Eşim ayağıma dolanıyor

Elim ayağıma.. 2 yaşında ve uyurken gizli çıkıyor
akşamdan konuşsun ve bir zahmet kendi evinde bakın biraz
sonra yavaş yavaş geçersiniz bi sizin ev bi ora
annesi ne diyor bu duruma? hiç ayırmamış mı kendinden size bırakmadan önce

2 yaşında ağlamaktan sesi kısıldı anneye çok bağlı babasında bile ağlıyor
Kıyamam ya ağlamaktan sesi kisilmasi üzücü. Zamanla alışır belki oyun falan oynatmaya çalışın ilgi duyduğu şeyleri sorun annesine yapmaya çalışın

bırakın 2 yaşındaki bebeği, sizi bu yaşınızda uyurken alıp bir başka eve koysak hiç tanımadığınız bir kadın başınızda olsa ne hissedersiniz

çocukla bağ kurun gerekirse izin gününde ya da işte anne 1 de geldi uyudu vs çocuk huzurlu iken birlikte bir şeyler yapın oynayın gezin, annesinin size güvendiğini görsün

ama annesi size müdahil olmasın onaylayıcı olsun, "ayy öyle yapma, ayy o oraya çıkamaz" gibi cümleler kurarsa yine olmaz

özetle annesinin size güvendiğini, bilerek size bıraktığını, işten de mutlaka gelip onu alacağını hissettirmek zorundasınız çocuğa yoksa hiç susmadan ağlar

Son düzenleme:
Anne vedalaşacak bir
Evinde daha mutlu olur iki
Üç yarım gün çok kısa öteki vakitlerde de biraraya gelseniz daha cok size ısınır üç

Yası kac

Boş zamanlarımda benimde çocuğum var onunlada ilgilenmek zorundayım gerçekten ben böyle olacağını bilmiyordum aşırı düşkün anneye afedersiniz annesi tuvaletteyken bile ağlıyor muş ve annesi çok pimpirikli

Anne vedalaşacak bir
Evinde daha mutlu olur iki
Üç yarım gün çok kısa öteki vakitlerde de biraraya gelseniz daha cok size ısınır üç

Yası kac
Yaşı 2 ama benimde çocuğum var onunlada ilgilenmek zorundayım

Zaten 2 yaşında olması başlı başına sorun.malum 2 yaş sendromu var yao yüzden biraz fazla huysuz olabilir.bir de sanırım oğlunuz kreşe gidiyor..aslinda arkadaş olsalar birbirlerine biraz daha rahatlarsınız. ..birde konuşuyor mu?derdini anlatamıyorsa o yüzden de huysuz olabilir.zamanla alışır..birde çocuk kendi evinde olsun,böyle bakmayı deneyin..

Tam konuşamıyor dün mesela oğlumu göndermedim kreşe oğlum çok sever oyun kurmayı oynamayı o zman bile ağladı düşünün artık

ama bu işin raconu bu

boş zamanınızın hepsini vermeyeceksiniz bir alışma sürecinden söz ediyoruz

bir iki gün en azından bunun olması lazım

sizin de çocuğunuz var parka gidin işte birlikte

yoksa ilk yorumda da yazdım sizi uyurken alıp bir başka eve koysak başınızda da bir kadın olsa ne hissedersiniz diye

Tam konuşamıyor dün mesela oğlumu göndermedim kreşe oğlum çok sever oyun kurmayı oynamayı o zman bile ağladı düşünün artık
Konuşamadığı için derdini anlatamıyor.o yüzden de huysuz demekki çünkü benim kızımda geç konuştu..çok huysuzdu,sürekli ağlardı, bizi döverdi, elinde ne varsa atardı...hele sokakta.....sanırsın çocuk kaçıyorum

2 yaşında ağlamaktan sesi kısıldı anneye çok bağlı babasında bile ağlıyor
Yazık günah ya , resmen bebeğe eziyet olmuş
Bebek bi uyanıyor ki başka evde başka bir kadınla, annesi lütfen veda etsin bebeğe , bi de üçünüz biraz vakit geçirin , içim yandı

uyurken gizli cikmasi buyuk bir problem. annesi aglamasini duymuyor diye aglamiyor saniyor galiba. guzelce vedalassin ve sonra tekrar geleceğini söylesin. aglar azicik ama sonra gecrt. cocuk su an annesi onu terketmis gibi hissediyordur.
Ya annesine söylicem bu şekilde ağladığını çünkü strese giriyorum gerçekten üzülüyorum

Annesi gizli çıkmamalı. Bebek şu anda terk edilme duygusu yaşıyor. Annesi gidip döndüğünü göstererek ona bu güveni vermeli.

Neden gizli cikiyor ? Cocukla konusmasi ve anlatmasi lazim , resmen cocuga travma yasatiyor annesi
Cocuga güzelce anlatacak , ise gidiyorum ve donecegim diyecek , para kazanip sana mama alacagim , oyuncak alacagim vs diye anlatacak
Boyle birakip giderse aglar tabi cocukcagiz , tey allahim ya valla agzim acik okuyorum konulari bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…