- 3 Haziran 2023
- 4.273
- 4.791
- 53
- 25
Buradayım yorumlarınızı okuyordum hepimiz aynı yerde çalışıyoruz bu kız sonradan geldi ve eşim hep kardeşim gibi diyor ama ben gerçekten rahatsız oluyorum biz daha 10 aylık evliyiz bu kız gelene kadar hiçbir sorunumuz yoktu bu kız geldiğinden beri benim huzurum kalmadı ben eşim için ailemi karşıma aldım ama o bana kıymet vermiyor bunu görmek beni daha da acıtıyorIki uc gundur konu acip kayiplara karisiyorlar amac ne acaba
Ağam bizimle eğleniyiiiEşim aynı iş yerinde çalışan başka bir bekar kadın için benimle sürekli kavga ediyor bana sürekli ondan bahsediyor sürekli onu yemeğe çağırmamı istiyor ya da dışarıya çıkarken onu da çagirmamızı istiyor artık bıktım o da geliyor ben yemek yapıyorum bulaşık yıkıyorum eşimle ikisi oturup gülüp eğleniyor ben bu kızı istemediğimi sevmedigimi samimi olmak istemediğimi soyleyince eşim bana kötü kalplisin o senle ilgili iyi düşünüyor sen kötü düşünüyorsun diyor artık birbirimizden nefret etme derecesine geldik hamile olduğumu öğrendim onu bile o kız sayesinde onu evine çağırdığın için oldu diyor çok kavga ediyoruz ne yapacağım bu kızdan eşimi nasıl uzaklaştıracağım bilmiyorum artık yoruldum.
Yeni üyelik,ilk mesaj...Konu saçmalık ötesi..Eşim aynı iş yerinde çalışan başka bir bekar kadın için benimle sürekli kavga ediyor bana sürekli ondan bahsediyor sürekli onu yemeğe çağırmamı istiyor ya da dışarıya çıkarken onu da çagirmamızı istiyor artık bıktım o da geliyor ben yemek yapıyorum bulaşık yıkıyorum eşimle ikisi oturup gülüp eğleniyor ben bu kızı istemediğimi sevmedigimi samimi olmak istemediğimi soyleyince eşim bana kötü kalplisin o senle ilgili iyi düşünüyor sen kötü düşünüyorsun diyor artık birbirimizden nefret etme derecesine geldik hamile olduğumu öğrendim onu bile o kız sayesinde onu evine çağırdığın için oldu diyor çok kavga ediyoruz ne yapacağım bu kızdan eşimi nasıl uzaklaştıracağım bilmiyorum artık yoruldum.
Bunun için arkadaşın kadın değil de erkek olması gerekiyor yalnız.hamile olduğumu öğrendim onu bile o kız sayesinde onu evine çağırdığın için oldu diyor
Kardes gibi mi?Buradayım yorumlarınızı okuyordum hepimiz aynı yerde çalışıyoruz bu kız sonradan geldi ve eşim hep kardeşim gibi diyor ama ben gerçekten rahatsız oluyorum biz daha 10 aylık evliyiz bu kız gelene kadar hiçbir sorunumuz yoktu bu kız geldiğinden beri benim huzurum kalmadı ben eşim için ailemi karşıma aldım ama o bana kıymet vermiyor bunu görmek beni daha da acıtıyor
Bu ne saçmalık yaaa? Bu ne gereksiz bi samimiyet, ne eve gelmesi ne gülüp eğlenmesi, yolarım ya eşimi de yolarım öyle bir durumda iş arkadaşını da, tekmeyi basarım, bu ne saçmalık okurken bi an yerinize koydum kendimi kriz geçiririm krizEşim aynı iş yerinde çalışan başka bir bekar kadın için benimle sürekli kavga ediyor bana sürekli ondan bahsediyor sürekli onu yemeğe çağırmamı istiyor ya da dışarıya çıkarken onu da çagirmamızı istiyor artık bıktım o da geliyor ben yemek yapıyorum bulaşık yıkıyorum eşimle ikisi oturup gülüp eğleniyor ben bu kızı istemediğimi sevmedigimi samimi olmak istemediğimi soyleyince eşim bana kötü kalplisin o senle ilgili iyi düşünüyor sen kötü düşünüyorsun diyor artık birbirimizden nefret etme derecesine geldik hamile olduğumu öğrendim onu bile o kız sayesinde onu evine çağırdığın için oldu diyor çok kavga ediyoruz ne yapacağım bu kızdan eşimi nasıl uzaklaştıracağım bilmiyorum artık yoruldum.
