- 7 Ocak 2016
- 10.357
- 49.971
- 598
Galiba en kötü benim sürekli tatlı sivri biber tabak tabak yiyorum. Öncesinde sevmediğim şeydi şimdi meyve gibi kaba doldurup yiyorum
Market uzaktami ki söz niye çıkıp almiyorsunuz. Yada eve sipariş edin. Size eve paramı bırakmıyor siz neden ısrarla almak istemiyor diye dusunuyorsunuzEşimle aram çok iyi sevgisini her şekilde gösteriyor bana bebeğide heycanla bekliyo ama aşermek konusunda istediklerimi yarın alalım deyip almıyor hep geçiştiriyor kendi canı isterse aklına eserse alıyo geçenlerde çilek ve çikolata istedim yarın alalım dedi markete uğramış evin temel eksiklerini almis deterjan sabun peynir gibi onu almamış çok agirima gitti unutkan bi insanda değil. Gecede istemiyorum hep isten gelirken söylüyorum durumumuz fazla iyi değil ama bir çikolata sadece beni sevmiyormu diye düşünüyorum artık
Bırakmıyormuş 5 kuruş.Market uzaktami ki söz niye çıkıp almiyorsunuz. Yada eve sipariş edin. Size eve paramı bırakmıyor siz neden ısrarla almak istemiyor diye dusunuyorsunuz
Acil bir şey olsa ne yapacak kadın 5kurus parasızBırakmıyormuş 5 kuruş.
Ben eşimi övmedim olması gerekeni söyledim yanlış anlaşılmış olabilirimNutella’ya 90 lira diyene çatmamış, çünkü o konu sahibine kocasını övmemiş.
Neden kendinizi bu adama mahkum ettiniz kiBir yıldır evliyim daha para vermedi elime bisey istersem alıyor disari çıkarsak yani öyle yapıyordu
Çok seviyor ve sevdiğini gösteriyormuş. Her gün arayıp bebek nasıl diye soruyormuş, hamilelik seni güzelleştirdi diyormuş. Bunlar yetiyor kadına. Biz de o yüzden kızdık ettik ama dön dolaş her cevap parasızlığa çıkıyor. Daha çocuk doğmadan 17 bin gelir var 10 bin gider var, sadece kira o da. Fatura market pazar masrafı ekleniyor daha.Adam para vermiyorsa ya evliliğini gözden geçirmesi gerekiyor ya da gidip çalışması gerekiyor? Bir çikolata meyve aldırmak için adama yalvaracaksa o adama çocuk doğurmak ne kadar mantıklı bilemedim
Internetten siparis ver getirsinler. Ne cekiyon adamin kahrini yaEşimle aram çok iyi sevgisini her şekilde gösteriyor bana bebeğide heycanla bekliyo ama aşermek konusunda istediklerimi yarın alalım deyip almıyor hep geçiştiriyor kendi canı isterse aklına eserse alıyo geçenlerde çilek ve çikolata istedim yarın alalım dedi markete uğramış evin temel eksiklerini almis deterjan sabun peynir gibi onu almamış çok agirima gitti unutkan bi insanda değil. Gecede istemiyorum hep isten gelirken söylüyorum durumumuz fazla iyi değil ama bir çikolata sadece beni sevmiyormu diye düşünüyorum artık
kola içmeyin ya. Full kimyasal aşırı zararlı birşeyMesela ben kola vs isteyince unuttum tüh diyor kendi canı isteyince alıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?