Eşinizle bağlantı kuramadım. Başlık yanlış yazıldı galiba. Annesi ne diyor bu ağlama krizlerine peki?Herkese merhaba haftanın 3 yarım günü çocuk bakıyorum kızlar bugün 3. Gün ama çocuk çok ağlıyor anne diye her şeyi yapıyorum oyun oynuyorum parka götürüyorum ama sürekli annesi geliyor aklına ağlıyor benimde oğlum var kreşe gidiyor ama hiç ağlamadı hemen ayak uydurdu ne yapacağım nasıl kendime alıştıracağım şaşırdım annesi 1 gibi geliyor ama sürekli ağlamakla geçiyor her şeyi düzenli veriyorum oysaki birde aynı apartmanda oturuyoruz sizce onun evindemi baksam
Kızlar daha önce açmıştım gün geçtikçe daha çok ağlıyor elimden geleni yapıyorum iyice başıma ağrı girdi ne yapsam şaşırdım valla hiç bir şekilde susmuyor annesine söz verdim başta bakıcam diye böyle olacağını bilsem hiç söz vermezdim birde annesi gizli çıkıyor ondan mı acaba
bebegın evinde bakmayı deneyecektiniz denediniz mi orda?Herkese merhaba haftanın 3 yarım günü çocuk bakıyorum kızlar bugün 3. Gün ama çocuk çok ağlıyor anne diye her şeyi yapıyorum oyun oynuyorum parka götürüyorum ama sürekli annesi geliyor aklına ağlıyor benimde oğlum var kreşe gidiyor ama hiç ağlamadı hemen ayak uydurdu ne yapacağım nasıl kendime alıştıracağım şaşırdım annesi 1 gibi geliyor ama sürekli ağlamakla geçiyor her şeyi düzenli veriyorum oysaki birde aynı apartmanda oturuyoruz sizce onun evindemi baksam
Kızlar daha önce açmıştım gün geçtikçe daha çok ağlıyor elimden geleni yapıyorum iyice başıma ağrı girdi ne yapsam şaşırdım valla hiç bir şekilde susmuyor annesine söz verdim başta bakıcam diye böyle olacağını bilsem hiç söz vermezdim birde annesi gizli çıkıyor ondan mı acaba
Elim ayağıma olacaktıEşinizle bağlantı kuramadım. Başlık yanlış yazıldı galiba. Annesi ne diyor bu ağlama krizlerine peki?
elim ayağıma demek istemiş =DDkuzum
kaç yaşında çocuk? annesi işe başlamadan hiç birlikte vakit geçirmediniz mi?
annesi konuşup anlatmalı ben işe sen teyze ile otur ben akşam geleceğim vs diye
bide eşiniz nerde ayağınıza dolanıyor anlamadım
Hiç bir şekilde susmuyor denemediğin şey kalmadıbebegın evinde bakmayı deneyecektiniz denediniz mi orda?
Elim ayağıma.. 2 yaşında ve uyurken gizli çıkıyorkuzum
kaç yaşında çocuk? annesi işe başlamadan hiç birlikte vakit geçirmediniz mi?
annesi konuşup anlatmalı ben işe sen teyze ile otur ben akşam geleceğim vs diye
bide eşiniz nerde ayağınıza dolanıyor anlamadım
annesinin gidisini görse anlar mı ki laftan kabul edip bekler belki.Hiç bir şekilde susmuyor denemediğin şey kalmadı
Çok teşekkür ederim bende diyorum giderken söylemesini konuşması gerektiğini anneside ilk okul öğretmenisize güven duyacakki alışsın ağlamasın..bu çok normal bir süreç.çocuk gelişimci ve sınıf öğretmeni olarak yazıyorum,okul öncesi çocuk için alışma dönemi 3 haftadır ortalama.bu bazısı için daha az bazısı için daha fazla olabilir.size ne zaman güveni gelirse annenin bıraktığında alacağını bilirse ozaman alışır.anne konuşmalı gidiyorum ama döneceğim diye,çocuk kabul etmez önce ama annesinin geleceğini bildiğinden bir süre sonra susar.Alışma dönemini çocuğun kendi ortamında geçirseniz adaptasyon daha kolay olur.sonra kendi evinize geçersiniz.
2 yaşında ağlamaktan sesi kısıldı anneye çok bağlı babasında bile ağlıyorannesinin gidisini görse anlar mı ki laftan kabul edip bekler belki.
2 yaşındadikkatini başka yöne çekmeye çalış.tam ağlamaya başlayacak şaklabanlık yap.şaşırt. çocuk kaç yaşında birde.
Elim ayağıma.. 2 yaşında ve uyurken gizli çıkıyor
İnşallah bencede öyle olması mantıklıTerk edildim sanıyor çocuk ve aynı korkuyu sürekli yaşıyor.
Annesi ile konuşun, kapıdan el sallamaya, işe uğurlamaya alıştırın, öyle bi rutine dönün.
Zamanla rayına oturur bu şekilde.
Konu başlığıyla içerik bağlantısını bir ben mi kuramadımHerkese merhaba haftanın 3 yarım günü çocuk bakıyorum kızlar bugün 3. Gün ama çocuk çok ağlıyor anne diye her şeyi yapıyorum oyun oynuyorum parka götürüyorum ama sürekli annesi geliyor aklına ağlıyor benimde oğlum var kreşe gidiyor ama hiç ağlamadı hemen ayak uydurdu ne yapacağım nasıl kendime alıştıracağım şaşırdım annesi 1 gibi geliyor ama sürekli ağlamakla geçiyor her şeyi düzenli veriyorum oysaki birde aynı apartmanda oturuyoruz sizce onun evindemi baksam
Herkese merhaba haftanın 3 yarım günü çocuk bakıyorum kızlar bugün 3. Gün ama çocuk çok ağlıyor anne diye her şeyi yapıyorum oyun oynuyorum parka götürüyorum ama sürekli annesi geliyor aklına ağlıyor benimde oğlum var kreşe gidiyor ama hiç ağlamadı hemen ayak uydurdu ne yapacağım nasıl kendime alıştıracağım şaşırdım annesi 1 gibi geliyor ama sürekli ağlamakla geçiyor her şeyi düzenli veriyorum oysaki birde aynı apartmanda oturuyoruz sizce onun evindemi baksam
Ay "elim"miş o! Çok pardonKonu başlığıyla içerik bağlantısını bir ben mi kuramadım
İnşallah bencede öyle olması mantıklı
Elim olacaktıKonu başlığıyla içerik bağlantısını bir ben mi kuramadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?