masraf olmaz olur mu canım, kaldıklara eve garaj ve salon yapmışlar evi genişletmiş yani eşi, çıkmaya niyeti olmadığı burdan belli, ayrıca evin tüm masrafınıda çekiyorlarmış, diğerleri sadece elektrik su ödüyor diyor
bu konuyu bir daha asla açmaması söyleniyor
gurbette yanlız bi gelin olmak çok zor ya, ne zaman yakınımda böyle bi kız evlenip gitse üzülürüm:gitme:
kesınlıkle işde bu...apaçık sözunu tutmamış, bence bu olay sineye çekilecek bir olay değil. söz vermemeyi yada verdıgı sözden çaymamayı öğrenmeli. seni bılemem ama ben burnundan sessizce getırırdım. çok gürültüyü lafı sevmem,kabuguma çekılır, onu mahvederdim. bir erkeği üzmek istiyorsan çok konuşmayacaksın, onu sevmeyen ve vazgeçmiş gözlerele bakacaksın. bu ders ona yeter.
merhaba ben 2 yillik evliyim esimle tanistiktan 6ay sonra evlendik flort doneminde ailesiyle kisa bi donem yasayacagimizi biraz toparlandiktan sonra subat ayinda kendi evimize tasinacagimizi soyledi(biz agustosta evlendik)ama eger istersem ayri ev tutacagini soyledi bende ayri evi çok istememe ragmen ilk gunden kotu gelin olmayim die taman dedim 4 -5 ay sikarim disimi buarada ben okuyodum evlendikten sonra devam edersin dedi 1 yilim kalmisti diplomami almaya ama olmadi evlendikten sonra istemedi zaten bende hiç bi okulda yer bulamadim fransanin bi yeriden bi yerine annemlere 4saatlik bi sehire gelin geldim rutubet kokan ve içindeki yatak odasi takimi bana sorulmadan alinan bu odada 2 yildir yasiyorum kaynanam kayinbabam gorumcem ve yilda en az 10 kez gelip en az 2 hafta duran buyuk gorumcemle bu yaz kuçuk gorumcem evlendi biz onun evini duzduk 2500 euro masraf yaptik annesi gilin evi eskiydi kuçuktu yan tarafina en az 10 000 euroluk masraf yapip bi salon bi garaj yaptik evin hemen hemen butun masrafini biz karsiliyoruz onlar sadece suyu elektiri oduyo onuda bazen biz oduyoz ben esime geçen seneden beri dil dokuyom ayri eve cikalim die ama istemio paramiz yok dio ne meraklisin kira odemeye dio sonra çok israr edince tamam zamani gelince çikacaz dio ben bu yil izine arabayla gitmek istemiodum cunku arabaya verecegimiz parayla ayri eve cikalim diodum o istemiodu sonunda beni izin donusu tasinacagiz die ikna etti tuttu 19 000 euroluk araba aldi simdi burda çok guzel ve uygun bi ev var ama bugun çok kotu tartistik ve bana kesinlikle bidaha bu konuyu acmamam gerektigini ve tasinmayacagimizi soyledi ustelik bagira bagira artik dayanamiyorum ben yasayamam bu evde omur boyu omur boyu geç 1 ay daha yasayamam nolur bi akil verin ne yapmam gerek mafoldumben
oncelikle hepinize cevaplariniz için tesekkur ederim ben bu dediklerinizin çogunu yaptim soguk da davrandin restide çektim bosanmak istedigimide soyledim herseferinde tamam sen ne istersen o olacak dedi tasinacagiz 2 ay sonra 3 ay sonra diye diye 2 yil bitti ben onu birakipta gidemem onu çok seviyorum ama gururumunda ayaklar altinda oldugunun farkindayim maddi acindan evlenmeden once biriktirdigim daha dogrusu saolsun babamin benim için her ay bankaya yatirdigi 50 eurolar suan1600euro oldu ve birinde alacagim 1000 euro var calismaya gelince 3 aydir isci bulma kurumunda yaziliyim fakat deneyimimim olmadigi için is bulamadim ayin dokuzunda staj için gorusmem var calisma konusundada esim istemiyordu sonunda bakti bunalima girecem mecbur kabul etti çogunuzun dedigi gibi psikolojim berbat bi halde geceleri uyuyamiyorum surekli intihari dusunuyorum kendi kendime konusuyorum uzaklara cekip gitmek istiyorum surekli kabuslar goruyorum daha bir suru sey dun size o yaziyi yazdiktan sonra yatakta gozlerimi tavana dikmis bi halde yatarken esimin bana baktigini hissettim ona dogru dondugumde bana sarilip" herseyin duzelecegini sadece biraz sabir etmemi onu bu konuda cok bunaltigimi boyle giderse benim hastalanacagimi annesiyle aramda gerçekten biseyin olup olmadigini sordu" bense sadece agladim ona taman hemen girmeyelim bari emlakcilara gidip yazilalim bi ev olursa uygun arasinlar diyorum onuda istemiyor ve ben yine kandirilacagim diye korkuyorum olmadi babamla konusacam esim babami sever sayar onun sayesinde isini kurdu babam cok destek oldu gerek maddi gerek manevi bilmiyorum yada aglayim yalvaracam aglamama dayanamaz hiç bu son iki yoluda deniycem olmazsada napayim bardagi tasiracak son damlayi bekliycem yinede bi fikri olan varsa yazsin basina boyle seyler geipte basa cikanlar varsa lutfen tesekkurler hepinize desteginiz için
eşin verdiği sözleri tutmamış..
erkeklerin çogu böyle evleninde 180 derece değişiyorlar...bilmiyorumki ne denir böyle erkeklere...
ev ev üstüne olmuyo,özel hayat diye bişey kalmıyo...
rabbim yardımcınız olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?