Eşim ayrılacağımıza zor inandı, bugün annem ile eşyalarımı toplayacağım

Şimdi avukat ile görüştüm. Sürecin askıdayken acele etme dedi. Yarın protokol avukatla hazırayacağım. Eşim sürekli beni suçluyor ya hiçbir şey yokken boşanıyorsun diye. Babası da öyle anası ve ablasından hiç ses yok. Ben de elimde bir ses kaydı vardı annesinin bana 5 dakika önce bana ve anneme ettiği hakaret ve suçlamalar ile ilgili. Onu bu zamana kadar dinletmedim kimseye. Ama bu insanlar beni boş yere gitmekle suçlayacak sürekli ve bu süreçte yayacaklar kendini. Asla umrumda değil ama ailem bunu bilmeleri gerektiğini bu kadar rhaat ve yüzsüz olmamalarını söylüyor. O yüzden annem aracılığıyla ileteceğim ses kaydını. Herkes çenesini kapasın. Annesinin sebep olduğunu kendi biliyor ama beni sürekli boşuna boşanmakşa suçlamasındansa, benim annemin ağzının payını vermesi iyi olacak. Ben bu konularda muhattap olmayacağım. Yarın avukat ile hazırlayacağım protokolü. Kabul etmez ise çekişmeliye gider. Çünkü bu durumda inanın beni deli yerine koyup dikkate almıyor bir noktada.
Evet hata bende olabilir bu kadar blöf gibi yaşayarak ama inanın karşımdaki insan çok değişik.

Imza attın mı Mavera gidip ? Ev almalı için cidden imza attın mı

Çekişmelide delillere ve çok fazla şahide ihtiyacınız var. Tezinizi karşı tarafın ailesi çürütücek. Benim arkadaşıma sen suratsızdın bizi istemedin dediler. Tabikide eşin seni suçlayacak aferin boşandın mı diyecek ? Sana göre sebep yok çünkü ben sana bunları yaşatmadım de ? Ben böyle daha iyi olacağım mutlu olacağım de. Bu arada erkeğin eşiyle kendi ailesi arasında denge kuramaması ağır kusurdur. Dava açıcaksan bunları öğrenip hazırlayın dilekçeyi sonradan değiştiremezsin. Ah şu dönemde bi tatile gidip iletişim kurmayıp güneşlenirken resim atsaydın ne derdin kalırdı ne tasan. Ne halleri varsa görsünler.

Bence esinizin imza bahanesiyle sizinle barismaya calisacagini dusunerek oraya gittiniz. Kac gun gecti hala esya toplayacagim, protokol hazırlayacağım. Bugun gorustum, yarin hazirlayacagim diye diye hala esinizden adim bekliyorsunuz.
sarılmaya calisarak barismasindan bahsetmeyin. Adamin ayaklariniza kapanmasini, gururunuzu oksamasini, yalvarmasini bekliyorsunuz

Hepsini söyledim sunshine hepsiniiii söyledim.

Asla öyle değil. Anlaşmalı olmasını istediğim için onun işine taş koymak istemedim. O da bana zorluk çıkarmasın diye? Siz ben misiniz? Bir an acaba ben mi konuşuyor dedim? Ne bu eminlik?

Asla öyle değil. Anlaşmalı olmasını istediğim için onun işine taş koymak istemedim. O da bana zorluk çıkarmasın diye? Siz ben misiniz? Bir an acaba ben mi konuşuyor dedim? Ne bu eminlik?

Kac gun oldu hala protokol hazırlayacaksınız. Ayrica avukatiniz anlasmali bosanma icin "karsilikli anlasmaniz gereken maddelerden" bahsetti mi? Hangi konuda anlastiniz da protokol hazirlayacaksiniz? Daha altinlar konusunda bile anlasamamissiniz kafaniza gore protokol hazirlarsaniz adam kabul etmez. Ben olsam bende etmem. Bir avukata gittiyseniz bunlardan haberiniz olmaliydi.

Bunların hepsini biliyorum. Ben dün altınlardan konuyu açtım dolayısıyla , o da ilk cevabını verdi. Sonra avukat ile görüştüm yarın müsait ve , yarın öğleden sonra gideceğim. Benim protokolümü birlikte hazırlamak için. Beni manipüle eder. Sağlam durmam lazım.

Ses kaydini kime ileteceksin. Mahkemede kullanirsin kozunu açık etme şimdiden. Delil olarak gecmese bile hakimin kanaatinde etki eder. Avukata danismadan is yapma fevri fevri.

Seni ciddiye aldigi yok eşinin. Sen konusma. Sen konustukca hata yaparsin. Avukatin konuşsun rica et. Hem adam avukat tarafindan aranildiginda ciddiyeti kavrar. Altinlar + baska biseyler daha istesin. Sonra altinlara düşün. Pazarligi azcik yukardan acip ölümü gösterip sıtmaya razı edin. Bosanmak icin gerekcelerini birbir yaz kendini anlat aglak bi sekilde degil de net yaz avukatin iyice anlasin kendi yerine koyabilirsin o zaman seni daha iyi savunur. Senin kafan karışık.

boşanmaya çalıştığın adamın kardeşi ablası her kim ise ev alsın diye imza mı attın?
adam tabi inanmaz boşanacağına..
Bu nedir ya böyle bisey mi yaptin? Cekismeliye düşer adam bosanmicam derse hakim bosamaz bunlarin ilişkileri böyle gitgelli der. Böyle sacmaliklar yapma sakın bosanacaksan. Eşin lehine delil bunlar.

Niye boşanmak istediğin adamın ayağına gidip birde seni hiçe sayarak alacağı için ve için imza atıyorsun? 2 saat neye ikna etmeye çalışıyorsun? Şaka gibisin cidden.

Eşin tâbi seni ciddiye almaz. Yazık yine şansını denemişsin belki bir çaba gösterir diye ama ufacık bir ışık bile görememişsin. Bunun sebebi de sensin.

Şu kağıdı imzaladıktan sonra asla senin bosanacagina inanmam . Aklı başında boşanmak isteyen hiçbir kadın böyle bitsey yapmaz . Bizi kandırıyorsun değil mi ? Ben senin konularına bu zamana kadar inanmıştım kimse bosanacagi adamla ortak olan evine ipotek koydurmaz

Doğru mu anladım, siz ablasıyla ortak ev alabilmesi için, boşanma esnasında en azından yarısını alma hakkınız olan ev ipotek edilsin diye imza mı attınız? Bu mu kararlılık, bu mı dik duruş? Kendinizi mi kandırıyorsunuz, yoksa buradakileri mi? Buradakilere ispat edeceğiniz hiç bir şey işinize yaramaz. Siz kendi hayatınıza bir bakın. Gerçekten ne düşünüyorsunuz bir tartın. Görüştüğünüzü söylediğiniz avukat bu imza işine ne dedi çok merak ettim . Kararlı duruş, gerçekten boşanmaya ikna etme duruşu siz oraya gitmeseydiniz vuku bulacaktı. Şu an dezavantajlı durumdasınız.

Benim hakkım yok, ev kendi evi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…