Eşim ayrılacağımıza zor inandı, bugün annem ile eşyalarımı toplayacağım

Ne ortağı ya? Ev onun zaten. Karısıyım diye öylesine müsadem isteniyor. Aile konutu oldığu için.

Benim hakkım yok, ev kendi evi.
O zaman sizden neden imza alıyorlar? Resmi prosedürlerde yanılıyor olabilirim, illa ki bilen biri aydınlatır ama, eğer ev aileden kalma bir evse,veya tapu sadece eşiniz üstüneyse sizden imza alınması yersiz değil mi? Çünkü çok duymuşuzdur ailesinden gizli kredi çekip evi ipotek ettirenler, eşi tesadüfen öğrenenler falan...

Kadinin evlilik birliginde evde hakki oldugu icin istenilir. Yoksa sadece "öylesine" imza alamazlar. Senin de elin tasin altina giriyor.

Adamda biliyor bosanmayacaginizi blofunuzu görüyor sadece

Adam boşanma davası açsa karım habire eşyalarını toplayıp toplayıp evi terk ediyor dese davayı da kazanır tazminat hakkı bile doğar of ev için imza verilmesine hele hiç girmiyorum
Bu çok doğru da umarım öfkeyle kalkıp zararla oturmaz.

Bu çok doğru da umarım öfkeyle kalkıp zararla oturmaz.
Ya boşanma çok ciddi bir karar. Öyle blöf için, karşıdakini dize getirmek için kullanılır mı hiç? Anlamadım, anlamayacağım. Bir kere boşanacağım yeter dediğin bir adamın koynuna geri nasıl girersin mesela? Ya ben eşime çok kızdığım zamanlarda bile bağırmıyorum ağzımdan saçma bir laf çıkar bir daha nasıl yüzüne bakarım, eskisi gibi olamam diye. E yalama olursa iş elbet bir yerden patlak verir. Madem cidden kararlı evi de terk etti bundan sonraki tüm iletişimi avukat yoluyla yapmalı. Kendi başına yapamıyor demek ki bu son derece doğal. Avukatlar bunun için var zaten.

Son düzenleme:
Burada kimse sizi tanımaz etmez dürüst olun.Siz içten ice boşanmak istemiyorsunuz,adam size yalvarsın istiyorusunuz. Ev için imza mı attınız? Ben mi yanlış anladım bilmiyorum. Adam sizi ciddiye almıyor umrunda değilsiniz maksimum düzenin bozulacağına falan üzülür.
Bilemiyorum hakkınızda hayırlısı olsun.

Bende hayatımda bir kere emin bir şekilde bu kararı verecektim . Üç aylık evliydik bunu ciddi ciddi konuştuk . Düzelmezse bitecekti . O kadar . Ama Mavera da sürekli herkes duyuyor . Evi terk edip geri geliyor . Dikiş tutmaz ki . Yaşı küçük de değil çocuk olsa şu durumu anlayacağım . Eşi bile inanmıyor

Haber verirseniz esyalari almaniza mani olur bence. Alamazsiniz. Hic soylemeden kendi esyalarinizla tasinmak daha mantikli.

Yani işte konu sahibi burada ağır kusurlu, çekişmeliye giderse ve eşi cirkeflesmek isterse adamın elinde ciddi koz bu.

Maverayla aynı dönemlerde aynı sorunları yaşadık. Hatta benim daha büyük problemlerim vardı. Kendisinede yardımcı olmaya çalıştım ama sanırım bakış açısı ve hayatı farklı. Hakkında hayırlısı olsun çok üzülüyor farkındayım mutsuz ama bazen bazı şeylerin bitmesi gerekir. Psikologla ilerlerse daha kolay atlatır.

Allah yardımcısı olsun. İnşallah mutlu olur. Kimsenin üzülmesini istemem. İnsan ne hayallerle evleniyor. Basit bir flörtten ayrılık bile insanı sarsarken bilmem kaç yıllık kocasından ayrılmak hiç kolay değil. Fikri bile can acıtıcı. Psikolojik yardım fikri mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…