Aslında evet söyleniyorum ama şu da var bütün planları ben yapıyorum hadi gidelim gezelim ancak öyle oda bir süre sonra sıkıyor birazda ondan bekliyorum bir de Ankara'da artık her yeri gezdik yapacak bir şeyde bulamıyorum sinema tiyatro sıktı bir süre sonra adamın derdi kitap okuyayım yatayim başka derdi yok yani başka sorunumuz yok aslında telefon internet vs hiç ilgilenmez sadece eve gelince haber bakar sonra hooopp kitap elinde beyefendi ortada yok ani durum öyle bir hal aldı ki artık karı koca olduğumuzu bile unuttum yakınlaşma vs hiç bir şey yok okuyup okuyup yatıyor adam
adam ne tarz kitap okuyor
yani sokakta kuru kuru gezmeyin tabii
hayata dair gezin mesela müzeleri gezin ya da ne bileyim birlikte okuyun sonra konuşun
birlikte sinema izleyin vs
örneğin vizyonda olmayan sinema filmleri olur ankara da onları izleyin gelin kritiğini yapın
sizin ve eşinizin özel hobileri varsa bunda birbirinize eşlik edin
evde kutu oyunu oynayın
isim bitki şehir oynayın ya da yani etkinliği yaratın
yeni evlilere genel önerimdir
akşam tv de olan bir filmi inceleyin ya da işte sinemada tiyatroda olanı
hakkında bilgi sahibi olun ve eşinize uzun zamandır görmek istiyordum şöyleymiş böyleymiş diye özün
mesela evde tv de ise akşama izleyelim sana ne hazırlayayım deyin adam ne severse onları hazırlayın
o eve geldiğinde mutluluğunuz gözünüzden okunsun sadece siz mutlu olun diye izlesin
filmler arada onun seveceği ama sizin sevmediğiniz tarzda olsun
bunları paylaşın konuşun
şimdi netten her şeye ulaşmak kolay bizim zamanımızda CD kiralardık mesela
bir seferinde Cd kiraladık orada bir başka Cd de görmüştüm eve geldim anlattım eşim bri daha gittiğinde tarif etmiş adam bulmuş bana o filmi kiraladı birçok film izledim çoğunu unuttum ama onu unutmadım zira benim için adını sanını bilmediği cd yi tarif ile uğraşıp özellikle kiralamıştı
bir de siz eve geldiğiniz zaman aralığı ile eşinizin gelişi arasındaki zaman çok olunca sıkılıyor olabilirsiniz o araya kendinize özel hobi bulun spora vs gidin