Eşim aserdigim seyleri almıyor

Çıkın kendiniz alın?
Market çok mu uzak?

Konu sahibinin durumu çok farklı, esi para vermiyormuş.

Konu sahibinin durumu çok farklı, esi para vermiyormuş.
E canım onu baştan düşünecekti kendisine para vermeyen insanla çocuk yapmış sonuçta kendisi de buna razıymış nasılsa istediğini adam alıp geliyor diye. Adamın da alıp gelmesi lazım işte madem para vermiyor. Valla böyle adamları çok mu arıyorlar anlamıyorum ki

Maddi durumumuzu çok bilmiyorum nerde ne var o yüzden bisey diyemiyorum
Eşinin işi ne? Ev kira mı? Durumunuz iyi değilse nasıl çocuk yapmaya karar verdiniz? İllaki eşin biriktirmiştir belli bir miktar çocuğu istediğine göre. Zaten istediklerin ucuzmuşta. Alması gerek sesini çıkar gerekirse kavga et. Bu ne düşüncesizlik.

Maddi durumumuzu çok bilmiyorum nerde ne var o yüzden bisey diyemiyorum
Niye bu kadar pasifsiniz,şimdi hamilesiniz ama öncesinde çalıştınız mı,eşinizin para vermemesi çok garip de maddi durumumuzu bilmiyorum demeniz de garip insan bilmez mi eşi ne kazanıyor neyi var neyi yok

Bir yıldir almıyormus elinize para vermiyormuş. Bu adamdan çocuk yapatsanız olacağı bu. Yarın birgun cocuga da bisey almaz. Esinizin maddi durumundan bile haberi iz yok. Esiniz sizi es olarak degil de bir esya gibi görüyor fikrinizin onemi yok. Ama konuya eşim veni çok sever yazmissınız secgi oyle bisey değil. Bazı insanlar sevginin ne demek oldugunu bile bilmiyor garip
Ben durumla alakalı olduğunu düşünmüyorum kendi istediğinde alabiliyorsa neden benim isteklerim daha düşükken almasinki

Ne gerek var diyor
Yahu dünyanın binbir türlü hali var, eve 3 kuruş bile olsa bırakılmaz mı?
Başınıza bişey gelse hastaneye gidecek paranız yok evde.
Söyleyin, bıraksın eve her gün bi miktar. Çok bişeye gerek yok yani, acil ihtiyaçlar için olmalı evde para.

Bence kocanızın aşerdiğiniz şeyleri almamasından daha önemli sorunlarınız var gibi ama, neyse..

Ne gerek var diyor
Yapma gözünü seveyim, sende bunu kabul mü ediyorsun. Insanın durumu kötü olabilir ama eve 200 lira bırakmak imkansız bişey değil, yanında da düşük limitli bir kredi karti verebilir size...market alışverişini, ufak tefek eksiklerini ordan karşılarşın. Hayatın boyunca kocan ne alirsa onu yiyip onu ki giyeceksin? Üstelik birde çocuk geliyormuş, çocuğun eksiği gediği bitmez ki

Ne gerek var diyor hep iste bende surekli oyle dediği için yüzüm tutmuyor istemeye

Arkadaşlar niye her şeyi hemen kendin al o zamana bağlıyorsunuz ki? İnsan bunu akıl eder zaten. Burada konu önemsenmemek, kıymet verilmemek. Kaldı ki size nasıl para vermez ya yuh ekonomik şiddet yaşıyorsunuz şu an. İnsan çocuk gibi sürekli bana şunu al bunu al demek zorunda bırakır mı karısını çok ayıp. Sizi üzmek istemiyorum konu sahibi zaten hassassınız. Eşinizle ciddi bir konuşma yapmalı ve artık eve belli bir miktar para bırakmasını şart kosmalisiniz. Her şeyden önce bu önemli. Belki idrak edemiyor, düşünemiyor kırıldığınızı fark etmiyor ya da dümdüz odun bilmiyorum ama rest çekme zamanınız gelmiş. Gebesiniz, koca kadınsınız hiç mi dışarı çıkıp ihtiyaç gideremeyeceksiniz? Hadi acil bir şey olsa Allah korusun? Bence asermeden önce asıl halletmeniz gereken şey bu para mevzusu. İşi niye çalışmıyorsunuz falana getirmeyeceğim o kadar çalışıp tüm parasını kocasına veren kadınlar da var, çalışmayıp evin tüm ekonomisini yöneten kadınlar da. Siz en azından günlük ya da haftalık belli bir miktarı eşinizden alın. Aslında en güzeli size kart çıkarması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…