Eşim ayrı yatıyor

Merhaba 15 yıllik eşimle aldatma sebebiyle yeni boşandım.Aldatma öncesi yataği ayirarak baslamisti.Rahat edemiyorum.Cocuk geliyor uyuyamıyorum vs. Ten temasi yoksa başka biri giriyor hayatina erkeklerin.Siz bilirsiniz ama yatağa getirmenin yolunu bulursaniz bu evlilik daha sağlıklı olur gibi.Sevgiler

Tam bir gamsız. Ben olsam hiç trip atmadan yokmuş gibi davranırım. O zikkimlanmadan yemeğimi yer ondan önce kalkarım masadan. Çocuğumla güzel etkinlikler yaparım. Çocuğu uyuttuktan sonrada bir dizi serisi bulurum ya da sitcom kahkahalar atarak izlerim. Üstünü falan asla örtmek.Cunku güzel güzel anlatmışsın anlamamış.

e
Sizin aile dinamiklerinizde birlikte yemek ve uyumak önemli olabilir ama belki onun ailesinde öyle olmamıstır. Bana biraz fazla takılmışssınız gibi geldi, şahsen bende uzun süre yemek masasında kalmayı sevmem, canının sigara çekiyor olması normal hemen kalkıp içmek istiyor insan. Yatma konusunda bu durumun sizi üzdü günü anlatın belki faydası olur. Bu konuya bile hemen bosanın diyenleri anlamak mümkün değil nedir yani 🤷‍♀️
Evet tam olarak öyle eşimin ailesinde bı tarz usuller yok. Ben eşimin beni sevdiğini hissediyorum ama bu alışkanlığı kıramıyorum. Özellikle kabul edememe sebebim ise bence birlikte uyuyup uyanma sofrada birlikte oturma ve birlilte kalkma bence iletişim açısından önemli yani o yüzden onun canı öyle istiyor ne olacak diyemiyorum.

Konunuza üzüldüm takılmakta haklısınız peki yemeği balkona hazırlasanız hem televizyon olmaz hem de sigarasını içer siz yemeğinizi yerken mecbur sohbete devam edersiniz. Gece de siz koltukta ona eşlik edin belki siz de artık yatakta yatmak istemezsiniz 😄
Ahahahah teşekkürler neden olmasın , en yapıcı yorumlardan biri buydu😊

Kızlar merhaba, 4 yıllık evliyim 2 yaşında çocuğum var. Benim sorunum eşimle çoğu zaman ayrı yatıyor ve ayrı yemek yiyor olmamız.
Fakat bu benim için sorun eşim için hiç değil.
İlk evlendiğimiz günden beri böyle. Bekarken alışmiş tv karşısında koltukta öylesine yatmaya rahat batıyor adama.
Bu sorun için neler yaptım önce anlatayım sonra sizden fikir alayım.
İlk 1.5-2 sene eşim her koltukta uyuya kaldığında tatlıntatlı gidip öperek uyandırdım hadi aşkım yatağa diye sürekli getirdim. Bi rutin oldu bu. Ama hiç bi alışkanlık olmadı kendisinde yani bu huyunu yeni bir yatakta yatma huyu ile değştiremedim.
Sonra çocuk oldu. Kendisi o ara psikolojik rahatsızlık yaşadı ve uykusuz kalıyordu.gece de bebek emmeye kalktığından uykusuz kalıyordu 2-3 ay ayrı yatmasına izin verdim. Baktım iyice huy oldu tekrar cağırmaya başladım ama artık dabrım tükenmeye başlamiştı sürekli de iteklemekten bıktım. İşte çocuktan dolayı cam açmayınca sıcak oluyor yok tv karşısında yatmaya alıştım vs vs saçma sapan bahaneler. Bu süreçte tepkim git gide arttı kimi zaman sitem ettim kimi zaman açıkça konuştum . Birlikte yatıp birlikte uyanmanın eş ilişkisi için öneminden açıkça bahsettim. Kendi özürler dileyip bunu bu kadar detaylı düşünemdiğinden bahsetti. Ara ara düzelir gb olsa da yien gevşedi. Mesela çocuk artık kendi odasında ve ben camı açıp yatıyorum ama beyfendi 2 gün gelse 5 gün koltuğuyla aşk yaşıyor😃 birlikte sofraya oturma konusundada ben bin takla atıyorum. Hemen yiyip kalkıyor bekleme yok sohbet yok. Mutfaktaki tv yi açıp 2 dk da yiyip hooop balkona sigaraya koşuyor. Sofra adabı içinde çok uğraştım hep çağırdım bekledim anlattım . Ol-mu-yooooor? Başka ne yapabilirim
Valla bizde durum daha beter. Adam sabaha kadar oturuyor sonra sabah yatıyor ben de sabaha kadar uyuyup kalkıyorum. Adamla görüştüğümüz 2 3 saat onda da 3 5 muhabbet oldu da bitti maşallah. İnsanların birlikte vakit geçirelim diye birbirini yorması bana garip geliyor.

