Eşim aserdigim seyleri almıyor

Biraz ipleri elinize alin.cok algilari yuksek bir kocaniz yok bence.'hallederiz' modunda gibi geldi bana. İstediniz de almadi mi? Hemen kartini isteyin..para isteyin..talebinizi o an alacaksiniz.'canim suan istiyor' gece saat 01.00 mi cikin alin marketten o cikolatayi ki..birdaha istediginizdee ne istediginizi unutamasin alttan aldiginizda 'o kadarda onemli degil, uzuldum ama tamam yarin al bana' gibi anliyor..yarinda unutup geciyor..

Kocam bana aşerdiğim basit şeyleri bile almiyor diyen birinin konusuna ben hamilelikte şunu aşerdim, bunu aserdim diye yazma, bundan şu kadar yedim demek nasıl bir şeydir cidden aklım almadı.

Konu sahibi bu kadar pasif olmayı bırakın,kocanız size ihtiyacınız olan şeyleri alaka zorunda, canınızın istedikleri de buna dahil. Elinize bir kuruş para da vermiyormuş. Sessiz kalmayın buna. Disarı çıkarken bayilmalariniz icin acilen doktora gidin.
Bu şartlarda baştan hamile kalmasaymişsiniz iyiymiş ama olan olmuş bundan sonra öyle kocanizin ağzından çıkanlara göre hareket etmeyi bırakın. Bir sey deyince gösterin tepkisini. Utanmaz herif yediğiniz poğaçayi,fıstık etmesini bile çok görmüş size.

Bir yıldır evliyim daha para vermedi elime bisey istersem alıyor disari çıkarsak yani öyle yapıyordu
Yarın o bebek doğduğunda kocanız evde yokken parasız nasıl bakacaksınız? Öyle bir dönemdeyiz ki balkona çıksak para gidiyor. Çok üzüldüm keşke bebek için biraz bekleseydiniz.

Dijital sipariş için kocasının telefonuna onay kodu gider, yine ona muhtaç yani

Siz alın kendinize, ben de hamileyim de şu canım şunu bunu istiyor al olayı nazlanmaktan başka bisey değil
Bana canın bisey istiyor mu diyor istiyorsa da çoktan kendime almış oluyorum niye abartayım ki ya
Ev arkadasima bile asermemis halimle gelirken cips alsana canim cekti desem herseferinde almasa, kendi isteyince alsa alinirdim. Olay alamamak degil ki burda…

10 lirası olmayan bir kadin neden evlenir hadi evlendi neden çocuk yapar?

Yarın o bebek doğduğunda kocanız evde yokken parasız nasıl bakacaksınız? Öyle bir dönemdeyiz ki balkona çıksak para gidiyor. Çok üzüldüm keşke bebek için biraz bekleseydiniz.
Yok adam ölse ne olacak orası daha da meçhul.Allah ömür versin de. Bu nasıl bilinçsizlik aklım almadı

Dükkan açtık, arada ben de çalışıyorum demişsiniz hamile kalmadan önce. Yine çalışıp 5 lira almadan eve mi dönüyordunuz?

10bin kira 17 bin maaş dediniz doğru yetmez.

İnternet faturasını nasıl ödüyor.
İleride bez mama masrafını ne yapacaksınız.
Beşik kıyafet kısmı nasıl olacak...
Çocuğa acil hastaneye götüreceksiniz misal parasız nasıl çıkacaksınız evden...
Canı birsey istediğinde ne olacak. TV seyrederken hep reklam çıkıyor...

Aş erdim yiyemedim sorun olur kısmına inanmıyorum orası ayrı... Benim gıda alerjilerim olduğu için çok kısıtlıydım. Yiyemedim. Abur cubur da yemedim... Çocuğum da eksik değil yani...

Sizin konu çok farklı. Oturup konuşun. Böyle olmaz.

Ev arkadasima bile asermemis halimle gelirken cips alsana canim cekti desem herseferinde almasa, kendi isteyince alsa alinirdim. Olay alamamak degil ki burda…
Bende hem alamıyor bazende almıyor... Kızlar çalışsın evlensin... Mesleği olsun. Çok çok üzüldüm doğacak bebeğe....

Tek başına sokağa bile çıkmıyormuş, bence konu sahibinin acilen silkelenip kendine gelmesi lazım.
Kış dönemi bir pastaneye gittik kahvaltı için.. servisi karnı burnunda hamile bir garson yapmıştı içime oturmuştu az biraz sohbet ettim mecburum çalışmaya eşim tek maaş yetmiyor ev kira demişti o haliyle ayakta serviste çalışıyordu ama işte anne o.. evladı için ne yapsın çok takdir ettim

Hamilelik hastalık değil zaten, çok yorulmadan her iş yapılabilir. Konu sahibinde fazla boşvermişlik var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…