- Konu Sahibi Liona Esposito
-
Seni o kadar iyi anliyorum ki ayni seyler bizdede oldu benimde esimin isi sebebiyle ve sık sık ayri kaldik 7 yildir cekmedigim sikinti kalmadi valiz elimdeBana kalsa tabiki ben de evimde kalirim. Zaten en basta evimde kalicam dedim diye baya tartistik. Tartismamizin ustune annem geldi o da basladi yalniz kalirsan aklımız kalir demeye. Esim de illa kendi ailesinin evinde de kalinmali diye tutturunca 20 gunu ikiye böldük. Bu arada babasi oyle dese bile o kendi düşüncesi istedigi kadar desin yani esim 20 gunu de orda kalicaksin demez bana. Ben orda cevap verip kotu olmak istemedim nasil olsa 20 günü de orda gecirecek degilim istedigi kadar desin yani
Hizmet ettirecekler:)Ben anlamıyorum, kendi evlatlarını görmek istemeleri normal de elin kızını ne yapacaklar yanlarında? Eşim yoksa yanımda neden gideyim ki ailesine ne alaka yani?
Zaten oyle yapmayi düşünüyorum 20 gun baglasalar duramam20 gün kalmıcaksınız dimi madem laftan anlamıyorlar mecbur 10 gün kalırsınız baktınız çok bunaldınız kaçın 1 hafta sonra.
Bırakmasınlar da göreyim :) oyle bisey yapamazlar yapmaya calissalar da amaclarina ulasamazlar. Ilk onlara gideyim ki o stresi yükü üzerimden atip rahatlayayımİlk 10 gunu annende gecir bence. Yoksa bu hastalar seni birakmaz olay cikar.
Ya aslinda hic sessiz degilim inanin. O kadar cok konuşuyorum ki artik tesir etmiyor heralde cok soyledigim icin. Bana diyor ki senin fikirlerine onem verdiğim icin sadece 10 gun kalmani istiyorum deger vermeseydim 20 gününde de orda kalacaksin derdim diyor saka gibi. Ben senin evcil hayvanin mıyım da bi yere giderken beni oraya buraya bırakmaya calisiyorsun ben kendime ogluma sen olmadan bakamiyor muyum diyorum yok yok anlamiyor bi türlü.Sızın fikrinizin sorulmaması, kocanızın kayınpederınızın sizin adınıza karar vermeleri cok uzucu.
Söz sahibi olabılecegınız biriyle evlı olmanızı isterdim, yorumlarınızı gorur sever begenerek okurum. Bu derece sessiz bırı oldugunuzu hıc dusunmemıstım.
Aklimi okudunuz sanki :) zaten oyle yapacağım o an uykuya ihtiyacım varsa aman laf etmesinler diye kendimi sıkıntıya sokmayacağım. Cocugumu da kisitlamiycam. Kal kal demeyi biliyolarsa katlanacaklar 1 hafta :)Sende git köye ver çocugun eline dökülsün öğlen uyu konuşsunlar sen istediğin gibi davran gitmeni dört gözle beklerler
Size bi sey soyliyeyim mi, esim bunu yapacak bi insan. Surukleyip zorla bindirir arabaya.Ben şunu anlamıyorum istemediğim bir şeyi eşim de olsa bana nasıl zorlayabilir ?
Ben nerede rahat ediyorsam orada kalırım, bu konuda tartışmaya bile girmem.
Beni sürükleyip evden zorla çıkaracak hali yok ya.
20 gun baglasalar duramam. Eşimle 10 dedik ama ben 1 haftayi doldurursam kendimi tebrik edicemSen bu sessizlikle 20u orda gecirirsin
Canini sıkan olursa acsana agzini ne diye susuyosun.Ben kimseye ezik kalmam kimseye gore sekil almam.Esinede gelince diyosun ben babamin evinde rahat ederim orda kayinbaba kayin derken oturup kalkamiyorum bile sen askerdn gelincede bi zahmet birlikte gideriz de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?