Eşim ayrı ev istemiyor, ne olur akıl verin..

İşe girip öylemi direteceksiniz, yoksa ailenizimi araya sokacaksınız bir şekilde artık ağırlığınızı koyun, geç bile kalmışsınız. Hem okul hayatınız bitmiş hem bir göz odanın içine resmen hapsedilmişsiniz, görümceniz herşeyin iyisine layık görülüyorda siz anne evladı değilmisiniz??

Eşiniz nedense verdiği sözlerin hiçbirini tutmamış
Sizinde kendinize ait olan bir evde yaşamak hakkınız
Evet deyip nasıl dönebilir böylee

Hele okutmak istememesi cabası zaten
Okutmayan adam,çalıştırırmı bilemem ama iş bul bence bir an önce..
Keşke bu kadar taviz vermeseydin...
Konuşmayı dene diyeceğim ama eşin konuşmaktan anlar mı onu bilmiyorumlmaz:

iyi valla bacilarinin isteklerini yada ihtiyaclarini sonuna kadar karsilasin

ama laf ayri eve gelince bocalasin rest ceksin

yok öyle yerinde olsam bir süreligine aileme giderdim

benide öyle kandirdilar ayri ev diye alisana kadar ama hicte öyle olmadi

bende Türkiyeye kactim hemde kimsenin haberi yokken

ayri evimde tutuldu simdi kafam rahat 3 bucuk yildir ayri yasiyorum

Allah sabir versin canim derim.. Biz ayri elerde olmamiza ragmen yakiniz esim annesinin evinden elinden gelse cikmicak.. Cok zor bir durum seni cok iyi anlayabiliyorum..

ben olsam biraz isyankar biraz mağdur biraz aşık bir konuşma yapardım... bana olan sözlerini tutmuyorsun diye başlarr yinede senin yanında mutluyum ama beni böyle atlatman hiç hoşuma gitmiyor bunu bilmeni istedim diyip bitiririm.. bol bol konuşun...
umarım yakın zamanda ayrı bir eviniz olur.

ışte sana başarılı olmuş bir örnek. ışin sırrı ben onu çok seviyorum asla terkedemem demekte değil. Restini çekip bunun arkasını getirebilmekte.

İşte sana başarılı olmuş bir örnek. İşin sırrı ben onu çok seviyorum asla terkedemem demekte değil. Restini çekip bunun arkasını getirebilmekte.

inan bana selos

sen kendini bir sekilde sivriltmezsen kimse seni tinlamiyor

zaten getirmisler beni 54 metrekare eve

düsün yikanmaya utana utana gidiyorum (hatta gidemedigim zamanlari Allah sorsun onlara)

baktim sabahin köründe gelip aksam yemeklerine kadar

elti,görümce coluk cocuk yiyip icmede ayni ev icrisinde olunca bende firtinalar koptu

dil bilmiyorum iz bilmiyorum Türkiyeye ailemin yanina kacmayi basarabildim

sonrasinda ohhh onlar düstü pesime dön gel diye

valla hamileyim simdi,üniversiteyide kazandim burda

karisanim yok kurusanim laf sokanim yok

bi yerde rest cekmesini biliceksin arkadas bunun Asi Bsi yok

size verdiği sözlerin hangisini tuttu peki eşiniz?
resmen bi kandırmaca..okula devam edersin demiş..yokkk..
ev tutucaz demiş..yok...
peki tutumayacağı sözü ne diye vermiş..bunu sor bi bakalım eşine..sonrada iş bak eğer izin veriyolarsa tabi sanmıyorum ben ama!! eğer olursa çalış..akşamdan akşama misafir gibi gir çık eve...hem para desteğin olur..bende yardım ederim ayrı ev için de...madem para mevzu..sende destek olursun

eşin hiç bir sözünü tutmamiş bunuda tutmayacak bence
ailenle konuş bide onlar konuşsun
ev ev üstüne olmaz olmadi göz daği versinler
kizimizi aliriz diyelmaz:

sevgide bir yere kadar ... nezamana kadar boyle sevebileceksin ki...arkadaslar cok dogru yazmislar .oncelikle onu birakabilecegine sen kendini inandirmalisin.buyuk ihtimalle kocan da onu nekadar cok sevdiginin ona boyun egeceginin farkinda..bence biraz kendini degistirmelisin

Eşin seni çözmüş. Her seferinde konuştuğu zaman seni kandırabiliyor. Çünkü ona karşı zaafın var.
Tamamen avucunun içine almış ve sevgin yüzünden bunu göremiyorsun.
Yaşadıklarına sen dayanıyorum desen de bünyen, ruh halin isyan ediyor.
Babanla konuş çözüm olmazsa ailen de oradaymış onların yanına git ve istediğin düzeni sağlamadan geri dönme.

