Kızlar merhaba, 4 yıllık evliyim 2 yaşında çocuğum var. Benim sorunum eşimle çoğu zaman ayrı yatıyor ve ayrı yemek yiyor olmamız.
Fakat bu benim için sorun eşim için hiç değil.
İlk evlendiğimiz günden beri böyle. Bekarken alışmiş tv karşısında koltukta öylesine yatmaya rahat batıyor adama.
Bu sorun için neler yaptım önce anlatayım sonra sizden fikir alayım.
İlk 1.5-2 sene eşim her koltukta uyuya kaldığında tatlıntatlı gidip öperek uyandırdım hadi aşkım yatağa diye sürekli getirdim. Bi rutin oldu bu. Ama hiç bi alışkanlık olmadı kendisinde yani bu huyunu yeni bir yatakta yatma huyu ile değştiremedim.
Sonra çocuk oldu. Kendisi o ara psikolojik rahatsızlık yaşadı ve uykusuz kalıyordu.gece de bebek emmeye kalktığından uykusuz kalıyordu 2-3 ay ayrı yatmasına izin verdim. Baktım iyice huy oldu tekrar cağırmaya başladım ama artık dabrım tükenmeye başlamiştı sürekli de iteklemekten bıktım. İşte çocuktan dolayı cam açmayınca sıcak oluyor yok tv karşısında yatmaya alıştım vs vs saçma sapan bahaneler. Bu süreçte tepkim git gide arttı kimi zaman sitem ettim kimi zaman açıkça konuştum . Birlikte yatıp birlikte uyanmanın eş ilişkisi için öneminden açıkça bahsettim. Kendi özürler dileyip bunu bu kadar detaylı düşünemdiğinden bahsetti. Ara ara düzelir gb olsa da yien gevşedi. Mesela çocuk artık kendi odasında ve ben camı açıp yatıyorum ama beyfendi 2 gün gelse 5 gün koltuğuyla aşk yaşıyor

birlikte sofraya oturma konusundada ben bin takla atıyorum. Hemen yiyip kalkıyor bekleme yok sohbet yok. Mutfaktaki tv yi açıp 2 dk da yiyip hooop balkona sigaraya koşuyor. Sofra adabı içinde çok uğraştım hep çağırdım bekledim anlattım . Ol-mu-yooooor? Başka ne yapabilirim