- 1 Ocak 2022
- 5.006
- 18.987
- 198
nakit kullanmıyor kartıma da atıcam diyor ama geçiştiriyor hal böyle olunca bende isteyemiyorum artık eşim olsada bir yapar iki yapar insan yüzsüz gibi hissediyor sıkışık biraz ama istediklerim bazen bes on lirayi geçmiyor
Ben çalışmıyorum
Gerçekten üzüldüm size... Kusura bakmayın ama insan karısını ne olursa olsun parasız bırakmaz. Allah korusun bişey olsa para her daim lazım.. üstelik hamileymissiniz.Yok istediğini soyle ben alırım diyor
Keşke kimseye muhtaç olmasaydınız.Ben çalışmıyorum
Ben durumla alakalı olduğunu düşünmüyorum kendi istediğinde alabiliyorsa neden benim isteklerim daha düşükken almasinkiDurumumuz iyi değil demişsiniz çok üzüldüm. Aklıma ilk o gelmişti zaten. En ucuzundan da olsa alınırdı gerçi.
Ailen uzakta mı?
Her can çekmesi aşerme değildir öncelikle onu söyleyeyim. Hamileler aşerme olayını naz yapmak için çok kullanıyorlar, kış günü arkadaşım gecenin köründe erik aşerdim diye kocasını uyandırmış mesela. Adama acıdım hale gitmiş bulmuş getirmiş az yol da değil. İstedikleriniz ufak tefek şeyler canınız istemiş alsın tabi siz hamile olsanız da olmasanız da. Çilek çikolata tüm marketlerde var kendiniz neden almıyorsunuz?
Bir yıldır evliyim daha para vermedi elime bisey istersem alıyor disari çıkarsak yani öyle yapıyorduAnlamadım ben sizin hiç paranız yok mu? Sıfır nakitle evde mi oturuyorsunuz?
Sessiz bir insansın muhtemelen. O yüzden bu düşüncesizliği. Kavga çıkart ve zorla aldır. Çirkef ol biraz sesin çıkmadıkça çok ezilirsin. Ayrıca keyfinden istemiyorsun ya karnındaki onunda çocuğu(ki keyfinden de isteyebilirsin durumu yoksa bir tane alır ama alır.)Yok istediğini soyle ben alırım diyor
Benim sadece küçük tatlılar o da gündüz istiyorumOha yani. Erik ne gece gece.
Ben de deli gibi Kazandibi aşeriyordum ama şekerim sıkıntılıydı doktorum yeme dedi tuttum kendimi yani bi halt olmadı.
Benim sadece küçük tatlılar o da gündüz istiyorum
Maddi durumumuzu çok bilmiyorum nerde ne var o yüzden bisey diyemiyorumSessiz bir insansın muhtemelen. O yüzden bu düşüncesizliği. Kavga çıkart ve zorla aldır keyfinden istemiyorsun ya karnındaki onunda çocuğu.
E siz evdeyken bi sorun olsa hamilesiniz bir de. Nasıl gideceksiniz hastaneye falan?Bir yıldır evliyim daha para vermedi elime bisey istersem alıyor disari çıkarsak yani öyle yapıyordu
Neden böyle alistirdiniz ki? Isteyince de vermiyor mu?Bir yıldır evliyim daha para vermedi elime bisey istersem alıyor disari çıkarsak yani öyle yapıyordu
Istedigi bi gebelik benden çok istediNormalde erkekler istedikleri bir gebelik ise ve öncesinde sorun yoksa bu aş erme olaylarını zevkle yaparlar,hatta nerdeyse zorla aş erdirirler.Ya söylediğiniz gibi iyi bir ilişki ve istenen gebelik değil,adam düşünceli değil,bencil biri. Ya da unutkan biri.Gerekirse siz alın canınız çektiyse gidin alin yürüyüş yapın o bahaneyle .Çok ustelemeyin ama bu halinide unutmayın gözlemleyin.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?