- 19 Ekim 2016
- 3.045
- 7.266
- 158
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin diyeyim önce.Bir yıldır evliyim daha para vermedi elime bisey istersem alıyor disari çıkarsak yani öyle yapıyordu
Yarın o bebek doğduğunda kocanız evde yokken parasız nasıl bakacaksınız? Öyle bir dönemdeyiz ki balkona çıksak para gidiyor. Çok üzüldüm keşke bebek için biraz bekleseydiniz.Bir yıldır evliyim daha para vermedi elime bisey istersem alıyor disari çıkarsak yani öyle yapıyordu
Konu o değil.Hamilelikte fazla kola tüketmeyin.
Dijital sipariş için kocasının telefonuna onay kodu gider, yine ona muhtaç yaniMarket uygulamasını indiriyorsunuz.
Eşinizin kartını kaydediyorsunuz.
Siparişi veriyorsunuz.
Çileğinizi yerken bir yandan da en azından acil ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz bir iş bakıyorsunuz/ üretiyorsunuz.
Hayatınızın geri kalanında da çocuğunuz ve kendiniz için kendinizden başka kimseyi güvence olarak görmüyorsunuz.
Bebek kısmetiyle gelir diye düşünüyorsanız çok yanılmışsınız.Ev kiramiz 10k 17 bin falan alıyor ama yetmiyor diyor
Ev arkadasima bile asermemis halimle gelirken cips alsana canim cekti desem herseferinde almasa, kendi isteyince alsa alinirdim. Olay alamamak degil ki burda…Siz alın kendinize, ben de hamileyim de şu canım şunu bunu istiyor al olayı nazlanmaktan başka bisey değil
Bana canın bisey istiyor mu diyor istiyorsa da çoktan kendime almış oluyorum niye abartayım ki ya
10 lirası olmayan bir kadin neden evlenir hadi evlendi neden çocuk yapar?nakit kullanmıyor kartıma da atıcam diyor ama geçiştiriyor hal böyle olunca bende isteyemiyorum artık eşim olsada bir yapar iki yapar insan yüzsüz gibi hissediyor sıkışık biraz ama istediklerim bazen bes on lirayi geçmiyor
Iyide bu sartları bilerek hamile kaldı. Yazik değil mi cocuğaKizlar hamile bir kadin var lutfen biraz daha hosgorulu yaklasalim yargilamadan guzel olumlamalar yapalim olan olmus artik
Tabi kii yazik ben de ayni yorumlari yaptim ama biraz daha olumlu konusalim yapici olalim konu sahibi bir ise girmesi konusunda teşvik edelimIyide bu sartları bilerek hamile kaldı. Yazik değil mi cocuğa
Yok adam ölse ne olacak orası daha da meçhul.Allah ömür versin de. Bu nasıl bilinçsizlik aklım almadıYarın o bebek doğduğunda kocanız evde yokken parasız nasıl bakacaksınız? Öyle bir dönemdeyiz ki balkona çıksak para gidiyor. Çok üzüldüm keşke bebek için biraz bekleseydiniz.
Tek başına sokağa bile çıkmıyormuş, bence konu sahibinin acilen silkelenip kendine gelmesi lazım.Yok adam ölse ne olacak orası daha da meçhul.Allah ömür versin de. Bu nasıl bilinçsizlik aklım almadı
Bende hem alamıyor bazende almıyor... Kızlar çalışsın evlensin... Mesleği olsun. Çok çok üzüldüm doğacak bebeğe....Ev arkadasima bile asermemis halimle gelirken cips alsana canim cekti desem herseferinde almasa, kendi isteyince alsa alinirdim. Olay alamamak degil ki burda…
Kış dönemi bir pastaneye gittik kahvaltı için.. servisi karnı burnunda hamile bir garson yapmıştı içime oturmuştu az biraz sohbet ettim mecburum çalışmaya eşim tek maaş yetmiyor ev kira demişti o haliyle ayakta serviste çalışıyorduTek başına sokağa bile çıkmıyormuş, bence konu sahibinin acilen silkelenip kendine gelmesi lazım.
Hamilelik hastalık değil zaten, çok yorulmadan her iş yapılabilir. Konu sahibinde fazla boşvermişlik var.Kış dönemi bir pastaneye gittik kahvaltı için.. servisi karnı burnunda hamile bir garson yapmıştı içime oturmuştu az biraz sohbet ettim mecburum çalışmaya eşim tek maaş yetmiyor ev kira demişti o haliyle ayakta serviste çalışıyorduama işte anne o.. evladı için ne yapsın çok takdir ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?