Özlemcigim sana akil vermek degilde bir ornek vereyim
Gorustugum bi kisi degil ama tanidiigim bir kiz vardi
kaynanasi ile yasiyordu ayni sorunlari vardi tasinacagiz diye
girdikleri kaynanasinin evinden tasinamamis cocuklarida yoktu henuz
kiz gecen ay esyalarini alip evi terk etmis kimseye birsey demeden
ve kocasi iki hafta icinde ev buldu icini duzdu kiz o sekilde geri geldi,..

bu bazilari icin tutan bi yontem ama bazilarinada geri tepebilir
kizin eside aileside cok tuttucu insanlardi
ve kiz su sekilde soyluyormus
ben o evden bu sekilde ciktim esim bi daha kabul etmez beni eve almaz
ama oyle olmadi umarim sende biran once cozumu bulursun

Ev Ev ustune olmaz canim yanlis bastan yapilmis zaten aslinda ilk evlendiginiz zaman kabul etmicektin beraber oturmayi bence sen ailene bu konuyu ac cok mutsuz olursun onlarlada aran bozulcak esinlede yuz goz olcaksin Ben cok karsiyim boyle beraber oturmaya Allah yardimcin olsun bu arada hangi sehirde kaliyosun

le havre sen

SONUNDA BASARDIM
Öncelikle hepinize tesekkur derim.Esim iki gun once hadi yemege gidelim dedi tamam dedim hazirlandim sonra yolda giderken telefonu çaldi arabayi durdurdu arabadan indi telle konustuki normalde hep yanimda konusur sonra geldi yemege gitmeyelim mevlut abi aradi onlar eve tasiniyolarmis yardim et dio dedi geri dondu ay nasil sinir oldum kustum konusmuyom10 dk sonra bi evin onune durduk dedim beni eve birak oda yok sende yardim et dedi kapidan bi gozuk 15 dk sonra ikimizde cikalim yemege gidelim dedi iyi tamam dedim evin onune vardik buyuk bahceli hertarafinda beyaz guller var çok bakimli evin kapisi kapaliydi bisure bekledik sonra 1 adamla kadin geldi tokalastik adam kapiyi acti ben ne oldugunu anlamadim daha sonra kadin basladi evi anlatmaya ben kocama diyom biz deiliz tasinanlar adamlara soyle sene diyorum oda dur dinleyelim diyor sonunda evi gezdik yukarda 2 oda banyo wc var asagidada 30m2 bi salonla 15m2 bi mutfak bide wc lavabo var acayip guzel biev hiç bi tamir gerektirmio mutfakta beyaz esya ve dolap içinde kadin begendinizmi dedim bende gercekten guzelmis dedim esime dondum bana nasil sevdinmi dedi ben biseyler sezdim dedim noluyoz die sorabildim ancak oda o an adamlara bana supriz yaptigini daha one soylemedigini soyledi ben dayanamadim agladim (canim kocam) evin kirasi 600 euro ama buyuk bi problem var adam 3 tane kirayi onden pesin istiyo yani 1800euro arti 580 noter parasi yani baya bi tutuyo ve biz bu parayi pesin imkansiz veremeyiz adam 1 hafta dusunun dedi isterseniz sizin için 1 hafta bekletirim ve ben cok kararsiziim

O para için kredi çekebilirsiniz veya başka ev bakın koca fransada bir tek o ev mi var? ınternetten de bakabilirsin kiralık evlere herşeyi kocandan bekleme sen de araştırma yap. Ben şu an oturduğumuz evi internetten bulmuştum mesela.

Canim neden noter parasi anlamadim kiralik degilmi amabence 600€ cok iyi insanlar daireye bundan fazla veriyo bence sende arastir mesala emlakciya git ve nasil bir ev ve nakadar kira verebilecigini soyle onlar buluyo sende interneten bak canim

noter deil agence istiyo ben oyle yapiyorum arkadaslar pek credit cekmek istemiyorum suan faiz oranlari baya yuksek esimin ailesine hala cesaret edip soyleyemedik kaynanamin iki lafindan biri kiraya çikarsaniz kahrimdan olurum ayri eve cikin ama ev alin diyo sanki para akiyodu ev alabilecek

internet uzerindeki butun emlak sitelerine kayit oldum kriterlerimme gore bi ev cikarsa mail gelecek hafta sonuda emlakciya gidicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…