Çevrenizde o kızın yaşlarında bekar bir erkeği o kızla yakıştırdığınızı, tanıştıralım mı çok iyi çocuk hep beraber takılırız böylece diyin bakalım ne dicek kocanızBuradayım yorumlarınızı okuyordum hepimiz aynı yerde çalışıyoruz bu kız sonradan geldi ve eşim hep kardeşim gibi diyor ama ben gerçekten rahatsız oluyorum biz daha 10 aylık evliyiz bu kız gelene kadar hiçbir sorunumuz yoktu bu kız geldiğinden beri benim huzurum kalmadı ben eşim için ailemi karşıma aldım ama o bana kıymet vermiyor bunu görmek beni daha da acıtıyor
O kızı eşinden uzaklastiracagina eşini kendinden uzaklastir bence. Böyle bir durum görmüştüm bir yakınımın eşi iş yerinden bir kızla ilişki kuruyor sevgili değil güya ama baya baya takılıyorlar ki aralarında da baya yaş farkı var. Adamın 2 çocuğu var 8 11 yaşlarında. Kızı iş yerinde elemanım diye evine getiriyor yediriyor iciriyor sizin söylediğiniz gibi karısı hizmet ediyor bunlar kahkaha gırgır. Karısı sonradan anlıyor ki sevgililer. Ki bence sizin durumunuzda farksız Allah yardımcınız olsun. Eşiniz bu kızdan uzaklaşsa ne olacak ki zihniyeti değişmedikçeEşim aynı iş yerinde çalışan başka bir bekar kadın için benimle sürekli kavga ediyor bana sürekli ondan bahsediyor sürekli onu yemeğe çağırmamı istiyor ya da dışarıya çıkarken onu da çagirmamızı istiyor artık bıktım o da geliyor ben yemek yapıyorum bulaşık yıkıyorum eşimle ikisi oturup gülüp eğleniyor ben bu kızı istemediğimi sevmedigimi samimi olmak istemediğimi soyleyince eşim bana kötü kalplisin o senle ilgili iyi düşünüyor sen kötü düşünüyorsun diyor artık birbirimizden nefret etme derecesine geldik hamile olduğumu öğrendim onu bile o kız sayesinde onu evine çağırdığın için oldu diyor çok kavga ediyoruz ne yapacağım bu kızdan eşimi nasıl uzaklaştıracağım bilmiyorum artık yoruldum.
Zaten böyle şahsiyet yoksunu adama çocuk verilmezse olmaz,bu müthiş genler çoğalmalıEvliliğin tek eksiği çocukmuş, o da olmuş. ☺
şaka olmalı bence bu konuEşim aynı iş yerinde çalışan başka bir bekar kadın için benimle sürekli kavga ediyor bana sürekli ondan bahsediyor sürekli onu yemeğe çağırmamı istiyor ya da dışarıya çıkarken onu da çagirmamızı istiyor artık bıktım o da geliyor ben yemek yapıyorum bulaşık yıkıyorum eşimle ikisi oturup gülüp eğleniyor ben bu kızı istemediğimi sevmedigimi samimi olmak istemediğimi soyleyince eşim bana kötü kalplisin o senle ilgili iyi düşünüyor sen kötü düşünüyorsun diyor artık birbirimizden nefret etme derecesine geldik hamile olduğumu öğrendim onu bile o kız sayesinde onu evine çağırdığın için oldu diyor çok kavga ediyoruz ne yapacağım bu kızdan eşimi nasıl uzaklaştıracağım bilmiyorum artık yoruldum.
Bu kadınları gerçekten gidip sarsmak istiyorum, dediğiniz gibi bu kadar s.laklik fazlaşaka olmalı bence bu konu
konu sahibi çalışıyorum falan diyor yani ortalama bi IQ su olmalı ama burdan bakınca ileri derecede zeka geriliği varmış gibi duruyor. umarım konu canı sıkılan birinin eğlenmek için açtığı saçma sapan fake bi konudur. çünkü hiçbir kadının bu kadar s.lak olduğunu düşünmek istemiyorum
Ortalığı karıştırmakIki uc gundur konu acip kayiplara karisiyorlar amac ne acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?