Eşim aynı iş yerinde çalışan başka bir bekar kadın için benimle sürekli kavga ediyor bana sürekli ondan bahsediyor sürekli onu yemeğe çağırmamı istiyor ya da dışarıya çıkarken onu da çagirmamızı istiyor artık bıktım o da geliyor ben yemek yapıyorum bulaşık yıkıyorum eşimle ikisi oturup gülüp eğleniyor ben bu kızı istemediğimi sevmedigimi samimi olmak istemediğimi soyleyince eşim bana kötü kalplisin o senle ilgili iyi düşünüyor sen kötü düşünüyorsun diyor artık birbirimizden nefret etme derecesine geldik hamile olduğumu öğrendim onu bile o kız sayesinde onu evine çağırdığın için oldu diyor çok kavga ediyoruz ne yapacağım bu kızdan eşimi nasıl uzaklaştıracağım bilmiyorum artık yoruldum.
Siz kötü kalpli değilsiniz eşiniz çok geniş gönüllü heralde..Eşim aynı iş yerinde çalışan başka bir bekar kadın için benimle sürekli kavga ediyor bana sürekli ondan bahsediyor sürekli onu yemeğe çağırmamı istiyor ya da dışarıya çıkarken onu da çagirmamızı istiyor artık bıktım o da geliyor ben yemek yapıyorum bulaşık yıkıyorum eşimle ikisi oturup gülüp eğleniyor ben bu kızı istemediğimi sevmedigimi samimi olmak istemediğimi soyleyince eşim bana kötü kalplisin o senle ilgili iyi düşünüyor sen kötü düşünüyorsun diyor artık birbirimizden nefret etme derecesine geldik hamile olduğumu öğrendim onu bile o kız sayesinde onu evine çağırdığın için oldu diyor çok kavga ediyoruz ne yapacağım bu kızdan eşimi nasıl uzaklaştıracağım bilmiyorum artık yoruldum.
Eşini uzaklaştırmak yerine kendin uzaklaş bence canım ileride pişman olacaksın boşanmadığın için senden çok savunuyor kadını normal bir durum değil o kız sayesinde hamile kaldın ne demekEşim aynı iş yerinde çalışan başka bir bekar kadın için benimle sürekli kavga ediyor bana sürekli ondan bahsediyor sürekli onu yemeğe çağırmamı istiyor ya da dışarıya çıkarken onu da çagirmamızı istiyor artık bıktım o da geliyor ben yemek yapıyorum bulaşık yıkıyorum eşimle ikisi oturup gülüp eğleniyor ben bu kızı istemediğimi sevmedigimi samimi olmak istemediğimi soyleyince eşim bana kötü kalplisin o senle ilgili iyi düşünüyor sen kötü düşünüyorsun diyor artık birbirimizden nefret etme derecesine geldik hamile olduğumu öğrendim onu bile o kız sayesinde onu evine çağırdığın için oldu diyor çok kavga ediyoruz ne yapacağım bu kızdan eşimi nasıl uzaklaştıracağım bilmiyorum artık yoruldum.
Burnuma hiç iyi kokular gelmedi.Mesele arkadaş olmaları değil ama neden sizi bu kadar ısrarla, kavga edecek derece darlıyor? Ne münasebet yani. Siz neden izin veriyorsunuz tüm bunlara? Siz orda köle gibi yemek yapıp, bulaşık yıkarken onlar orda gülüp oynuyor siz de ses çıkarmıyorsunuz. Ben olsam gizli gizli takipçisi olurum bu durumun.Eşim aynı iş yerinde çalışan başka bir bekar kadın için benimle sürekli kavga ediyor bana sürekli ondan bahsediyor sürekli onu yemeğe çağırmamı istiyor ya da dışarıya çıkarken onu da çagirmamızı istiyor artık bıktım o da geliyor ben yemek yapıyorum bulaşık yıkıyorum eşimle ikisi oturup gülüp eğleniyor ben bu kızı istemediğimi sevmedigimi samimi olmak istemediğimi soyleyince eşim bana kötü kalplisin o senle ilgili iyi düşünüyor sen kötü düşünüyorsun diyor artık birbirimizden nefret etme derecesine geldik hamile olduğumu öğrendim onu bile o kız sayesinde onu evine çağırdığın için oldu diyor çok kavga ediyoruz ne yapacağım bu kızdan eşimi nasıl uzaklaştıracağım bilmiyorum artık yoruldum.
Eşiniz kafayı yemiş, keşke bebek yapmasaydınız asla normal bir durum değil bu ...Eşim aynı iş yerinde çalışan başka bir bekar kadın için benimle sürekli kavga ediyor bana sürekli ondan bahsediyor sürekli onu yemeğe çağırmamı istiyor ya da dışarıya çıkarken onu da çagirmamızı istiyor artık bıktım o da geliyor ben yemek yapıyorum bulaşık yıkıyorum eşimle ikisi oturup gülüp eğleniyor ben bu kızı istemediğimi sevmedigimi samimi olmak istemediğimi soyleyince eşim bana kötü kalplisin o senle ilgili iyi düşünüyor sen kötü düşünüyorsun diyor artık birbirimizden nefret etme derecesine geldik hamile olduğumu öğrendim onu bile o kız sayesinde onu evine çağırdığın için oldu diyor çok kavga ediyoruz ne yapacağım bu kızdan eşimi nasıl uzaklaştıracağım bilmiyorum artık yoruldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?