Romantizm delisi olmaya gerek yok. Genis bir yatakta serin serin, döne yamula yatmak favorimdir.

Eşimle mi arkadaşlarımla gezmek mi deseniz, arkadaşlarımla gezmekten daha çok keyif alırım.

Küs olduğumda bile birlikte uyuyalım diye düşünmem, göresim gelmez de mecbur görürüm işte.

Çok kisiler bilirim kocacigindan ayri duramayan, çok sevdiğini iddia eden, benim bu özgür yapıma hayret eden lakin benim eşim için yaptığım fedakarlıkların çeyreğini yapmaz hic biri eminim.

Bence asıl çok seven benim.

Yani bunlari niye yazdım öyle iki meseleye bakıp sevgi ölçülmez diye.

Bazen bazi tatli alışkanlıklardan vazgeçmesi zordur. Ama aile içi huzur adına gayret etmemiz gerekir. Eşinizin yapması gereken de bu.
Çünkü size böyle hissettirmeye hakki yok. Bakin sizi sevip sevmediğini bile sorgulatacak yorumlar aldığınız su konuyu acmaniza sebep oldu.
Kararlı ve net bir şekilde bir daha koltukta uyursa bir kova suyu üzerine dökeceginizi bildirin ve yapın da.
Haketti.

Romantizm delisi olmaya gerek yok. Genis bir yatakta serin serin, döne yamula yatmak favorimdir.

Eşimle mi arkadaşlarımla gezmek mi deseniz, arkadaşlarımla gezmekten daha çok keyif alırım.

Küs olduğumda bile birlikte uyuyalım diye düşünmem, göresim gelmez de mecbur görürüm işte.

Çok kisiler bilirim kocacigindan ayri duramayan, çok sevdiğini iddia eden, benim bu özgür yapıma hayret eden lakin benim eşim için yaptığım fedakarlıkların çeyreğini yapmaz hic biri eminim.

Bence asıl çok seven benim.

Yani bunlari niye yazdım öyle iki meseleye bakıp sevgi ölçülmez diye.

Bazen bazi tatli alışkanlıklardan vazgeçmesi zordur. Ama aile içi huzur adına gayret etmemiz gerekir. Eşinizin yapması gereken de bu.
Çünkü size böyle hissettirmeye hakki yok. Bakin sizi sevip sevmediğini bile sorgulatacak yorumlar aldığınız su konuyu acmaniza sebep oldu.
Kararlı ve net bir şekilde bir daha koltukta uyursa bir kova suyu üzerine dökeceginizi bildirin ve yapın da.
Haketti.
Çok teşekkür ederim, son bir kez deneyeceğim gerçekten okadar yoruldum ki bunla uğraşmaktan . Bir insana yatma adabı sofra adabı ailede veriliyor. İşte sonradan da olmuyor malesef. Benim şimdi en üzüldüğüm şey çocuğuma güzel örnek olamayacak olmamız

