Eşim aserdigim seyleri almıyor

Normalde erkekler istedikleri bir gebelik ise ve öncesinde sorun yoksa bu aş erme olaylarını zevkle yaparlar,hatta nerdeyse zorla aş erdirirler.Ya söylediğiniz gibi iyi bir ilişki ve istenen gebelik değil,adam düşünceli değil,bencil biri. Ya da unutkan biri.Gerekirse siz alın canınız çektiyse gidin alin yürüyüş yapın o bahaneyle .Çok ustelemeyin ama bu halinide unutmayın gözlemleyin.......

Anlamadım ben sizin hiç paranız yok mu? Sıfır nakitle evde mi oturuyorsunuz?

Oha yani. Erik ne gece gece.
Ben de deli gibi Kazandibi aşeriyordum ama şekerim sıkıntılıydı doktorum yeme dedi tuttum kendimi yani bi halt olmadı.

Ya niye çıkıp kendisi alsın ya ben bile bazen üşeniyorum markete kız kardeşim dışardaysa gelirken şunları alsana diyorum, ya da o arıyo bişey lazım mı diye, eksiksiz getiriyor kız yani bunu yapmak o kadar standart bişey ki, eve gelirken ben de arıyorum bişey alayım mı diye. Bazen çoktan canımızın istediğini hızlı marketten almış oluyoruz yok ben aldım diyoruz yani, ama yine de ertesi gün eve geç gelen arar bişey lazım mı diye. Bunu da eşler birbirine yapamayacaksa yazık

Yok istediğini soyle ben alırım diyor
Sessiz bir insansın muhtemelen. O yüzden bu düşüncesizliği. Kavga çıkart ve zorla aldır. Çirkef ol biraz sesin çıkmadıkça çok ezilirsin. Ayrıca keyfinden istemiyorsun ya karnındaki onunda çocuğu(ki keyfinden de isteyebilirsin durumu yoksa bir tane alır ama alır.)

Son düzenleme:
Ben aşerdiğim şeyleri hep rüyamda yiyordum ablam da benim gibiymiş. Bir ara baklava istemiştim kendim alamayacağım uzaklıkta bir yerde dükkan. Almamıştı. Ben de bir süre sonra kardeşime onun yanında dedim canım o kadar baklava çekiyor ki ruyalarima giriyor. Anca öyle gidip almıştı.

Bir yıldır evliyim daha para vermedi elime bisey istersem alıyor disari çıkarsak yani öyle yapıyordu
E siz evdeyken bi sorun olsa hamilesiniz bir de. Nasıl gideceksiniz hastaneye falan?

Istedigi bi gebelik benden çok istedi

Kendiniz niye almiyorsunuz nasıl soru hanımlar ya. Hiç eşinizden birşey istemiyor musunuz ? Bu erkeklsr her fırsatta nazlaniyor kadınlar da onun çocuğunu taşıyor doğru düzgün egilemiyor kalkamiyor bir çikolata almayı hatırlamak bu kadar zor olmasa gerek .

Evet insan para verip bir cikolatayi kendisi alabilir ama sevdiğin kişinin onu düşünüp alması getirmesi onu daha güzelleştirir. Erkekler hamile kalsaydı eminim yüz bin şeye aşerirlerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…