Ne ortağı ya? Ev onun zaten. Karısıyım diye öylesine müsadem isteniyor. Aile konutu oldığu için.Şu kağıdı imzaladıktan sonra asla senin bosanacagina inanmam . Aklı başında boşanmak isteyen hiçbir kadın böyle bitsey yapmaz . Bizi kandırıyorsun değil mi ? Ben senin konularına bu zamana kadar inanmıştım kimse bosanacagi adamla ortak olan evine ipotek koydurmaz
Işine yarayacak şeyi yapmaya gitmeseydin keşke avukatına sordun mu ? Altinlar kimin hesabında mesela .Ne ortağı ya? Ev onun zaten. Karısıyım diye öylesine müsadem isteniyor. Aile konutu oldığu için.
O zaman sizden neden imza alıyorlar? Resmi prosedürlerde yanılıyor olabilirim, illa ki bilen biri aydınlatır ama, eğer ev aileden kalma bir evse,veya tapu sadece eşiniz üstüneyse sizden imza alınması yersiz değil mi? Çünkü çok duymuşuzdur ailesinden gizli kredi çekip evi ipotek ettirenler, eşi tesadüfen öğrenenler falan...Benim hakkım yok, ev kendi evi.
O zaman sizden neden imza alıyorlar? Resmi prosedürlerde yanılıyor olabilirim, illa ki bilen biri aydınlatır ama, eğer ev aileden kalma bir evse,veya tapu sadece eşiniz üstüneyse sizden imza alınması yersiz değil mi? Çünkü çok duymuşuzdur ailesinden gizli kredi çekip evi ipotek ettirenler, eşi tesadüfen öğrenenler falan...
Bu nedir ya böyle bisey mi yaptin? Cekismeliye düşer adam bosanmicam derse hakim bosamaz bunlarin ilişkileri böyle gitgelli der. Böyle sacmaliklar yapma sakın bosanacaksan. Eşin lehine delil bunlar.
Adamda biliyor bosanmayacaginizi blofunuzu görüyor sadeceEşimi ayrılacağıma inandırmam çok zor oldu. 5 gündür aile evindeyim 1 kez dahi aramadı. Kendi ev alma sürecini devam ettirmiş. Dün sabah anlaşmalı boşanacağımı söylemek için aradım tamam dedi fakat devamını dinleyin.
Öğle vakti tekrar aradı ve kendi ev alma işlemi için benim ipotek ile ilgili imzamı istedi. Düşünüm ben boşanma diyorum adam ablası ile ev koşturuyor. Anlaşmalı olması için gittim. Orada yüz yüze geldiğimizde, boşanacağıma asla inanmadığını fark ettim. Belki 2 saat boyunca ayakta bende bittiğine ikna etmeye çalıştım.
5 gündür evde olmayan karın var senin sen ev peşindesin iğrrnç dedim. Bana diyor ki döneceksin ki biliyorum. Ben seni bilerek gelip almadım, öyle ikna etmiş olurdum , sen anlayıp gelecektin diyor. İnanın bana 30 kez bitti demem gerekti. Sarılmaya çalıştı uzak durdum. Resmen adam banka işi vesilesiyle ayak üzere evliliği ile ilgili konışma zahmetinde bulundu.
Çıkarken kasadan altınları beraber alalım dedim. Ailemin taktıklarını neden vereyim sen boşanıyorsun dedi.
Ailesinin taktıklarında çok ısrar etmeyeceğim ama düğünde bozdurulan altınlarımı isteyeceğim.
Fakat anlaşmalı diyor ama bana bahaneler üretecek gibi, sen bışanmak istiyyorsun deyip duruyor. Bugün en iyisi eşyalarımı toplamak dedim annemle gidip o işteyken. Haberdar edeceğim ama eşya toplayacağım diye. Çünkü çekişmeliye gitse bile o evde bir şeym kalmasın ki rahat hareket edeeyim diye.
Elim ayağım kalkmıyor, çok güçlü hisssetmem lazım. Çok yoruldum herkese anlatmaktan, soranlardan. Bu süreç nasıl geçer?
Inanilmaz ya. Normalde bile banane dersin biz ne alaka nasi aliosa alsin dersin. Eşyaları toplamaya giderken yapılması bi de pesss. Hala bi umudu var demektir.yapmış.şaka gibi dimi.
