• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ayrılmak istediğini söyledi...

Allahtan hakkında hayırlısını dile canım biz kullar neyin bizim için daha iyi olacağını bilemeyiz bazen şer gibi görünen hakkımızda hayırlı olabilir
bu nedenle bol bol dua et Allahım hakkımda hayırlısı neyse o olsun de
Allah sabır ve dayanma gücü versin sana

ayrılmakta bu kadar karalıysa içinde sana karşı sevgi aşk kalmış mıdır düşünmek lazım.seni sevmeyen biriyle sırf sen istiyorsun diye ya da kızın için devam etmeye çalışmak ne derece doğru.iyi düşün.ama onuru da ayaklar altına alma.dimdik dur.dua et Allah a havale et.belki eşin depresyonda felandır.nedenlerini bilemeyince şudur budur diyemiyoruz ki?:50:

Aslında evlendiğimizden beri aramızda garip bir duvar vardı.Birtürlü aşamadık.Bu birazda benim yapımdan çok ciddiyim elimde olmuyor. Çok zor zamanlar geçirdik beraber yoku var ettik.Ama ona birtürlü kendimi beğendiremedim , yada yaranamadım.Herkes yaptığım şeyi beğenirken o hep eleştirdi.5-6 yıl öncede ayrılmaya karar vermiştik ozaman beni beğendiğini , sevdiğini söyledi.Çocukta küçüktü düşünelim dedik.Tam 6 yıl sonra aynı konu gündeme geldi.Birazda onun dediklerini yapmadığım için hortladı bu tutumu.Mantıklı düşününce ayrı ayrı olmamız daha doğru çünkü birbirimizin hayallerini bile beğenmiyoruz.O memleketine dönmek istiyor.Burda kurulu işimiz var.Ciddi hastalığı olan bir babam var.SIk sık hastaneye yatıyor ve bana ihtiyacı oluyor.O sırada eşimide ihmal ettim ama elimden gelen çabayı sarf ettim.Olmayınca olmuyor işte..

Son düzenleme:
Hakkınızda hayırlısını dilerim.Her şerde bir hayır,her hayırda bir şer vardır demiş Rabbim.Belki böylesi sizin için daha hayırlıdır.Rabbim size güç ve sabır versin.

Allah hakkında hayırlısını versin. belki kötü olarak düşündüğün durum içinde daha mutlu olacaksın...

Hkkınızda hayırlısı olsun.

Muhakkak çok zor bir durumdur.

Ama yine de çok fazla yıpatmamaya çalışın kendinizi.

Kızınızı düşünün.

Hkkınızda hayırlısı olsun.

Muhakkak çok zor bir durumdur.

Ama yine de çok fazla yıpatmamaya çalışın kendinizi.

Kızınızı düşünün.

Kızımıa bakınca ağlayasım geliyor.EVi taşımayı düşünüyorduk bizi bu hayallere eşim itmişti.Bugün kızım diyor şöyle kocaman bir ev olsun anne..:14:

Kızımıa bakınca ağlayasım geliyor.EVi taşımayı düşünüyorduk bizi bu hayallere eşim itmişti.Bugün kızım diyor şöyle kocaman bir ev olsun anne..:14:

Offfff ya.Canım kızın için sağlam bas ayağını.

Şimdilik hiçbişey yokmuş gibi davran kızına.

Eğer boşanırsanız onun anlayacağı şekilde anlatırsın durumu.Çok küçük değil.

İnşAllah en az hasarla atlatırsınız bugünleri.

hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun insallah
kızın içinde üzülme mutsuz bir aile ortamında yasamaktansa onun için annesiyle mutlu mesut yasamak daha iyidir..

Hayırlıysa beri Hayırsızsa Geri....

Rabbimin bildiği birşey vardır. Sonuç ne olursa olsun isyan etmeyin....

illaki ters giden bir şeyler varki eşiniz bu kararı almış
anladığım kadarıyla siz boşanmak istemiyorsunuz

allah yar ve yardımcınız olsun

Aslında evlendiğimizden beri aramızda garip bir duvar vardı.Birtürlü aşamadık.Bu birazda benim yapımdan çok ciddiyim elimde olmuyor. Çok zor zamanlar geçirdik beraber yoku var ettik.Ama ona birtürlü kendimi beğendiremedim , yada yaranamadım.Herkes yaptığım şeyi beğenirken o hep eleştirdi.5-6 yıl öncede ayrılmaya karar vermiştik ozaman beni beğendiğini , sevdiğini söyledi.Çocukta küçüktü düşünelim dedik.Tam 6 yıl sonra aynı konu gündeme geldi.Birazda onun dediklerini yapmadığım için hortladı bu tutumu.Mantıklı düşününce ayrı ayrı olmamız daha doğru çünkü birbirimizin hayallerini bile beğenmiyoruz.O memleketine dönmek istiyor.Burda kurulu işimiz var.Ciddi hastalığı olan bir babam var.SIk sık hastaneye yatıyor ve bana ihtiyacı oluyor.O sırada eşimide ihmal ettim ama elimden gelen çabayı sarf ettim.Olmayınca olmuyor işte..

Canım, şu mesajından anladığım kadarı ile siz bunca yıl evli kalmışsınız ama arkadaş olamamışsınız..Belli ki herşeyi konuşan, paylaşan, dertleşen bir çift değilsiniz..
Sen kocana kendini beğendiremediğini söylüyorsun ama sonuçta 5-6 yıl önce seni beğendiğini, sevdiğini söylemiş ve ayrılmak istememiş..Demek ki böyle birşey yok..Eşinin bir takım istekleri var, tabiki senin de var ama şu da bir gerçek ki beraberlikler daima fedakarlıklarla yürür..Sen eşinin dediklerini yapmak istemiyorsun, başka hayallerin var ve sana ihtiyacı olan babanla ilgilenmek durumundasın..Ki bu da ihmallere sebep olmuş..
Şu durumda sana iki önerim var...

Birincisi, eşini al karşına..bütün samimiyetinle isteklerinden, hayallerinden bahset..Ona olan duygularını, düşüncelerini anlat..Kısacası, dök içini..Sonra aynısını onun da yapmasını iste..Eğer onu seviyor ve ayrılmak istemiyorsan ortak noktalarda anlaşmaya çalış..Onun istek ve beklentilerini önemsediğini göster..Gerekirse fedakarlık yapman gerekecektir..Eğer ki aileni bir arada tutmak istiyorsan tabi..

İkincisi, "Ben hayallerimden vazgeçemem ve eşimin dediklerini yapacak durumda değilim.." diyorsan...Daha fazla uzatmadan ayrıl..Ne sen, ne eşin, ne de kızın daha fazla üzülmeyin..Çünkü bu durum uzadıkça kızın daha fazla etkilenecektir..

Allah yardımcın olsun canım..

Allah yardımcınız olsun.
hakkınız da hayırlısı olsun.
inş. yuvanız yıkılmaz

Üzülmeyin, Allah yaninizda.
InsaAllah bugünleride atlatacaksiniz.
Rabbim ellerinizden tutsun, kimsenin sizi düsürmesine izin vermesin.
Amin.

Back
X