Eşim ayrı ev tutmak istiyor :(

annenle telefonda konusursun her zaman
annemi uzmeyim diye ayri eve tutmak olurmu
o zaman evlenmeseydiniz hanimefendi hiç ayrilmazdiniz

herkesin annesi var arkadaşım, sen de bir anne ve eşsin. siz ayrı bir ailesiniz. herkesten önce kendi ailenizi, düzeninizi düşünmek zorundasınız.
eşin yoruluyor diye ev tutacak, garantisi olmayan iş için taşınmak istemiyorsun ya eşin neden garantisi olmayan iş için extra masrafı göze alıyor? haftanın bir günü için demesi ise çok saçma bir gerekçe. haftanın 6 günü sabrediyor da bir gün mü dinlenemiyor, ayrı ev açıyor?
nereden baksan tutarsız bir istek ve durum. eşin de sen de sanki birbirinizden uzak kalmak için bahane üretiyor gibi görünüyorsunuz buradan.
sınavlara yine çalışırsın, burada nice kadın var hem çalışıp, hem çocuklarına bakıp kpss için çalışıyor.
sen sanırım rahatından vazgeçmek istemiyorsun.
sunduğun gerekçelerin hiçbiri mantıklı gelmedi şahsen bana. o yüzden iyi düşün derim.

Amaç dinlenmekse pekala işçilerin kaldığı evde de dinlenebilirmiş. Başka ev tutmak falan bi garip yani.

eşinizle beraber taşının ayrı ev tutulması çok gereksiz eşinin yanında ol istediğiniz zaman ailelerinizi zaten görürsünüz.

taşının tabiki

Esiniz hergun gidip gelebildigine gore siz tasinsaniz ailelerinizde ayda bir gelebilir herhalde yeterli.. bnce esinizin yaninda olun ailenize yakin olmak icin esinize ayrj ev kurmaya musade etmeyin cok luzumsuz bence..

Asla eşini yanlız bırakma.

biz de ayrı yaşayacağız ama tayin olayları yüzünden.
böyle evimde oturayım kocam her gün 100 km gitsin ama ben ailelere yakın olayım diye bi dünya var mı?
çocuklar hasta olursa bakarsınız.
zaten çocuklara hastalanınca anne babaları bakmaz mı?

evlisiniz 2 cocugunuz var hala ama ailelerimizden uzak oliciiiiz ama derdindesiniz. Esiniz ve evliliginiz mi onemli ailelere hafta ici yakinliginiz mi ? Adam hakli omru yollarda gecmis tasinin nolacak, ayri ev tutsa hem daha fazla masraf hemde ne gerek var sizi oraya baglayan is falan yoksa yani. Siz kendiniz aile olmussunuz zaten , haftasonu gorursunuz gidip ailelerinizi.

Iste kimi bulamaz kimi bilemez demisler, kimisi mecburiyetten ayri kaliyor kimiside boyle istemiyor rahatini bozmak

Ben olsam birlikte gitmeyi tercih ederdim dunyanin binbir turlu hali var nolucani bilemessiniz bence esinizle gidin ve mutlu mesut yasayin 100 kilometre icin esden ayri yasamakda nedir arkadasim bu yurt disi mi yani ????

Eşinden ayrı yaşamayı kabul edip aileden ayrı yaşamayı kabul etmen çok ilginç..
Ben asla eşimden ayrı yaşamak istemem. Gerekirse Yurtdışı olsun, eşimden ayrı kalamam.

Ben derdimi anlatamadım galiba eşim küçük bi ev tutup 1+1 hafta sonları beraber kalalım hemde alışırsın o çevreye dedi haftanın 1günüde orda kalırım dedi ki ben teklif etmiştim 1gün orda yat hem dinlenirsin hemde geç gelip erken gitme derdin olmaz dedim yani ayrı yaşamak değil derdimiz tüm hafta yine birlikte kalıcaz yani normal aile gibi , birbirimizden uzak durmak gibi bi derdimiz asssla yok, böyle bişeyi ilk defa duymuş gibi niye hayret ediyosunuz anlamışta değilim. Yinede hepinize teşekkür ederim yorumlarınız için kızlar sadece kafam karışmıştı bazılarınız destek oldu yorumlarınızla bazılarınızda katı yorumlar yaptı olsun hepiniz iyiki varsınız ben yine kafama bişey takılsa buraya sizlere yazar fikrinizi alırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…