Esim askerdeyken ailesinde kalmaktan kurtuldum

Bence eşler il dışına veya işte askere gibi uzun zamanlı biryere gideceklere. Hanımlarına danışmanları en doğrusu nerde kalmak istediklerine dair.. Çünkü kendi öz anne baba gibisi yok

Benden 1 yaş küçük. Nişanlı suan, bi an once evlenip gitmesi umidiyle. Gittigi yeri de karıştırır o ayri.
Ona da çektirecek biri lazım. Belki orda süt dökmüş kediye döner. Ne kadar ukalaymış. İnsan sinir olur kendinden küçük birinin böyle davranmasına. Allah kurtarmış seni. Umarım sana ettiğini kendi görümcesinden bulur.

He yaaa birde içine yüz maskem girmiş ben şok birdaha attımne ara araya karıştı ben şok
Kv ve gorumcenin agziyla cevap veriyorum size:

"Iste bi avradın(!) düzeni olmazsa boyle olur maske de girer hersey de girer duzeniniz yokki tembelsiniz sifirsiniz esya kiymeti bilmezsiniz siz iste boylesiniz ne gelinler var ah ah "
Boyle uzar gider bu cevap

gozun aydin bacim ama yine esine dua et.. goz gore gore de birakabilirdi idare et sabret diyebilirdi.. iyi olmus.

Insanın psikolojisi bile bo,ulur bunların yanında.. hasta olursun valla.. eşinin sana destek olması lazım. Esisin sen onun kolesi ya da eşyası değil. Zor yani ne denir ki. Umarım esin kıymetini bilir biraz. Tabi ki ailesi atmasın ama seni de zorlamasın görüşmeye en azından sana insan gibi davrandıkları güne kadar.. esin seni ezdirmese böyle davranamazlar ama madem esin sessiz kaliyo sen ezdirmicen kendini gerekirse boşanma pahasına.. yuva demek aile demek es demek değer saygı görmek demek.. bunların olmadığı evlilik zaten yuva değildir. Olmayanı da binbir fedakarlıkla sadece tek taraflı yuva yapmaya çalışmak saçmalık..

Ailesinin size yaptığı terbiyesizlik de ondan. 10 gün misafir edemediler eşini ve alıp gitmek istedi adam. Kimse yaşamak istemez bunu. Gözü arkada kalmasın dçye emanet edecekti güya.. ondan üzücü dedim.
Bi bakima haklisiniz ama ailesi her zaman boyleydi. Ben hep anlatiyorum soyluyorum konuşuyorum kalmak istemiyorum diye tartışıyorum ama her zaman da zorlar beni. Bu sefer boyle yapmasina sasirdim insallah daha da duzelir.

Kim sabahın sekizinde lavabo küvet ovalar?
Ya Rabbi ne hayatlar var.
cook eskiden koylerde oyleymis 10 dedin mi kahvalti bile bitermis bulasigi kalkarmis koy yerinde 11 oglen sayiliyor ama eskiden simdi nerde cok nadirdir.. gelinle bu kadar yuz goz olunur mu ya beklentiye girilir mi illa kotu olacaklar.

Hahhahahahahahahah valla şaştım kaldım üstte dolaptaydı ama nasıl farketmem eşim uyuyor olmasa ondan şüphe edeceğim

Esimin bu kez boyle yapmasi sasirtti beni açıkçası. Psikolojim bozuldu zaten travma atlatmis gibi oluyorum buraya gelip gidince. Inanin 1 haftayi buluyo kendime gelip hayatima adapte olmam

Ne derlerse desinler etkilenmemeye bak başka birşeyle ilgilen kafanı dağıt ben hep öyle yapıp unutuyorum o an yoksa hayat çekilmez olur... Bir aydan sonra eşimin ailesine gittim dün kaynanam tuttu dedi ki dedim hastayım diye mi gelmedin dedim ne alaka hastalığın ne dedim gribim dedi dedim herkes grip ama bir ay süreni ilkkez duyuyorum dinlenmedim yordum kendimi uzun sürdü diyor sanki benim için yorulmuş yok rüyasında görmüş çocuğumuz olmuş falan eşime dedim biz niye görmüyoruz bu rüyaları

bizim de gelinimiz tam bir yontulmamis odun.. sagolsun annesi bir corba karistirmayi bile ogretmemis.. o kadar cok uyarmamiz gereken konu oluyor ki.. kocaman cocuklari var. bir kere agzimi acip da sunu soyle yap dememisimdir. annem anne olarak bazen onerir ama asla karismayiz. girer annemlerde yemek de yapar tatli da yapar annem niye onu oyle yaptin demez. doker sacar. acilmis bir paket varken gormez gider oburunu acar.. ama ne olacak.. yas kac olmus cocuk sahibi olmus genc yasta annesi egitmemis biz mi egitecegiz.. gecime duzene bakiyoruz.. tolere ediyoruz.. yapsin ne olur bir yerine iki biber tuketse ne olur.. su cok aksa ne olur.. hosgoruyle gecim oluyor. beraber bir camasir astik. aldigi gibi ipe atiyor cirpmayi bile bilmiyor. kurudugunda benimkiler kirisikligi azalmis cirptigim icin onunkiler bürümcük kumas gibi.. ne yapalim yani agzimi acmadim.. herkes evinde mutlu olsun.

Ya doğrusu bu zaten emin olun. Surekli uyarsaniz bu sefer sizden soguyacak. Birakin döke saça yapsin toplar. Laf yiyip sizden uzaklasmasindan iyidir. Ya ben kimseyi uyaramam utanırım. Is yaparken gidip izleyip acik aramam. Bu kiz surekli beni izliyor sanki. Her fırsatta da mudahele ediyor nefret ettim artik. Herkesin doğrusu kendine.

etme bulma dunyasi merak etme. onu da bir uyaran cikar. evlenmiyo mu

Ama uyarmak zorunda olduğu şeyler yapıyorsunuz.

Karışmasa daha iyi ama karakteri buysa sizinde yanlislarinizla patliyordur.

Gerçekten odalarda alt degistirenlere bende çok kızıyorum.

Balkon gibi bir imkan varken üstelik.

Salca kuflenmesin diye temiz kaşıkla alınır.

Su konusunda ise bilinclenmeyen kalmasın, bir damlası bile altın.

Son düzenleme:
Kaç yaşında bu ergenliği atlatamamış şahıs? Balkonda alt mı değiştirilirmiş? Yarın gitmeden çocuğunuz az ortalığı dağıtsın bence

Evet neden olmasın ortam varsa. Oturduğun odayı kaka kokutmaktan iyidir. Anne olunca her şey doğal geliyor kadınlara.

Ben evimde banyoda değiştirirdim mesela , ona göre mini bir masa koymuştum köşeye.

Gelenleri de oraya yonlendiriyordum.

Alt değiştirme yi örtüsüz değiştirenlere , de selam olsun.

Havalar ne kadar serin şu an. Çocuklar saniyeler içinde hasta olabilir. Balkon nasıl esiyor. Sizin çocuğunuz hasta olmayacak belkş ama başkasının çocuğu hasta olabilir. Banyo Da ne kadar şahane fikir!!!! çok temiz. Marifet gibi yazmışsınız. Elalemin banyosunda neden alt değiştirsin? Nerden bileyim ben yeterince temiz mi? Çocuk her Yeri elliyor . Milletin bebeğinin konusunu 3 dakika çekemiyorsanız davet etmeyin. Alt açma sermeselerse evet bende rahat edemem ama gidin banyoda değiştirin demem. Banyolar da serin oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…