- 8 Kasım 2014
- 4.867
- 10.586
- 408
- Konu Sahibi Liona Esposito
-
işte başımı eğip hizmette etmiyorum boşanmıyorum da o yüzden sürekli çatışma halindeyiz çok yıpranıyoruz. ben neden başımı eğiyim ki o eğsin beni böyle kabul etsin diyorum kavga tartışma küslük sürekli.Ya bide kocasinin yaptıklarını huylarını bile bile bu tarz konular açıp baska hicbisey yapmamasi cok sıkıcı geliyor artik bana. Ya kabullenip basini egip hizmet edeceksin ya bosanacaksin arasi yok. Senin kocan igrenc bi yaratik cunku
benim eşim de dese onlar da ısrar edemez gerçekten. kendilerine kalsa 20 gün eşim askerden gelene kadar onlarda kalıcam. eşimle tekrar konuştuk zaten bugün 5-6 gün kalıp döneceğimDaha önce de yazmıştım ya ; benim de eşim pzt gidecek onu bırakıcam ordan kendi memleketime kardeşlerimin yanına geçicem . Eşimin ailesi 10/10 bölücem diye biliyorlardı , eşime dedim konuş ailen ile dedim ben kendi başıma 17 saat yol gidemem dedim . Askerliğin bitene kadar kalayım , TEM’in töreninden sonra hep beraber döner 2-3 gün kalırız dedim . Dün kayınvalide aradı . Baban ile konuştuk o kadar yolu kendi başına gelme kardeşlerinin yanında kal dedi.sorunu koca çözdü
İşsiz evde oturan adam bir de iş bulunca aşağılamıstı o konu mu ?Başka şehire gidince olmaycak mı o wahtsap grupları?
Eşiniz kardeşi geleceği için evi toplamayı yavaştan aldınız diye size şiddet uygulayan adam değil mi? Evin içinde kimse yokken de aynı. Ailesinin vicdan yaptırması size kötü davranması hakaret etmesi anlamına mı geliyor?
Bu adam siz çocuk bakıcılığı yapmak istediğiniz de sizee hakaretler eden adam yani ailenin dahil olmadığı durumlarda da aynı. Dünyanın öbür ucuna gitseniz bile değişmeyecek çok büyük ihtimalle.
Boşanıp bosanmamak sizin bileceğiniz iş elbette ama başka şehire gidersek değişir diye umut etmeyin.
Evet o konu.İşsiz evde oturan adam bir de iş bulunca aşağılamıstı o konu mu ?
Eğer o ise daha çok konu açar burada.
Hakaretler eden, seni kadin degil insan yerine bile koymayan birinden cok sey bekliyosun.işte başımı eğip hizmette etmiyorum boşanmıyorum da o yüzden sürekli çatışma halindeyiz çok yıpranıyoruz. ben neden başımı eğiyim ki o eğsin beni böyle kabul etsin diyorum kavga tartışma küslük sürekli.
Benim oglak esimin aslanSizin ve esinizin burcu ne?
Hadi ya en azından bir iki gün rahat etseydinizŞuan köye geldim ve 1 haftanın nasil geçeceğini düşünüyorum. Haftaya bugün gideceğim burdan ve gelir gelmez neden burdan nefret ettigimi bi kez daha hatirlattilar sagolsunlar...
Bugun oğlumun bi kac parça camasirini makineye attim esimin tisortleri falan. Gorumcem geldi bu kadarcık kıyafet icin makineyi mi çalıştırdın insaf insaf diye söylenmeye basladi. Sonra da asagi inmis esimle kv ye yetiştirmiş cok mühim bi olaymis gibi. Esim de onu azarlamis kızmış karismiycaksin istediğini yapar diye. Aramizda surekli soguk rüzgarlar esiyo ayni odada durmamaya çalışıyoruz falan. Öfff....Hadi ya en azından bir iki gün rahat etseydiniz
yine görümceniz mi yoksa kp ahkam mı kesiyor 20 gün buradasın filan diye ?
Bugun oğlumun bi kac parça camasirini makineye attim esimin tisortleri falan. Gorumcem geldi bu kadarcık kıyafet icin makineyi mi çalıştırdın insaf insaf diye söylenmeye basladi. Sonra da asagi inmis esimle kv ye yetiştirmiş cok mühim bi olaymis gibi. Esim de onu azarlamis kızmış karismiycaksin istediğini yapar diye. Aramizda surekli soguk rüzgarlar esiyo ayni odada durmamaya çalışıyoruz falan. Öfff....
Onlar hiçbişey yapamaz da bu sefer esim sorun çıkaracak 1 hafta diye anlastik diyecek hep inadima inadima tavirlar sergileyecek. Esim pazartesi gidiyor ben de ondan 5 gun sonra gideceğimEşin ne zaman gidiyor? Gittikten sonra hemen gidin. Ne yapabilirler ki yani anlamıyorum?
evden kirli olarak mı götürmüştünüz orada mı kirlendi?Bugun oğlumun bi kac parça camasirini makineye attim esimin tisortleri falan. Gorumcem geldi bu kadarcık kıyafet icin makineyi mi çalıştırdın insaf insaf diye söylenmeye basladi. Sonra da asagi inmis esimle kv ye yetiştirmiş cok mühim bi olaymis gibi. Esim de onu azarlamis kızmış karismiycaksin istediğini yapar diye. Aramizda surekli soguk rüzgarlar esiyo ayni odada durmamaya çalışıyoruz falan. Öfff....
Yolda kirletti meyve suyu falan icerken, hazır onlari yikiyoken lekesi cikmayan bi kaç giysisi daha vardi onu da attim esimin ustune de dökmüştü onu da attim. Hayir yani anlamadigim sey 20 gun bizde kalin diye bu kadar israr ediyorlarsa makineyi kullanmam mi gözlerine batiyor o zaman cagirmasinlar ben merakliyim sankievden kirli olarak mı götürmüştünüz orada mı kirlendi?
oracikta kiyameti koparacaktin oracikta yikacaktin ortaligi yer yerinden oynayacakti.Yolda kirletti meyve suyu falan icerken, hazır onlari yikiyoken lekesi cikmayan bi kaç giysisi daha vardi onu da attim esimin ustune de dökmüştü onu da attim. Hayir yani anlamadigim sey 20 gun bizde kalin diye bu kadar israr ediyorlarsa makineyi kullanmam mi gözlerine batiyor o zaman cagirmasinlar ben merakliyim sanki
Nasil :)oracikta kiyameti koparacaktin oracikta yikacaktin ortaligi yer yerinden oynayacakti.
Biliyorum berbat malesef.Çok sıkıcı bir hayatınız var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?