Çıkın kendiniz alın?Eşimle aram çok iyi sevgisini her şekilde gösteriyor bana bebeğide heycanla bekliyo ama aşermek konusunda istediklerimi yarın alalım deyip almıyor hep geçiştiriyor kendi canı isterse aklına eserse alıyo geçenlerde çilek ve çikolata istedim yarın alalım dedi markete uğramış evin temel eksiklerini almis deterjan sabun peynir gibi onu almamış çok agirima gitti unutkan bi insanda değil. Gecede istemiyorum hep isten gelirken söylüyorum durumumuz fazla iyi değil ama bir çikolata sadece beni sevmiyormu diye düşünüyorum artık
Konu sahibinin durumu çok farklı, esi para vermiyormuş.Ya niye çıkıp kendisi alsın ya ben bile bazen üşeniyorum markete kız kardeşim dışardaysa gelirken şunları alsana diyorum, ya da o arıyo bişey lazım mı diye, eksiksiz getiriyor kız yanibunu yapmak o kadar standart bişey ki, eve gelirken ben de arıyorum bişey alayım mı diye. Bazen çoktan canımızın istediğini hızlı marketten almış oluyoruz yok ben aldım diyoruz yani, ama yine de ertesi gün eve geç gelen arar bişey lazım mı diye. Bunu da eşler birbirine yapamayacaksa yazık
Ne gerek var diyorNeden böyle alistirdiniz ki? Isteyince de vermiyor mu?
Kola içmeyin zatenMesela ben kola vs isteyince unuttum tüh diyor kendi canı isteyince alıyor
Parası yokmuş maalesef, eşi eve para da birakmiyormuş.Çıkın kendiniz alın?
Market çok mu uzak?
konuyu tamamen okuyun isterseniz beni daha çok rencide edin diye yazmadım burayaÇıkın kendiniz alın?
Market çok mu uzak?
Konu kola içmek değil zaten kendisi isteyince almasıKola içmeyin zaten
E canım onu baştan düşünecekti kendisine para vermeyen insanla çocuk yapmış sonuçta kendisi de buna razıymış nasılsa istediğini adam alıp geliyor diye. Adamın da alıp gelmesi lazım işte madem para vermiyor. Valla böyle adamları çok mu arıyorlar anlamıyorum kiKonu sahibinin durumu çok farklı, esi para vermiyormuş.
Bir yıldır evliyim daha para vermedi elime bisey istersem alıyor disari çıkarsak yani öyle yapıyordu
Eşinin işi ne? Ev kira mı? Durumunuz iyi değilse nasıl çocuk yapmaya karar verdiniz? İllaki eşin biriktirmiştir belli bir miktar çocuğu istediğine göre. Zaten istediklerin ucuzmuşta. Alması gerek sesini çıkar gerekirse kavga et. Bu ne düşüncesizlik.Maddi durumumuzu çok bilmiyorum nerde ne var o yüzden bisey diyemiyorum
Baştan paranız olmadığını yazmadınız millet ara mesajları mı bulacak.konuyu tamamen okuyun isterseniz beni daha çok rencide edin diye yazmadım buraya
Niye bu kadar pasifsiniz,şimdi hamilesiniz ama öncesinde çalıştınız mı,eşinizin para vermemesi çok garip de maddi durumumuzu bilmiyorum demeniz de garip insan bilmez mi eşi ne kazanıyor neyi var neyi yokMaddi durumumuzu çok bilmiyorum nerde ne var o yüzden bisey diyemiyorum
Ben durumla alakalı olduğunu düşünmüyorum kendi istediğinde alabiliyorsa neden benim isteklerim daha düşükken almasinki
Yahu dünyanın binbir türlü hali var, eve 3 kuruş bile olsa bırakılmaz mı?Ne gerek var diyor
Yapma gözünü seveyim, sende bunu kabul mü ediyorsun. Insanın durumu kötü olabilir ama eve 200 lira bırakmak imkansız bişey değil, yanında da düşük limitli bir kredi karti verebilir size...market alışverişini, ufak tefek eksiklerini ordan karşılarşın. Hayatın boyunca kocan ne alirsa onu yiyip onu ki giyeceksin? Üstelik birde çocuk geliyormuş, çocuğun eksiği gediği bitmez kiNe gerek var diyor
KiraEşinin işi ne? Ev kira mı? Durumunuz iyi değilse nasıl çocuk yapmaya karar verdiniz? İllaki eşin biriktirmiştir belli bir miktar çocuğu istediğine göre. Zaten istediklerin ucuzmuşta. Alması gerek sesini çıkar gerekirse kavga et. Bu ne düşüncesizlik.
Madem böyle ; Keşke o dogursaydiMesela ben kola vs isteyince unuttum tüh diyor kendi canı isteyince alıyor
Ne gerek var diyor hep iste bende surekli oyle dediği için yüzüm tutmuyor istemeyeÜzüldüm ya.
Ben dogumdan sonra calismayi bırakmıştım. Nakit sıkıntımız oluyordu. Ek kart cikartmistik bana. Sizde konuşun esinizle. Ihtiyaclarim oluyor bana bir ek kart çıkartalım deyin. Zaten limiti hem cok yuksek olmuyor hem de kendi kredi kartiyla ortak limitli oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?