Kızlar merhaba, 4 yıllık evliyim 2 yaşında çocuğum var. Benim sorunum eşimle çoğu zaman ayrı yatıyor ve ayrı yemek yiyor olmamız.
İlk evlendiğimiz günden beri böyle. Bekarken alışmiş tv karşısında koltukta öylesine yatmaya rahat batıyor adama.
İlk 1.5-2 sene eşim her koltukta uyuya kaldığında tatlıntatlı gidip öperek uyandırdım hadi aşkım yatağa diye sürekli getirdim. Bi rutin oldu bu. Ama hiç bi alışkanlık olmadı kendisinde yani bu huyunu yeni bir yatakta yatma huyu ile değştiremedim.
Sonra çocuk oldu. Kendisi o ara psikolojik rahatsızlık yaşadı ve uykusuz kalıyordu.gece de bebek emmeye kalktığından uykusuz kalıyordu 2-3 ay ayrı yatmasına izin verdim. Baktım iyice huy oldu tekrar cağırmaya başladım ama artık dabrım tükenmeye başlamiştı sürekli de iteklemekten bıktım. İşte çocuktan dolayı cam açmayınca sıcak oluyor yok tv karşısında yatmaya alıştım vs vs saçma sapan bahaneler. Bu süreçte tepkim git gide arttı kimi zaman sitem ettim kimi zaman açıkça konuştum . Birlikte yatıp birlikte uyanmanın eş ilişkisi için öneminden açıkça bahsettim. Kendi özürler dileyip bunu bu kadar detaylı düşünemdiğinden bahsetti. Ara ara düzelir gb olsa da yien gevşedi. Mesela çocuk artık kendi odasında ve ben camı açıp yatıyorum ama beyfendi 2 gün gelse 5 gün koltuğuyla aşk yaşıyor😃 birlikte sofraya oturma konusundada ben bin takla atıyorum. Hemen yiyip kalkıyor bekleme yok sohbet yok. Mutfaktaki tv yi açıp 2 dk da yiyip hooop balkona sigaraya koşuyor. Sofra adabı içinde çok uğraştım hep çağırdım bekledim anlattım . Ol-mu-yooooor? Başka ne yapabilirim
Ben anlamiyorum niye bu kadar kafaniza takiyorsunuzki.oh mis çift kişilk yatakta tek başina yat ne güzel.benim eşimde aynisi t.v karşisinda uyur oda komşularin sesinden rahatsiz oluyormuş bahanesi ben takmiyorum 13 senelik evliyim 1 sene anca beraber yatmişizdir hiçte yakmiyorum

Ayrı yatmak gayet doğal. Biz de yıllardır ayrı yatıyoruz. Ben kedilerle yatıyorum onun uykusu çok hafif olduğu için yatakta dönmeyle bile uyandığı için ayrı yatıyor mis gibi. Bu iliskimizi zedelemiyor. Eşler illa birlikte yatacaklar diye bir kaide yok.ama sizin asıl sorununuz aranızda bie paylaşım olmamasi. Birlikte yemek yememek, sohbet etmemek. Özellikle yemek önemlidir çocuğun hayatında da aileyle birlikte yemek yemek güzel ve sağlıklı bir rutindir. Konuşun eşinizle tekrar. Dikkate almiyorsa kendi yemeğini de kendisi pişirsin istediği yerde yesin. Çok ciddiyim alın karsiniza tepkinizi koyun. Bunun için kavga etmenize gerek yok. Belki bu şekilde aklı basina gelir. Gelmezse de ya bu deveyi gideceksiniz ya bu diyardan gideceksiniz

Bizde de durum sizin ki gibi ama farkı ben ayrı yatmak istiyorum 10 yıllık evliyiz eşimin burnundan ameliyat olması lazım öyle bir horluyor ki diğer odalardan duyuluyor bende uyurken çıt çıksa uyanan biriyim eşimde ilk zamanlar benimle çok tartıştı neden ayrı yatıyoruz diye ama uyuyamıyorum çalışan biriyim erken kalkmak zorundayım artık oda alıştı ayrı uyumaya bunu kavga sebebi olmaktan çıkardı artık
Hiç sorma hıççç diğer odadan gırtlaklıyorlar gibi horlaması benim odadan duyuluyor . Benim ki de trip yaptı ama şimdi o da ayrı yatmaya alıştı zira yine denedik cıkk olmuyor bir iki dürttüm uykusu bölündü, sen haklısın ayrı yatalım dedi dünyalar benım oldu 😂😂😂

Konu sahibi beraber yatmıyorsa ve istiyorsan trip at birlikte olma . Ve peşinden koşmayı bırak gel yatağa diye .

