merhaba kızlar direk konuya geçicem benim 3 buçuk yıllık bi evliliğim var 2 yaşında bir kızım var 4 buçuk aylıkda hamileyim birde oğlum olacak nasipse neyse benim eşim okumuş sosyal anlayışlı bi insan biz severek evlendik ve birbirimizi seviyoruz gerçi ben artık ondanda şüpheliyim ya neyse ben 23 yaşında ev temizliğnde çocuk bakımında ve mutfakta maharetli bi insanım ayrıca kendimede bakımlıyımdır evin içinde bile fönsüz makyajsız dolaşmam ama eşimle şöyle bi sorunumuz var eşimin hiç bi planında sosyal aktıvıtesinde ben yokum gezmeye giderken düğüne giderken yemeğe çıkarken akraba ziyaretlerine giderken beni hiç götürmüyoo yanında ya ailesinde biri oluyo yada tek gidiyor başta böle değildi aslında ama 1 yıldır hemen hemen bölee acaba neden böle sizce ben defalarca konuştum ama bana hep yanlış anladığımı sadece öle denk geldiğini söylüyor bugünde 29 ekim tatili diye evdeydi bende bugün dışarda birşeyler yapalım dedim bin dereden su getirdi sonra kızımızı parka götürmek için evden çıktı bende geç kaldılar yemek hazır diye aradım ama annesi gile misafir geelmiş kardeşleri falan toplanmışlar yemek yiyeceklermiş oraya geldim ben diyor kızımda yanında ama onlar hep eşleriyle çocuklarıyla gelmişler ama eşim kızımla gitti halbuki bana gel beraber gidelim diyebilrdi değilmi ama demedi her toplantı düğün ziyaret vs de böle yapıyo beni götürmüyor bazı arkadaşlar çirkin olduğumu ona denk olmadığım için götürmüyor zannedebilriler ama asla böle değil hatta kendi akrabaları bile beni eşime layık görmüyorlar sen gençsin güzelsin eşinin yanında çok küçük kardeşi gibi duruyorsun derler sizce eşim nden böle yapıyor kızlar sizce sebep nedir yaz tatiline bile ailesiyle gitti düşünün artık ama bana kendisinin iş için orada olduğunu ailesinin de tesadüf tatil için oraya gittiğini sadece karşılaştıklarını söyledi hatta bana kızdı sen herşeyi yanlış anlıyorsun diye koskoca türkiyede bi sürü tatil beldesi varken sizce böle tesadüf olurmuu