Bu çok doğru da umarım öfkeyle kalkıp zararla oturmaz.Adam boşanma davası açsa karım habire eşyalarını toplayıp toplayıp evi terk ediyor dese davayı da kazanır tazminat hakkı bile doğarof ev için imza verilmesine hele hiç girmiyorum
Ya boşanma çok ciddi bir karar. Öyle blöf için, karşıdakini dize getirmek için kullanılır mı hiç? Anlamadım, anlamayacağım. Bir kere boşanacağım yeter dediğin bir adamın koynuna geri nasıl girersin mesela? Ya ben eşime çok kızdığım zamanlarda bile bağırmıyorum ağzımdan saçma bir laf çıkar bir daha nasıl yüzüne bakarım, eskisi gibi olamam diye. E yalama olursa iş elbet bir yerden patlak verir. Madem cidden kararlı evi de terk etti bundan sonraki tüm iletişimi avukat yoluyla yapmalı. Kendi başına yapamıyor demek ki bu son derece doğal. Avukatlar bunun için var zaten.Bu çok doğru da umarım öfkeyle kalkıp zararla oturmaz.
Bende hayatımda bir kere emin bir şekilde bu kararı verecektim . Üç aylık evliydik bunu ciddi ciddi konuştuk . Düzelmezse bitecekti . O kadar . Ama Mavera da sürekli herkes duyuyor . Evi terk edip geri geliyor . Dikiş tutmaz ki . Yaşı küçük de değil çocuk olsa şu durumu anlayacağım . Eşi bile inanmıyorYa boşanma çok ciddi bir karar. Öyle blöf için, karşıdakini dize getirmek için kullanılır mı hiç? Anlamadım, anlatmayacağım. Bir kere boşanacağım yeter dediğin bir adamın koynuna geri nasıl girersin mesela? Ya ben eşime çok kızdığım zamanlarda bile bağırmıyorum ağzımdan saçma bir laf çıkar bir daha nasıl yüzüne bakarım, eskisi gibi olamam diye. E yalama olursa iş elbet bir yerden patlak verir. Madem cidden kararlı evi de terk etti bundan sonraki tüm iletişimi avukat yoluyla yapmalı. Kendi başına yapamıyor demek ki bu son derece doğal. Avukatlar bunun için var zaten.
Ne ortağı ya? Ev onun zaten. Karısıyım diye öylesine müsadem isteniyor. Aile konutu oldığu için.
Yani işte konu sahibi burada ağır kusurlu, çekişmeliye giderse ve eşi cirkeflesmek isterse adamın elinde ciddi koz bu.Bende hayatımda bir kere emin bir şekilde bu kararı verecektim . Üç aylık evliydik bunu ciddi ciddi konuştuk . Düzelmezse bitecekti . O kadar . Ama Mavera da sürekli herkes duyuyor . Evi terk edip geri geliyor . Dikiş tutmaz ki . Yaşı küçük de değil çocuk olsa şu durumu anlayacağım . Eşi bile inanmıyor
Maverayla aynı dönemlerde aynı sorunları yaşadık. Hatta benim daha büyük problemlerim vardı. Kendisinede yardımcı olmaya çalıştım ama sanırım bakış açısı ve hayatı farklı. Hakkında hayırlısı olsun çok üzülüyor farkındayım mutsuz ama bazen bazı şeylerin bitmesi gerekir. Psikologla ilerlerse daha kolay atlatır.Ya boşanma çok ciddi bir karar. Öyle blöf için, karşıdakini dize getirmek için kullanılır mı hiç? Anlamadım, anlamayacağım. Bir kere boşanacağım yeter dediğin bir adamın koynuna geri nasıl girersin mesela? Ya ben eşime çok kızdığım zamanlarda bile bağırmıyorum ağzımdan saçma bir laf çıkar bir daha nasıl yüzüne bakarım, eskisi gibi olamam diye. E yalama olursa iş elbet bir yerden patlak verir. Madem cidden kararlı evi de terk etti bundan sonraki tüm iletişimi avukat yoluyla yapmalı. Kendi başına yapamıyor demek ki bu son derece doğal. Avukatlar bunun için var zaten.
Allah yardımcısı olsun. İnşallah mutlu olur. Kimsenin üzülmesini istemem. İnsan ne hayallerle evleniyor. Basit bir flörtten ayrılık bile insanı sarsarken bilmem kaç yıllık kocasından ayrılmak hiç kolay değil. Fikri bile can acıtıcı. Psikolojik yardım fikri mantıklı.Maverayla aynı dönemlerde aynı sorunları yaşadık. Hatta benim daha büyük problemlerim vardı. Kendisinede yardımcı olmaya çalıştım ama sanırım bakış açısı ve hayatı farklı. Hakkında hayırlısı olsun çok üzülüyor farkındayım mutsuz ama bazen bazı şeylerin bitmesi gerekir. Psikologla ilerlerse daha kolay atlatır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?