- 27 Nisan 2012
- 15.812
- 19.034
- 498
akşamdan konuşsun ve bir zahmet kendi evinde bakın birazElim ayağıma.. 2 yaşında ve uyurken gizli çıkıyor
Kıyamam ya ağlamaktan sesi kisilmasi üzücü. Zamanla alışır belki oyun falan oynatmaya çalışın ilgi duyduğu şeyleri sorun annesine yapmaya çalışın2 yaşında ağlamaktan sesi kısıldı anneye çok bağlı babasında bile ağlıyor
Sonradan gördüm düzeltme mesajınızı afedersinizElim olacaktı
Anne vedalaşacak birHerkese merhaba haftanın 3 yarım günü çocuk bakıyorum kızlar bugün 3. Gün ama çocuk çok ağlıyor anne diye her şeyi yapıyorum oyun oynuyorum parka götürüyorum ama sürekli annesi geliyor aklına ağlıyor benimde oğlum var kreşe gidiyor ama hiç ağlamadı hemen ayak uydurdu ne yapacağım nasıl kendime alıştıracağım şaşırdım annesi 1 gibi geliyor ama sürekli ağlamakla geçiyor her şeyi düzenli veriyorum oysaki birde aynı apartmanda oturuyoruz sizce onun evindemi baksam
Kızlar daha önce açmıştım gün geçtikçe daha çok ağlıyor elimden geleni yapıyorum iyice başıma ağrı girdi ne yapsam şaşırdım valla hiç bir şekilde susmuyor annesine söz verdim başta bakıcam diye böyle olacağını bilsem hiç söz vermezdim birde annesi gizli çıkıyor ondan mı acaba
Boş zamanlarımda benimde çocuğum var onunlada ilgilenmek zorundayım gerçekten ben böyle olacağını bilmiyordum aşırı düşkün anneye afedersiniz annesi tuvaletteyken bile ağlıyor muş ve annesi çok pimpiriklibırakın 2 yaşındaki bebeği, sizi bu yaşınızda uyurken alıp bir başka eve koysak hiç tanımadığınız bir kadın başınızda olsa ne hissedersiniz
çocukla bağ kurun gerekirse izin gününde ya da işte anne 1 de geldi uyudu vs çocuk huzurlu işken birlikte bir şeyler yapın oynayın gezin, annesinin size güvendiğini görsün
ama annesi size müdahil olmasın onaylayıcı olsun, "ayy öyle yapma, ayy o oraya çıkamaz" gibi cümleler kurarsa yine olmaz
özetle annesinin size güvendiğini, bilerek size bıraktığını, işten de mutlaka gelip onu alacağını hissettirmek zorundasınız çocuğa yoksa hiç susmadan ağlar
Yaşı 2 ama benimde çocuğum var onunlada ilgilenmek zorundayımAnne vedalaşacak bir
Evinde daha mutlu olur iki
Üç yarım gün çok kısa öteki vakitlerde de biraraya gelseniz daha cok size ısınır üç
Yası kac
Zaten 2 yaşında olması başlı başına sorun.malum 2 yaş sendromu var yaElim ayağıma.. 2 yaşında ve uyurken gizli çıkıyor
Tam konuşamıyor dün mesela oğlumu göndermedim kreşe oğlum çok sever oyun kurmayı oynamayı o zman bile ağladı düşünün artıkZaten 2 yaşında olması başlı başına sorun.malum 2 yaş sendromu var yao yüzden biraz fazla huysuz olabilir.bir de sanırım oğlunuz kreşe gidiyor..aslinda arkadaş olsalar birbirlerine biraz daha rahatlarsınız. ..birde konuşuyor mu?derdini anlatamıyorsa o yüzden de huysuz olabilir.zamanla alışır..birde çocuk kendi evinde olsun,böyle bakmayı deneyin..
Boş zamanlarımda benimde çocuğum var onunlada ilgilenmek zorundayım gerçekten ben böyle olacağını bilmiyordum aşırı düşkün anneye afedersiniz annesi tuvaletteyken bile ağlıyor muş ve annesi çok pimpirikli
Konuşamadığı için derdini anlatamıyor.o yüzden de huysuz demekki çünkü benim kızımda geç konuştu..çok huysuzdu,sürekli ağlardı, bizi döverdi, elinde ne varsa atardı...hele sokakta.....sanırsın çocuk kaçıyorumTam konuşamıyor dün mesela oğlumu göndermedim kreşe oğlum çok sever oyun kurmayı oynamayı o zman bile ağladı düşünün artık
uyurken gizli cikmasi buyuk bir problem. annesi aglamasini duymuyor diye aglamiyor saniyor galiba. guzelce vedalassin ve sonra tekrar geleceğini söylesin. aglar azicik ama sonra gecrt. cocuk su an annesi onu terketmis gibi hissediyordur.Elim ayağıma.. 2 yaşında ve uyurken gizli çıkıyor
Yazık günah ya , resmen bebeğe eziyet olmuş2 yaşında ağlamaktan sesi kısıldı anneye çok bağlı babasında bile ağlıyor
Bu nasıl pimpiriklik ?Boş zamanlarımda benimde çocuğum var onunlada ilgilenmek zorundayım gerçekten ben böyle olacağını bilmiyordum aşırı düşkün anneye afedersiniz annesi tuvaletteyken bile ağlıyor muş ve annesi çok pimpirikli
Ya annesine söylicem bu şekilde ağladığını çünkü strese giriyorum gerçekten üzülüyorumuyurken gizli cikmasi buyuk bir problem. annesi aglamasini duymuyor diye aglamiyor saniyor galiba. guzelce vedalassin ve sonra tekrar geleceğini söylesin. aglar azicik ama sonra gecrt. cocuk su an annesi onu terketmis gibi hissediyordur.
Annesine söylicem bu şekilde ağladığını strese giriyorumBu nasıl pimpiriklik ?
Bebek mahvoluyor
Bende öyle düşünüyorumAnnesi gizli çıkmamalı. Bebek şu anda terk edilme duygusu yaşıyor. Annesi gidip döndüğünü göstererek ona bu güveni vermeli.
Neden gizli cikiyor ? Cocukla konusmasi ve anlatmasi lazim , resmen cocuga travma yasatiyor annesiElim ayağıma.. 2 yaşında ve uyurken gizli çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?