Mesela ben kola vs isteyince unuttum tüh diyor kendi canı isteyince alıyorEşimle aram çok iyi sevgisini her şekilde gösteriyor bana bebeğide heycanla bekliyo ama aşermek konusunda istediklerimi yarın alalım deyip almıyor hep geçiştiriyor kendi canı isterse aklına eserse alıyo geçenlerde çilek ve çikolata istedim yarın alalım dedi markete uğramış evin temel eksiklerini almis deterjan sabun peynir gibi onu almamış çok agirima gitti unutkan bi insanda değil. Gecede istemiyorum hep isten gelirken söylüyorum durumumuz fazla iyi değil ama bir çikolata sadece beni sevmiyormu diye düşünüyorum artık
Önemsemiyor, bencil. Üstelik hamilesiniz ya. Ne kadar acı... 62 yaşındaki teyzem hâlâ bahseder, o kadar aşerdim 1 kere bile almadı, diye. İnsanın içinde kalır cidden. Bu günleri unutmayın...Eşimle aram çok iyi sevgisini her şekilde gösteriyor bana bebeğide heycanla bekliyo ama aşermek konusunda istediklerimi yarın alalım deyip almıyor hep geçiştiriyor kendi canı isterse aklına eserse alıyo geçenlerde çilek ve çikolata istedim yarın alalım dedi markete uğramış evin temel eksiklerini almis deterjan sabun peynir gibi onu almamış çok agirima gitti unutkan bi insanda değil. Gecede istemiyorum hep isten gelirken söylüyorum durumumuz fazla iyi değil ama bir çikolata sadece beni sevmiyormu diye düşünüyorum artık
HayırHamile kalınca mi bir şeyler istemeye başladınız ilk defa?
Ben çalışmıyorumSiz alın kendinize, ben de hamileyim de şu canım şunu bunu istiyor al olayı nazlanmaktan başka bisey değil
Bana canın bisey istiyor mu diyor istiyorsa da çoktan kendime almış oluyorum niye abartayım ki ya
Is çıkışı söylüyorum ama almıyorEşine iş çıkış vaktinde hatırlatsan. Belki unutuyor olabilir. Erkekler düz varlıklar sizin duygusal bir dönemde olduğunuzu idrak kapasiteleri yok. O almıyorsa siz alın. Yarın para bırak canım birşeyler istiyor sen almıyorsun bari ben alayım de.
Önceden alıyordu da hamile kalınca mi almaz oldu yani? Ilginnnc
Esiniz size para ya da kredi kartida mi vermiyor?Ben çalışmıyorum
nakit kullanmıyor kartıma da atıcam diyor ama geçiştiriyor hal böyle olunca bende isteyemiyorum artık eşim olsada bir yapar iki yapar insan yüzsüz gibi hissediyor sıkışık biraz ama istediklerim bazen bes on lirayi geçmiyorHer can çekmesi aşerme değildir öncelikle onu söyleyeyim. Hamileler aşerme olayını naz yapmak için çok kullanıyorlar, kış günü arkadaşım gecenin köründe erik aşerdim diye kocasını uyandırmış mesela. Adama acıdım hale gitmiş bulmuş getirmiş az yol da değil. İstedikleriniz ufak tefek şeyler canınız istemiş alsın tabi siz hamile olsanız da olmasanız da. Çilek çikolata tüm marketlerde var kendiniz neden almıyorsunuz?
Yok istediğini soyle ben alırım diyorEsiniz size para ya da kredi kartida mi vermiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?