Eşim aynı iş yerinde çalışan başka bir kadın için sürekli benimle kavga ediyor.

Iki uc gundur konu acip kayiplara karisiyorlar amac ne acaba
Buradayım yorumlarınızı okuyordum hepimiz aynı yerde çalışıyoruz bu kız sonradan geldi ve eşim hep kardeşim gibi diyor ama ben gerçekten rahatsız oluyorum biz daha 10 aylık evliyiz bu kız gelene kadar hiçbir sorunumuz yoktu bu kız geldiğinden beri benim huzurum kalmadı ben eşim için ailemi karşıma aldım ama o bana kıymet vermiyor bunu görmek beni daha da acıtıyor

Ağam bizimle eğleniyiii
Yeni üyelik,ilk mesaj...Konu saçmalık ötesi..
Binde bir ihtimal doğruysa kuman hayırlı olsun çocuğa da beraber bakar büyütürsünüz artik.

Kardes gibi mi?

Bir daha gelirse almayin siz de eve, yuzune istemiyorum evime gelmeni de cat cat, bu kadar basit. Esine de allah akil fikir versin, bir sinir patlamasi yasayin akli basina gelirse gelir gelmezse sutlayin gitsin.

Bu ne saçmalık yaaa? Bu ne gereksiz bi samimiyet, ne eve gelmesi ne gülüp eğlenmesi, yolarım ya eşimi de yolarım öyle bir durumda iş arkadaşını da, tekmeyi basarım, bu ne saçmalık okurken bi an yerinize koydum kendimi kriz geçiririm kriz

Çevrenizde o kızın yaşlarında bekar bir erkeği o kızla yakıştırdığınızı, tanıştıralım mı çok iyi çocuk hep beraber takılırız böylece diyin bakalım ne dicek kocanız

O kızı eşinden uzaklastiracagina eşini kendinden uzaklastir bence. Böyle bir durum görmüştüm bir yakınımın eşi iş yerinden bir kızla ilişki kuruyor sevgili değil güya ama baya baya takılıyorlar ki aralarında da baya yaş farkı var. Adamın 2 çocuğu var 8 11 yaşlarında. Kızı iş yerinde elemanım diye evine getiriyor yediriyor iciriyor sizin söylediğiniz gibi karısı hizmet ediyor bunlar kahkaha gırgır. Karısı sonradan anlıyor ki sevgililer. Ki bence sizin durumunuzda farksız Allah yardımcınız olsun. Eşiniz bu kızdan uzaklaşsa ne olacak ki zihniyeti değişmedikçe

şaka olmalı bence bu konu
konu sahibi çalışıyorum falan diyor yani ortalama bi IQ su olmalı ama burdan bakınca ileri derecede zeka geriliği varmış gibi duruyor. umarım konu canı sıkılan birinin eğlenmek için açtığı saçma sapan fake bi konudur. çünkü hiçbir kadının bu kadar s.lak olduğunu düşünmek istemiyorum

konu gerçekmiş peri kaçtı. muhtemelen ayıldı arkadaşlar afferin bize

Bu kadınları gerçekten gidip sarsmak istiyorum, dediğiniz gibi bu kadar s.laklik fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…