim

H
Siz yapmıyosunuz bi sakin olun ahahha kayınvalideniz ve kayınpederiniz hem alamadık edemedik keşke alsaydık içimizde kaldı muhabbeti yapıyomus hem de kendilerine alıyomus ya onu dedim
Depremden dolayı sakin değilim, sakin kalamıyorum kusura bakmayın. Şimdi anladım yazdıklarınızı.

Kocanın sana kıyafet bile alacak durumu yok. KV de bu durumu bilmiş ve açık açık söylemiş. Bu şartlarda olacak evlilik diye. Sen de kabul etmişsin. Şimdi üzülmeyi bırak. Şartlara adapte ol. Kocan düzsün odayı. Yok yapamıyorum diyorsa elindeki ile idare edeceksin. KV zaten seni eve kabul etmiş. Durumu da yok. Başka birşey yapmaz.

Üzüldüm sizin için. O kadar safsınız ki.

Senin kocanın evi yok ki. Senin kocanın evi yok. Repliği kafamda döndü durdu.
Olan olmuş 2 yolu var bu durumdan kurtulmanızın. Mutlaka bir işe girip çalışın ve o sırada bir üniversite bitirin. Ya da ailenizden özür dileyip geri dönün.
KV oturduğunuz evin sahibi, evinde başka eşya istemiyor belki saygı duymak zorundasınız. Yıllardır olan düzenini gidip bozuyorsunuz. Asla o evde otorite siz olamazsınız.

Eşinizin ailesi ayrı eve çıkmanızı istememiş ve eşiniz onların ağzına bakmış.
O ailesine rest çekmemiş. Ailesine rest çeken siz olmuşsunuz.
Şimdi ne gerçek yüz görmesinden bahsediyorsunuz ki? Eşinizin gözünde tabii ki anası hep haklı olacak. Baştan beri öyleymiş zaten. İki güzel söze elinizde tuzlukla koşmasaydınız bunları yaşamazdınız.

Ayrıca bu konuda zaten haklılar.
Benim ev geçindirmeyi beceremeyen oğlum kızın birini tutup getirse, o kız da kendi aklı ve ailesinin aklına uymak yerine benim ev geçindiremeden evlenmeye kalkan oğlumun aklına uyup gelse eve aldığıma şükrederler.
Kendiniz çalışmadığınız gibi "borca gir" diye akıl veriyorsunuz bir de insanlara. Sabır sınavı resmen.

Umarim kacarak evlenmek icin hakli sebebin vardir. Sayet yoksa mutsuz ederek mutlu olunmaz. Ilk basta kv ile ugrasmaktansa ailenin gönlünü al. Bana bunu yapabilirlerdi diye düsünme. El kapisi böyledir. Gönlü isterse yapar. Gönülleri isterse zorlarlar bütcelerini. Kactin kacmadin fark etmiyor bu konuda. Cat kapi girdin evine diye düsün. Herseyi sineye cek demiyorum ama biraz sabir ve anlayis göster. Esinin ve kv kurulu düzeni vardi onlar o eve o hayata aliskin. Seninle bir hayata alismak sende onlarla alismak icin önce tanimaya sevmeye calis. Kv nasil bir insan diye göstermek isterken sen üzülme. Biraz zamana birak. Ise gir calis. Esinin maddi durumuna destek ol ve ayri eve cikmanin hayallerini kur.

E kaynanam yok yok diyor diye kızıyorsunuz ama siz de eşimin maddi gücü yok diyorsunuz. Kaynana yarasın istiyorsunuz haşa, ama siz yaratin sıkıysa parayı. Kimse size söz vermemisse küsmeyin bence. Söz verdilerse başta o ayrı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X