Ne kadar çok söylersen o kadar kaçar sen bir onu önemsemiyor gibi yap.

Birde aldatmadıgından emin olun yapmaz demeyin inceden araştırın. Eğer aldatıyorsa zira sevgilisine yatakları ayırdık diyip tarihe ğeçer malum hep yalandır bu 🥲

Çocuğunuza böyle davranarak kötü örnek olduğunu söyleseniz fayda etmez mi…
Aslında çok doğru sofra adabını ailenin sofrada toplanıp sohbet ettiğini görmek bununla büyümek çok çok önemli .

Bizim işlerden bir tek pazar günlerimiz kalıyor ailecek yemek yemeğe o kadar özenirimki. Çünkü sık olmadığı için fazla özenle hazırlarım.

Bence çok önemli.

Öncelikle peşinden gitmeyi bırakın canı nerde istiyorsa orda uyusun.Bırakın o sizinle uyumayı ihtiyaç görsün.İlla ki yatağa gelecek bu adam bişeyler yaşamak için.Ayrıca televizyon bağımlılığı var sanırım. Ben sizin yerinizde olsam evdeki televizyonları yok ederdim :)
Evet ya mutfakta bile varmış ne gerek var mutfakta televizyona.

Ben anlamiyorum niye bu kadar kafaniza takiyorsunuzki.oh mis çift kişilk yatakta tek başina yat ne güzel.benim eşimde aynisi t.v karşisinda uyur oda komşularin sesinden rahatsiz oluyormuş bahanesi ben takmiyorum 13 senelik evliyim 1 sene anca beraber yatmişizdir hiçte yakmiyorum
Ben 4 yıllık evliyim . Bu şekilde 10-15 yıl sonra soğuma olmaz mı eşten? Bunun için takıyorum

Aslında çok doğru sofra adabını ailenin sofrada toplanıp sohbet ettiğini görmek bununla büyümek çok çok önemli .

Bizim işlerden bir tek pazar günlerimiz kalıyor ailecek yemek yemeğe o kadar özenirimki. Çünkü sık olmadığı için fazla özenle hazırlarım.

Bence çok önemli.
İşte bizimki öyle büyümemiş ve zorlamayla da anca bu kadar oldu.inanın kızlar o kadar sinirliyim ki son bir kez yaparım ederim diyordum ya hiç bi şey yapmiyorum şu an . Onun yaptığı muameleyi ben de ona yapıyorum. Acıktıysam gidip çocuğumla yiyorum.kendi canı isteyince yesin yemek var zaten. Uykum geldiyse gidip yatağın ortasında yatıyorum kaç gündür. Hatta sinirimi farkedip yatağa geldi.. ama kızdım rahatım bozuldu diye!!

İşte bizimki öyle büyümemiş ve zorlamayla da anca bu kadar oldu.inanın kızlar o kadar sinirliyim ki son bir kez yaparım ederim diyordum ya hiç bi şey yapmiyorum şu an . Onun yaptığı muameleyi ben de ona yapıyorum. Acıktıysam gidip çocuğumla yiyorum.kendi canı isteyince yesin yemek var zaten. Uykum geldiyse gidip yatağın ortasında yatıyorum kaç gündür. Hatta sinirimi farkedip yatağa geldi.. ama kızdım rahatım bozuldu diye!!
Sonuç var mı

alakası bile yok ya bende tv karşısında uyumayı çok seviyorum eşimde arkadaşlarıyla birlikte pcde oyun oynuyor yatacağı zaman beni uyandırıp yatağımıza gidiyoruz aşksız mı oluyoruz şimdi her gün istisnasız uyurum.
Biriniz arkadaslari ile oyun başında diğeri de TV karşısında uyuklarken çok da aşk dolu hayal edemedim ama yine de siz daha iyi bilirsiniz.

Back
X