Eşim ayrı ev tutmak istiyor :(

Böylesinide ilk defa duyuyorum.. insanin aklina nasil böyle birsey gelebilir ki..

Bu düşünce zamanla sizi birbirinizden uzaklaştırır bence. Ne olursa olsun eşler birlikte yaşamalı bence. Çok hayatı bir durum yoksa eşinizle gitmelisiniz bence

2.ev bana göre gereksiz bir harcama olur,
Sanki herkes aile ile mi yaşıyor
Yanlız kalın ne olur sanki ?
Eşiniz yanınızda zaten daha ne !
Hafta sonu çok isterseniz ailelerinizin yanına gidersiniz, onlar gelir olur biter.

Bazen günde 4 saatim geçiyor yolda, hiç ev tutsam mı diye aklıma gelmedi. Başka bir iş var ama ne

Ayrıntılar ev nedir ya adam orda yalnız başına sonra aile birliği mi kalır aldatsa bişeyi yapsa aldattı olur sahip çıkman lazım bence eşine o Her gün o yolu çekiyorsa iyi bile dayanmış senin görüşmen için ailenle git gel yapman daha kolay olur çünkü hergün gitmezsin arada bir gidersiniz ben eşime desem git orda işçilerle kal diye yada ayrı ev tut birde moldovyalı arkadaş bulayım diye dalga geçer benimle hooobaaa

Bazen günde 4 saatim geçiyor yolda, hiç ev tutsam mı diye aklıma gelmedi. Başka bir iş var ama ne

Ama o trafik yol açık olsa aslında çok uzak değildir

100 km diyor konu sahibi Avrupa da ülkeler arası mesafe buuu

Bana kalsa sizinki de sakat işe yakın taşının ya da iş değiştirin canınıza yazıııık

O süreyi biraz azalttık,otobüsle gelmiyorum artık eşimle geliyorum.Ama otobüsle gelirken bazı günler gidiş-dönüş toplam 4 saati görmüşlüğüm vardı ne yazık ki. Yine de bu konudaki düşünce bana saçma geliyor, oraya beraber taşınsınlar ya da şuanki gibi devam etsin.Ayrı ev tutulması mantıksız

Kesinlikle ayrı ev tutmasına izin verme düşündüm de senden ayrı yapamam ev tutalım bizde tasinalim de

Zaten 1 saat uzak gider gelirsiniz aileye

Aman sakın ayrı ev actirmayin

esimin seminerinde bir adamla tanıştık. adam yol tutuyor diye hafta içi ilçede hafta sonu evinde geçiyormus. karısı sizin gibi gitmek istememis. İlçede ne yaparım vs diye. adam otelde kadının birine numarasini verirken gördük. Kadın turisti.. otelde uslu durmayan adam yanlız neler yapıyor acaba...

gidin kocanizla.

benim annem yıllarca uzak yaşadı anneannemden oda yalnızdı. babam subay olduğu için şehir şehir dolaştı. madem anneyle olmak zorundasınız evlenmeyecektiniz.. evlilik sorumluluk ister. özveri ister.
Ben avustralyada annem ailem türkiyede çok genç yaşımda aşk nefesim ömrüm dediğim hiç tanımadığım bilmediğim sırılsıklam aşık olduğum adamın peşinden geldim çok şükür rabbim yüzümü kara çıkarmadı eşimle çoçuğumuzla yuvarlanıp gidiyoruz konu sahibi seninde artık bir yuvan var unutma tabiki hepimiz isteriz annemizin yanında olmayı ama istediğimiz gibi olmuyor hayat bence eşinin peşinden git bak benim eşimde iki iş yapıyor geçen dediki ben eve gelmeyim arabayı bir petrol istasyonuna çekip uyuyayım ordan diğer işe gideyim asla istemiyorum eğer çok zorlanıyorsan evi taşıyalım iş yerine yakın yere dedim sen nereye ben oraya dedim bakalım birkaç ay sonra bu evle kontratımız bitiyor büyük ihtimal taşınacam eşinin peşinden git sonra pişman olma

ayrı ev fikri çok mantıksız. madem oraya taşının eşinizle. haftada 1 2 günde gidersiniz yakınlarınızı görmeye.. yakınlar olmasa nolcak eşiniz olsun yanınızda yeter

Eşinin madem işi garanti değil
Anlat bekle sınav dan sonra beraber tasinalim de
Biz senin iyiliğin için söylüyoruz

Bi de çok olağan bişeymiş gibi hepimize niye şaşırdınız demiş
İşimiz gücümüz yok şaşırmadık ta şaşırma efekti yaptık toplu olarak sanki
Evet hiç duymadık, tayin için bekleyenler bile iple çekiyo senin imkanın var kılını kıpırdatmıyosun ona şaşırdık

Çocuklarım küçük hasta olsalar falan kimsem yok.eşimde diyor gelsen iyi olur ama birazda tedirgin iş kendinin değil çünkü çıksa işten geri dönmek çok zor olur ev yönünden
Ben yurtdisinda yasiyorum.ve kimsem yok burda.cocugum oldu hastalandi da iyi de oldu hep kendim baktim.suan 2. Yolda ona da yine ben bakcam ne dogumumda ne bakiminda esimden baska kimse olmadi ve olmiycak.bu kadar gozunuzde buyutmenize hic gerek yok.herkesin ailesi yok yaninda.oysa gidecegin yer 100 km lik mesafe.aklin varsa kocan nereye sen oraya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…