Esim askerdeyken ailesinde kalmaktan kurtuldum

Zaten yabancı bir evde çocuk bakmak zor, bir de böyle iş bekleyeceklerse ohooo. Eşinin yanında yaşanması iyi olmuş

Bir nusubet bin nasihattan iyidir her işte de bir hayır vardır illa ki. Yaşadığınız şey üzücü de olsa ben sizin adınıza sevindim eşinizin yanında bunları yapanlar tek yakalasa neler yapar. Gözünüz aydın

Hala bunları yaşamamın suçlusu eşim diyorsunuz. Hayır bunları yaşamanızın sebebi siz ve pasifliğiniz.
Değişmediğiniz sürece bugün bu olayı yaşayacaksınız yarın başka olaylarla karşılaşacaksınız.

Hayır, banyoda kurduğum yer çok güzel. Banyonun ortasına bırakmayacak bebeğini.

Masası minderi her şeyi var. Üstüne örtüsünü örtüp değiştirecek.

Havalar epey sıcak gidiyor , hiç serin değil.

Hiçbir şey yapamıyorsa cama yakın değiştirip hemen camı açacak.

Ben de sizler gibi gidip oturduğu odanın ortasında alt degistirenlere şaşkınım.

Konunun çözülmesine sevindim. Maalesef zihniyet bu . Artık gelin geldin buraya aitsin. Ben yıllarca doğuda çalıştım bekarken tek de yaşadım evlendim eşim görevdeyken sürekli tek kaldım. Sonra onun ailesinin yakınına geldik. Eşim şehir dışına gidecekti bir iki günlüğüne ve babası arayıp gel bizde kal yalnız kalma filan dedi. Gitmedim tabi ki ama çok şaşırdım düşünce tarzına

vallla benım eşim olsa annem haklı kalk yıka derbravo eşine. Enazından gördüğünü duydugunu idrak edebiliyor.
Hadi gözün aydın

Koyde hava sogudu baya. Balkonda alt degistiremem hassasiyetlerini bildiğim icin yaz döneminde zaten oyle yaptim ama o rüzgarda cikip çocuğumun altini açamam odalari kokmasın diye. Sonucta oglumun iyiliginden önemli degil. Havanin kendisi de farkında sirf oda kokmasin diye yegenini hice sayiyor.
Sulari zaten iplik gibi akıyor daha bi de onu kıstırmaya çalışıyor. Ve onu tanıyorum suyu düşündüğünden falan degil her durumda yorum yapıp karisma amacinda.

Kim sabahın sekizinde lavabo küvet ovalar?
Ya Rabbi ne hayatlar var.

Ben onların da böyle bir alışkanlığı olduğunu düşünmedim açıkcası. Gelinden ekstra iş beklentisinden öte bir laf değil..

Konu sahibi bence o olaydan hemen sonra gitmeliydiniz. Şimdi giderken de yüz göz olacaksınız..

Ay yok artık..
Ben başkasının evinde yere yatırır değiştirirdim ama yerler de çok temiz olmadığı için alt açma örtüsünü bile çapraz sererdim bebeğim yerle direk temas etmesin diye. Alt açması bile daha temiz gelirdi o an..
Kaldı ki kalkıp bir de balkona mı banyoya mı diye dört döneceğim çocukla..

Zaten konu sahibine alınan tavır üzüm yemek değil bağcıyı dövmek..

Çocuğum yok. Altını değiştirecek olsam da balkona çıkarayım demem. İzmir Antalya da falan oturmuyorum. Ankara gayet serin şu an. Balkona çıkaralım da üşüsünler. Ay odam kaka kokmasın ama evladım üşüsün diyemem. Bu fikir de bi sizden çıkar zaten. Neyse polemiğe girmeyeceğim. Siz banyoya devam. Olmazsa da gittiğiniz evlerde kar yağarken camın önüne yerleşir efiiiil efiiil değiştirirsiniz. Tutmayalım sizi.

Eşinizin bu olaydan bu sonuçları çıkardığını zannetmiyorum. En fazla ailesi ile kalmamak için nedenleriniz olduğunu düşünmüştür. Yarın başka bir olayda yine istemediğimiz şey için sizi zorlayacaktır. Eşinizin sizin bir birey olduğunuzu, bu gibi kararlarınızı kendiniz vereceğinizi anlaması gerekirdi. Bunun da tek yolu o eve hiç gitmemeniz olurdu. Eşinizin kalmanız konusunda fikir değiştirmesi değil.

Neyse yine de sevindim adınıza.

eşine bir helal de benden, bak boşuna kaygı etmişin, orada kalmak istemiyordun gönlüne göre de olmuş ne kazmalar var seninkinin gözü görüyormuş

Konu sahibi şu saat itibarıyla kalkıp wc banyo yıkanmıs ,çamaşırlar asılmıs ve ev bal dök yala yapıldı mı
Şaka bir yana beklediğiniz araba geldi mi ?ayrıca eşinizin de araba bile olmayan mahrumiyet bölgesinde kalmanız için bu denli ısrar etmesi akıl alacak gibi değil .

Benim banyom da tuvalet yok. Halısı bile var :)
Alt değiştirme örtüsünü masanın üstüne koyup güzelce değiştiriyorlar. Çok ta güzel oluyor .

Başkasının evinde banyoya girin demiyorum. Neresi uygunsa orası ancak en temiz şekilde değiştirmek zorundalar.

Gidip salonun ortasında degistirecegine , cama yakın değiştirmeli. Cami açıp havalandirmali.

Görümce zaten kötü niyetli bunu buradan anlıyoruz ancak, balkon uygun olmasaydı balkon demezdi.

Buz gibi havada balkona çık diyecek kadar kötü değildir.

Senin görümcemin kötü niyetli olduğunu zaten anladık, her şeye burnunu sokan cadı tiplerden.

Ancak balkon soğukken diyebileceğini düşünmedim. Esiyor ve soğukken demişse yine ayıp etmiş.

Aşkında çok şanslısın, genelde oğulları gidince böyle sacmalarlar, yanında yapmışlar.

Ama çok ısrarcıydı tahmin edemezsiniz. Ben resmen savas verdim. Gerek yoktu bu kadar ısrara. Bi insana zorla bisey yaptırmanın ne kadar yanlis oldugunu keske önceden bilseydi.
Tamam da bi derdiniz yok ki burda paylasmissiniz. Cozdugunuz bir problem var. Su an burda bunu anlatmaktaki amaci anlamadim. Esiniz gelince eger bu israrina devam ederse canim gecen sefer yaptin gordun ayni seyi yasamak istemiyorum dersin olur biter. Sanki ne yapmis adam. Ben bile darlandim sirf soylenmek icin yazmissiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…