iyi valla bacilarinin isteklerini yada ihtiyaclarini sonuna kadar karsilasin
ama laf ayri eve gelince bocalasin rest ceksin
yok öyle yerinde olsam bir süreligine aileme giderdim
benide öyle kandirdilar ayri ev diye alisana kadar ama hicte öyle olmadi
bende Türkiyeye kactim hemde kimsenin haberi yokken
ayri evimde tutuldu simdi kafam rahat 3 bucuk yildir ayri yasiyorum
İşte sana başarılı olmuş bir örnek. İşin sırrı ben onu çok seviyorum asla terkedemem demekte değil. Restini çekip bunun arkasını getirebilmekte.
oncelikle hepinize cevaplariniz için tesekkur ederim ben bu dediklerinizin çogunu yaptim soguk da davrandin restide çektim bosanmak istedigimide soyledim herseferinde tamam sen ne istersen o olacak dedi tasinacagiz 2 ay sonra 3 ay sonra diye diye 2 yil bitti ben onu birakipta gidemem onu çok seviyorum ama gururumunda ayaklar altinda oldugunun farkindayim maddi acindan evlenmeden once biriktirdigim daha dogrusu saolsun babamin benim için her ay bankaya yatirdigi 50 eurolar suan1600euro oldu ve birinde alacagim 1000 euro var calismaya gelince 3 aydir isci bulma kurumunda yaziliyim fakat deneyimimim olmadigi için is bulamadim ayin dokuzunda staj için gorusmem var calisma konusundada esim istemiyordu sonunda bakti bunalima girecem mecbur kabul etti çogunuzun dedigi gibi psikolojim berbat bi halde geceleri uyuyamiyorum surekli intihari dusunuyorum kendi kendime konusuyorum uzaklara cekip gitmek istiyorum surekli kabuslar goruyorum daha bir suru sey dun size o yaziyi yazdiktan sonra yatakta gozlerimi tavana dikmis bi halde yatarken esimin bana baktigini hissettim ona dogru dondugumde bana sarilip" herseyin duzelecegini sadece biraz sabir etmemi onu bu konuda cok bunaltigimi boyle giderse benim hastalanacagimi annesiyle aramda gerçekten biseyin olup olmadigini sordu" bense sadece agladim ona taman hemen girmeyelim bari emlakcilara gidip yazilalim bi ev olursa uygun arasinlar diyorum onuda istemiyor ve ben yine kandirilacagim diye korkuyorum olmadi babamla konusacam esim babami sever sayar onun sayesinde isini kurdu babam cok destek oldu gerek maddi gerek manevi bilmiyorum yada aglayim yalvaracam aglamama dayanamaz hiç bu son iki yoluda deniycem olmazsada napayim bardagi tasiracak son damlayi bekliycem yinede bi fikri olan varsa yazsin basina boyle seyler geipte basa cikanlar varsa lutfen tesekkurler hepinize desteginiz için
Ev Ev ustune olmaz canim yanlis bastan yapilmis zaten aslinda ilk evlendiginiz zaman kabul etmicektin beraber oturmayi bence sen ailene bu konuyu ac cok mutsuz olursun onlarlada aran bozulcak esinlede yuz goz olcaksin Ben cok karsiyim boyle beraber oturmaya Allah yardimcin olsun bu arada hangi sehirde kaliyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?