Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayrılmakta bu kadar karalıysa içinde sana karşı sevgi aşk kalmış mıdır düşünmek lazım.seni sevmeyen biriyle sırf sen istiyorsun diye ya da kızın için devam etmeye çalışmak ne derece doğru.iyi düşün.ama onuru da ayaklar altına alma.dimdik dur.dua et Allah a havale et.belki eşin depresyonda felandır.nedenlerini bilemeyince şudur budur diyemiyoruz ki?![]()
Hkkınızda hayırlısı olsun.
Muhakkak çok zor bir durumdur.
Ama yine de çok fazla yıpatmamaya çalışın kendinizi.
Kızınızı düşünün.
Kızımıa bakınca ağlayasım geliyor.EVi taşımayı düşünüyorduk bizi bu hayallere eşim itmişti.Bugün kızım diyor şöyle kocaman bir ev olsun anne..![]()
Aslında evlendiğimizden beri aramızda garip bir duvar vardı.Birtürlü aşamadık.Bu birazda benim yapımdan çok ciddiyim elimde olmuyor. Çok zor zamanlar geçirdik beraber yoku var ettik.Ama ona birtürlü kendimi beğendiremedim , yada yaranamadım.Herkes yaptığım şeyi beğenirken o hep eleştirdi.5-6 yıl öncede ayrılmaya karar vermiştik ozaman beni beğendiğini , sevdiğini söyledi.Çocukta küçüktü düşünelim dedik.Tam 6 yıl sonra aynı konu gündeme geldi.Birazda onun dediklerini yapmadığım için hortladı bu tutumu.Mantıklı düşününce ayrı ayrı olmamız daha doğru çünkü birbirimizin hayallerini bile beğenmiyoruz.O memleketine dönmek istiyor.Burda kurulu işimiz var.Ciddi hastalığı olan bir babam var.SIk sık hastaneye yatıyor ve bana ihtiyacı oluyor.O sırada eşimide ihmal ettim ama elimden gelen çabayı sarf ettim.Olmayınca olmuyor işte..