- Konu Sahibi gazeldustubaglara
-
kızlar 3 senelik evliyim. eşim 27 yaşında ben 25.. bi oğlumuz var 19 aylık allah bağışlarsa... evlendiğim günden beri içim içimi yiyor.. askre gidince napıcam diye.. eşim biz evlenmeden önce okumuş iki yıllık önlisans.. nişanlıyken dedi iki yıl daha okuyabilirsem kısa dönem giderim.. diyeceksiniz keşke gidip geldikten sonra evlenseydiniz..haklısınız ama o zaman öyle cahillik ettik işte..şimdi şu ana bakalım ve ona göre bi yorum bekliyorum sizden.. eşim şuan dikey geçiş sınavlarına hazırlanıyor ve ne olacağı belirsiz kazanamazsa uzun dönem gidecek..inşallah kazanması için dualar ediyorum.. ama uzun dönem gitme fikri aklıma geldikçe yıkılıyorum..kendimden çok oğlum çok etkilenecek biliyorum..kendim de yıpranacağım çok iyi biliyorum.. bi kaynanamlarda bi annemlerde gidip gelmek arada kalmak yıpratacak beni...şimdiden gözümün önüne geliyor biliyorum olabilecekleri.. evet pişmanım hemde çok keşke nişanlıyken gidip gelseydi diyorum hep diyorum bunu ama iş işten geçti yaptım bi düşüncesizlik..insan yaşamadan algılayamıyor nolcak canım sabrederiz diyor ama öyle değil hele de çocuk olunca işler çok değişiyor..ama napıyım kaderimde beklemek varmış diyorum.. gözden ırak olan gönülden ırak olurmu sizce..bu cümle doğru mu.. soğurmuyuz birbirimizden.. çok şey değişirmi hayatımızda... veya abartıyormuyum..sayılı gün misali çabucak geçermi... inanın her aklıma geldikçe ağlıyorum...evlendiğimden beri aklımdan çıkmıyor..ufacık bi mutlu anımda bile bu durum suratımın asılmasına sebep oluyor..eşimle hiç ayrı kalmadık ve çok yaralanacağımı hissediyorum çocuğumla beraber..allahım sağ salim kısa dönem hayırlı bi yerde askerliğini yapıp dönmesini nasip eyle... AMİN.. sizden ricam bi teselli cümlesi..bi fikir..inanın çok ihtiyacım var..belki okuyup geçenlere çok basit önemsiz gelebilir ama yaşamayan bilemez ve benim ufacık bi fikre ihtiyacım var..nasıl yapsam ne yapsam.. bu askerlik döneminde nasıl geçirsem günlerimi... nolur kızlar bi fikir
Evleneli aşağı yukarı 3-4 yıl oldu galiba, eşiniz bu süre de bitirmedi mi 4 yılı? DGS falan yazmışmısınız.
Allah ölüm ayrılığı vermesin....
kızlar 3 senelik evliyim. eşim 27 yaşında ben 25.. bi oğlumuz var 19 aylık allah bağışlarsa... evlendiğim günden beri içim içimi yiyor.. askre gidince napıcam diye.. eşim biz evlenmeden önce okumuş iki yıllık önlisans.. nişanlıyken dedi iki yıl daha okuyabilirsem kısa dönem giderim.. diyeceksiniz keşke gidip geldikten sonra evlenseydiniz..haklısınız ama o zaman öyle cahillik ettik işte..şimdi şu ana bakalım ve ona göre bi yorum bekliyorum sizden.. eşim şuan dikey geçiş sınavlarına hazırlanıyor ve ne olacağı belirsiz kazanamazsa uzun dönem gidecek..inşallah kazanması için dualar ediyorum.. ama uzun dönem gitme fikri aklıma geldikçe yıkılıyorum..kendimden çok oğlum çok etkilenecek biliyorum..kendim de yıpranacağım çok iyi biliyorum.. bi kaynanamlarda bi annemlerde gidip gelmek arada kalmak yıpratacak beni...şimdiden gözümün önüne geliyor biliyorum olabilecekleri.. evet pişmanım hemde çok keşke nişanlıyken gidip gelseydi diyorum hep diyorum bunu ama iş işten geçti yaptım bi düşüncesizlik..insan yaşamadan algılayamıyor nolcak canım sabrederiz diyor ama öyle değil hele de çocuk olunca işler çok değişiyor..ama napıyım kaderimde beklemek varmış diyorum.. gözden ırak olan gönülden ırak olurmu sizce..bu cümle doğru mu.. soğurmuyuz birbirimizden.. çok şey değişirmi hayatımızda... veya abartıyormuyum..sayılı gün misali çabucak geçermi... inanın her aklıma geldikçe ağlıyorum...evlendiğimden beri aklımdan çıkmıyor..ufacık bi mutlu anımda bile bu durum suratımın asılmasına sebep oluyor..eşimle hiç ayrı kalmadık ve çok yaralanacağımı hissediyorum çocuğumla beraber..allahım sağ salim kısa dönem hayırlı bi yerde askerliğini yapıp dönmesini nasip eyle... AMİN.. sizden ricam bi teselli cümlesi..bi fikir..inanın çok ihtiyacım var..belki okuyup geçenlere çok basit önemsiz gelebilir ama yaşamayan bilemez ve benim ufacık bi fikre ihtiyacım var..nasıl yapsam ne yapsam.. bu askerlik döneminde nasıl geçirsem günlerimi... nolur kızlar bi fikir
Bu arada eşin önlisans mezunuysa açıköğretimden sınava girmeden 3. sınıftan devam etme hakkı var
İlla dgs ye girmesi gerekmiyor..
