Şimdi çok iyi oldu sanki.Orda da ailevi bazi sorunlarim vardi. Psikolojik acidan cok zor dönemler yasadim. Beni bunu yapmaya surukleyen sebeplerin basinda bu geliyordu zaten..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi çok iyi oldu sanki.Orda da ailevi bazi sorunlarim vardi. Psikolojik acidan cok zor dönemler yasadim. Beni bunu yapmaya surukleyen sebeplerin basinda bu geliyordu zaten..
Yo hayır mecburdur gibi bir şey yok ortada. Fakat bana her seferinde bizim hep içimizde kaldı eşyanızı birlikte gidip beğenip alma, düğün vs gibi konuşup insanlar kendi evlerine eşya alıyorsa ben orada bir durup düşünürüm. Sürekli durumları olmadığını ileri sürüp nasıl g kendi evine rahatlıkla eşya alabiliyorlar.
Yalana gerek yok. Diyebilirler bizim kendimize gücümüz yetiyor ama öyle değilmiş işte. Eşimden den istemedim ben kendim aldırdım yazdım.
Nasıl yani anlamadım. Ben neyin muhabbetini yapıyorum anlamadım hanımefendi.Hem bunun muhabbetini yapıp hem de bunlar yaşandıysa tamam
Nasıl yani anlamadım. Ben neyin muhabbetini yapıyorum anlamadım hanımefendi.
Depremden dolayı sakin değilim, sakin kalamıyorum kusura bakmayın. Şimdi anladım yazdıklarınızı.Siz yapmıyosunuz bi sakin olun ahahha kayınvalideniz ve kayınpederiniz hem alamadık edemedik keşke alsaydık içimizde kaldı muhabbeti yapıyomus hem de kendilerine alıyomus ya onu dedim
Depremden dolayı sakin değilim, sakin kalamıyorum kusura bakmayın. Şimdi anladım yazdıklarınızı.