Eşim aserdigim seyleri almıyor

Market uzaktami ki söz niye çıkıp almiyorsunuz. Yada eve sipariş edin. Size eve paramı bırakmıyor siz neden ısrarla almak istemiyor diye dusunuyorsunuz

Adam para vermiyorsa ya evliliğini gözden geçirmesi gerekiyor ya da gidip çalışması gerekiyor? Bir çikolata meyve aldırmak için adama yalvaracaksa o adama çocuk doğurmak ne kadar mantıklı bilemedim
Çok seviyor ve sevdiğini gösteriyormuş. Her gün arayıp bebek nasıl diye soruyormuş, hamilelik seni güzelleştirdi diyormuş. Bunlar yetiyor kadına. Biz de o yüzden kızdık ettik ama dön dolaş her cevap parasızlığa çıkıyor. Daha çocuk doğmadan 17 bin gelir var 10 bin gider var, sadece kira o da. Fatura market pazar masrafı ekleniyor daha.

Adam kendi aşerince istediklerini alıp yiyor ama hamile karısı aşerince gerek yok deyip almıyormuş. Mantık yok aramayın boşuna. Bu arada yalvarınca da almıyor meyveyi çikolatayı.

İşe girmemenize zaten hayret ettim ama bir de size 5 kuruş vermeyen adamdan çocuk mu yaptınız yaa. Böyle konulara hiç ağlama diyesim geliyor ama hamile olduğunuz için de üzmek istemiyorum. Biraz sesinizi çıkarın madem bundan sonra düzenli para vereceksin bana deyin. Çocuk doğup biraz kendini kurtarınca da direkt işe girin. Size bu zorlukları yaşatan kocanıza da yağmurlu havada su vermeyin mümkünse

Internetten siparis ver getirsinler. Ne cekiyon adamin kahrini ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…