eşim askerdeyken köyde kalma kabusu :)

Allah hayırlısıyla kavuştursun benim eşim de gidiyor bir iki güne ben kendi evimde iki çocuk artı hamile olarak tek başıma kalacağım. Aile evime de eşimin ailesinin evine de gitmeyeceğim. Ama sizin eşiniz zorluyormuş sizi, askerde sürekli seni darlarım, sürekli arar şikayet ederim, sürekli mesaj atarım şikayet ederim deseniz bu arada eşi göreve gidip de günlerce aylarca tek başına çocuklarıyla evde kalan bir çok kadın var aslında

Sizin de ağzınız var siz söyleyin

Insanin evde kalmak istemesi kadar dogal ne olabilirse:) kadin kocasini aldatscaksa niye evinde yapsinki bunu:) boyle dusunuyolarsa 1 kez daha yuh bunlara

Bunun için yapmıyor eşi , torun var arada diye onunla vakit getirsinler diye isguzarlik yapıyor.

Kadın 10 günlüğüne bir yere gitse , git annemde ya da annende kal çocuk sevsinler dede yok der. Kendi rahatladı herseyden önce geliyor çünkü.

daha öncede sormustum ama cevap vermediniz. sizi insan yerine koymayan bi adamla evli kalmakda israriniz ne?
Arada çocuk varken kolay olmuyor bazi seyler. Isim yok meslegim yok birikimim hicbiseyim yok, ailem manevi olarak arkamda olsalar da maddi olarak sıfırlar zor geciniyolar. Yanlarinda kalsam cocukla kalamam bize ait bi odamiz bile olmaz. Bi de tek umudum bu sehirden gitmek kaldi acikcasi. Esim ailesinden uzakta olursa bu kadar olmaz diye dusunuyorum. Cok etkiliyolar vicdan yaptiriyolar aile gruplari var goruyorum mesajlarını hep. Yok sizi doğuran onlar mi el kizi icin bizi üzüyosunuz biz sizin icin calisiyoruz şunu bunu yapiyoruz bilmem ne. Hep bu tarz.

Evinizde kalın,iki ailede haftada 2-3 gün gelsin görsün torunlarını.
Belki anneniz daha fazla kalır ,ayarlarsınız bir şekilde.
İnsanın kendi evi gibisi yok yani,hele birde çocukla kalmak istememenizi anlayabiliyorum.
Ayrıca eşiniz yokken neden sizi ısrarla gönderiyor inanın anlamadım. Siz 20 günlüğüne gitmek durumunda olsanız eşiniz gidip 10 gün kalırmıymış ailenizle cidden merak ediyorum.
Rahat edemem çocuğun düzeni bozulmasın diyip geçin bence.

Hii, bide esinin hiç akli yok tabiki. Ha 3 yasindaki çoçuk, ha esin. Zavalli esin ya, ailesinin elinde kalmis, vah vah!
Ve ailenin evinde kendi odan yokmuydu? Annenler ile berabermi yatiyordun?

Yani en azindan bos bahane uydurma. Ben bosanmak istemiyorum, dul damgasi yemek istemiyorum de, bare daha inandirici olur. Esin seni zerre umursamiyor, ha annesi olsun, ha olmasin. Sadece sen olsan neyse, gerçekten çoçuga üzülüyorum, hir gür içinde büyüyecek, annesinin hizmetçi oldugunu ögrenecek, kadinlarin degeri sifir oldugunu felan.

Başka şehire gidince olmaycak mı o wahtsap grupları?

Eşiniz kardeşi geleceği için evi toplamayı yavaştan aldınız diye size şiddet uygulayan adam değil mi? Evin içinde kimse yokken de aynı. Ailesinin vicdan yaptırması size kötü davranması hakaret etmesi anlamına mı geliyor?

Bu adam siz çocuk bakıcılığı yapmak istediğiniz de sizee hakaretler eden adam yani ailenin dahil olmadığı durumlarda da aynı. Dünyanın öbür ucuna gitseniz bile değişmeyecek çok büyük ihtimalle.

Boşanıp bosanmamak sizin bileceğiniz iş elbette ama başka şehire gidersek değişir diye umut etmeyin.

Eşiniz sizin durumunuzu bildiğinden istediği gibi davranıyor size. Ben ne yaparsam yapayım bu kadın bir yere gidemez diye düşünüyor. Ömrünüzü böyle heba edip etmemek size kalmış

Ya bide kocasinin yaptıklarını huylarını bile bile bu tarz konular açıp baska hicbisey yapmamasi cok sıkıcı geliyor artik bana. Ya kabullenip basini egip hizmet edeceksin ya bosanacaksin arasi yok. Senin kocan igrenc bi yaratik cunku

Daha önce de yazmıştım ya ; benim de eşim pzt gidecek onu bırakıcam ordan kendi memleketime kardeşlerimin yanına geçicem . Eşimin ailesi 10/10 bölücem diye biliyorlardı , eşime dedim konuş ailen ile dedim ben kendi başıma 17 saat yol gidemem dedim . Askerliğin bitene kadar kalayım , TEM’in töreninden sonra hep beraber döner 2-3 gün kalırız dedim . Dün kayınvalide aradı . Baban ile konuştuk o kadar yolu kendi başına gelme kardeşlerinin yanında kal dedi. sorunu koca çözdü

Esiniz sizin ailenizle 10 gün kalır mı, sizinle ya da sizsiz?Bu tür konular beni çok şaşırtıyor.Bir insanı rahat edemediği yerde 10 gün kalmaya zorlamak çok garip ve ayıp.Ailelerde kalma konusunda ne ben eşimi zorlarım ne eşim beni.Sizin orda mutsuz olduğunuzu bile bile nasıl huzurlu olacak eşiniz?

dul damgasi yemek istemiyorum de
annemin evinde odamızı 3 kardeş paylaşıyoduk şimdi 2 kardeş paylaşıyolar o zaman da sığmıyorduk şimdi bi de çocukla nasıl mümkün olur ki. burda kendi odası oyuncakları rahat bi alanı varken oraya gidince bu çocuk nasıl rahat edecek ki. bi de hepsini geçtim dediğiniz gibi belki de cesaretsizliğimden kendime bahaneler sunup kendimi inandırıyorumdur oladabilir ama kesinlikle şu alıntıladığım cümleniz benden öyle uzakki. hiçbir zaman böyle düşünen biri olmadım böyle düşünenleri de anlamadım. benim için dul diye bi kavram yok ya evlisindir ya bekar. sadece bu hariç belki de diğer söylediklerinizde haklısınızdır inanın ben de böyle olsun istemiyorum ama bazen basiretimiz bağlanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…