Bu arada eşin önlisans mezunuysa açıköğretimden sınava girmeden 3. sınıftan devam etme hakkı var
İlla dgs ye girmesi gerekmiyor..
kızlar 3 senelik evliyim. Eşim 27 yaşında ben 25.. Bi oğlumuz var 19 aylık allah bağışlarsa... Evlendiğim günden beri içim içimi yiyor.. Askre gidince napıcam diye.. Eşim biz evlenmeden önce okumuş iki yıllık önlisans.. Nişanlıyken dedi iki yıl daha okuyabilirsem kısa dönem giderim.. Diyeceksiniz keşke gidip geldikten sonra evlenseydiniz..haklısınız ama o zaman öyle cahillik ettik işte..şimdi şu ana bakalım ve ona göre bi yorum bekliyorum sizden.. Eşim şuan dikey geçiş sınavlarına hazırlanıyor ve ne olacağı belirsiz kazanamazsa uzun dönem gidecek..inşallah kazanması için dualar ediyorum.. Ama uzun dönem gitme fikri aklıma geldikçe yıkılıyorum..kendimden çok oğlum çok etkilenecek biliyorum..kendim de yıpranacağım çok iyi biliyorum.. Bi kaynanamlarda bi annemlerde gidip gelmek arada kalmak yıpratacak beni...şimdiden gözümün önüne geliyor biliyorum olabilecekleri.. Evet pişmanım hemde çok keşke nişanlıyken gidip gelseydi diyorum hep diyorum bunu ama iş işten geçti yaptım bi düşüncesizlik..insan yaşamadan algılayamıyor nolcak canım sabrederiz diyor ama öyle değil hele de çocuk olunca işler çok değişiyor..ama napıyım kaderimde beklemek varmış diyorum.. Gözden ırak olan gönülden ırak olurmu sizce..bu cümle doğru mu.. Soğurmuyuz birbirimizden.. çok şey değişirmi hayatımızda... Veya abartıyormuyum..sayılı gün misali çabucak geçermi... Inanın her aklıma geldikçe ağlıyorum...evlendiğimden beri aklımdan çıkmıyor..ufacık bi mutlu anımda bile bu durum suratımın asılmasına sebep oluyor..eşimle hiç ayrı kalmadık ve çok yaralanacağımı hissediyorum çocuğumla beraber..allahım sağ salim kısa dönem hayırlı bi yerde askerliğini yapıp dönmesini nasip eyle... Amin.. Sizden ricam bi teselli cümlesi..bi fikir..inanın çok ihtiyacım var..belki okuyup geçenlere çok basit önemsiz gelebilir ama yaşamayan bilemez ve benim ufacık bi fikre ihtiyacım var..nasıl yapsam ne yapsam.. Bu askerlik döneminde nasıl geçirsem günlerimi... Nolur kızlar bi fikir
canım diğer bölümlerde öyle evet haklısın..ama ilahiyatın dört yıla sınavsız geçişi yok...dgs yi kazanması lazım...
konu 2012 de acilmis naptiniz merak ettim esiniz gitti mi askere :)
evet konuyu açalı uzun zaman oldu canım, hala gitmedi, ama gidecek..tecil hakkı bitti artık...bu yıl içinde gidecek ama hala ne zaman gitse karar veremiyoruz...hayurlısıyla gidip gelse de şu sıkıntılı hallerim son bulsa inşallah
rabbim tüm asker yolu bekleyen ve bekleyecek olanlara sabır versin, askerdekilere güç kuvvet selamet versin..zaman su gibi geçsin inşallah...gittiğini beklemek bi ayrı, gideceğini bilerek beklemek daha mı zor bilemedim ben sağ salim gider gelir inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?