eşim artık eskisi gibi değil

ebrusu_22

hayat çok acımasız.....
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2007
225
21
643
50
slm
ben 20 yıllık evli biriyim.dile kolay 20 yıl..
eşim gerçek bir anne baba bağımlısı .artık kaldıramıyorum.ne yapayım kararsızım.en son dün akşam ailesi il dışında oturuyor.işim var diyerekten .beni siz aramayın bensizi ararım.gitti
ve telefonu 24 saattir kapalı.artık yoruldum.gelme diyorum bu eve geliyor.her söylediği yalan borç desen gırtlağa kadar ama hala o annesi yüzünden oğlum ben çok hastayım diyerek oyunla yanına götürttü.sadece diyorum ikiside cehennemin dibine gitseler.yalan yalan bıktım yalandan.telefonunu geçen yıl annen bu eve gelmesin dedim diye online işlemlerini kapattırdı.eve gelince asla bulamazsın saklıyor.en son bugün şu an hala arıyorum ulaşılamıyor kafayı yemezsem iyidir....ne yapayım bıktım

bir derdim var ı okuyunca aslında ne kadar dertsizmişim diyorum
20 yıl sizde yazmışsınız dilekolay 20 yıl da değişmeyen insan sonrasında ne kadar değişir bilemiyorum

evet bende şüpheleniyorum.ama cinsel konuda yetersiz.bilemiyorum benimle olamayan başkasını nasıl ...

bayan nihayet... en azından bana karşı iyiydi sanırım astropozda

cok zor bir durum .20 yil olmus hala aile olmayi ogrenememis bir adam.ne zaman ogrenirki bilemiyorum.ailesine sizden gizli gidiyor bir de.sabriniz kalmamistir artik allah yardimciniz olsun

Benim asıl merak ettiğim 20 yıl katlandığınız böyle kabul ettiğiniz adamı şimdi ne değişti de kabullenemiyorsunuz Zaten hep aynıymış Ada'm neden 20 yıl katlandınız peki.

Adam değişmemiş ki, zaten baştan beri böyleymiş... Telefonu kapatması bana pek hoş gelmedi açıkçası...

Bencede
Telf da saklıyorsa aldatıyor büyük ihtimal
Katılıyorum size ailesi bahane gerçekten ailesinin yanına giden neden telefonu kapatsın üstelik sen arama ben ararım dediği halde kapatmış telefonu ayrıca telefonu saklaması. İlişkide yetersizdir çünkü sadece kendisini tatmin etmek için ilişkiye öylesine giriyor büyük ihtimal ve bi başka kadınla nasıl bir ilişki yaşadığını asla bilemezsin

hala bekliyorum telefonunu açmasını geldiğinde ne yalan uyduracak midem bulanıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…