eşim az önce evden gitti

kafasına her vurduğumda yine yükselmez insallah :) deniycem ama tabiki. tesekkür ederim

sakin bir zamanda şu hakaret konusunda bir kural getirmeye çalışsanız, ne olursa olsun kavgada hakaret etmeyeceğinize dair.. bizim öyle kurallar koymuşluğumuz vardır.. daha doğrusu olay olur geçer sakinleşiriz, sonra ben açarım konuyu, talebimi söylerim, tamam haklısın der, sonra ciddiyetimi anlasın diye üzerinden geçerim, söz verdiririm. arada birkaç şaka yollu söylerim. genelde bir süre sonra çözülür mesele...

Valla o zaman dediğin gibi canım, o meseleye de iknaysan, sen az mesafeni koruyacaksın ki sürtsün burnu onun da... yani bir özür lazım burada...
aynen bırakıp gitmek olaylardan kaçmak en kolay yolu. biraz zoru görsün istiyorum. sizin söylemlerinizle dahada inatlaşıyorum bu konuda teşekkür ederim

evet aynen tatlılıkla alttan alttan olmalı.
tabi biraz da anne babalar çocuklarının huylarını bilmeli yetiştirirken. yaş 25 keşke kendimi daha evvel tanımış olsaydım, ailem sayesinde.. ama yinede tatlı insanlariz dimi

aynen bırakıp gitmek olaylardan kaçmak en kolay yolu. biraz zoru görsün istiyorum. sizin söylemlerinizle dahada inatlaşıyorum bu konuda teşekkür ederim
ama uslup çok önemli hele ki akrepte..
şöyle bir örnek vereyim bana tatlı dille hemen her şeyi yaptırabilir sevdiklerim benim bam telim tatlı dildir, akreplerde genelde öyle, tatlılıkla diyince hiç kıyamıyorum sevdiklerime, ama inatla ya da az bağırarak bana biri güzel laf da dese, hemen kavga çıkarasım geliyor oracıkta ama en nefret ettiğim şeyleri bile tatlı dille yapabilirim, sırtımda taş bile taşırım da sevdiklerime feda olsun derim, böyle bir yönümüz de var.. sen acaba eşinin akrep damarını mı bulamadın

hem de nasıl tatlıyız, çoook tatlıyız.. hem mütevazi hem megolaman olmayı başarabilen tek burcuz

ama karşı tarafında hassas olduğu yönler vardır her zamn her konuya tatlı dille yaklaşılmaz değil mi? biraz empati yapmak gerekmez mi?

ayrıyeten usluba önem veren kişi neden kendi uslubuna dikkat etmez ? (eşimi ornek veriyorum)

ama karşı tarafında hassas olduğu yönler vardır her zamn her konuya tatlı dille yaklaşılmaz değil mi? biraz empati yapmak gerekmez mi?

normal bir insan evladı söz konusu olsa haklısın ama akrep, koç, (kısmen de bazı tipteki aslanlar için) durum az farklı..
hadi burçlara inanmıyor olalım bu burçların anlattığı karakterde insanlar için diyelim, genelde durum bu sanki

ayrıyeten usluba önem veren kişi neden kendi uslubuna dikkat etmez ? (eşimi ornek veriyorum)
senin yaklaşımında bir şeye takılıyor o kendince, bir şey beyninde takılı kalıyor, şalteri var bir tane o akrep beyninde atıyor sonra olaylar olaylar
kısıtlanmak özellikle çok zor gelir akrebe. bir de ne yapacağının söylenmesi, hani yapacakken bile "şunu yap" ya da "yapacaksın," denilince bana inattan yapmayasın gelir, benim hayrıma olsa bile... artık hadi çook öyle değilim ama son birkaç yıldır, öncesi hep böyleydim valla biliyorum kendimi. ama işte bana da nişanlım anlattı bu huylarımı, ince ince. önceden bihaberdim sanıyorum ben herkesle güzel geçinen, kaprissiz tripsiz Bayan Muhteşemim İlk duyunca ufak ufak çok şaşırmıştım çok içerlemiştim, sonra işte onun uslubu da güzel olunca kafa yordum, adam haklı... benim de haklı olduğum onun huyları var elbet... ama ben de zormuşum meğer, hiç bilmezdim bile

tabi ki mutlaka dediğiniz de cok haklısınız. tek taraflı öyle hayat mi gecer sabır taşı gibi...
evlilik değil o zaman ego tatmini olur onun adı.
işte hataları yanlışlari söylemekten vazgeçmeyeceksiniz.
Gerektiğinde, mesela bu konuda tavizkar olmayın sınırlarınızı gösterin. eğer anlamiyorsa tatlı dilden, ciddiyetle kati suretle devam edin. o sınırlara girmemesini öğrenecek. emin olun öğrenecek.. inanın kimse dört dörtlük değil...

eşiniz bulmuş sizin gibisini at da koşturayım bakalım izin verecek mi ? diyor kısaca.

alma eve bir sürede aklı başına gelsin. benimde gitmişti hemde bildiğin don atlet yani.artık nasıl kızdıysa bana.gidemez blöf yapıyor sandım ama çıktı o halde evden bende bir güzel kapıları kilitledim arkasından.sonra ne mi oldu? 2 saat sonra kapı çalıyor açmadım tabi. sonra bu evin arka tarafından girmeye çalışıyor.cama tıklatıyor balkon kapısını tıklatıyor falan.inat ya bendeki açmadım.bir süre sonra görevli geldi sitedekiler hırsız var diye güvenliği çağırmışlar. adam gece tanıyamadım abi kusura bakma hırsız var dediler demiş. o olay sonrası niye kavga ettiğimizi bile unuttuk. bazen sağlam bir dersi hakkediyolar.

bende yay burcuyum özgürlüğüm bnm için daha ön plandadır niye ben çekip gitmiyorum ozaman.

buna izin vermiycem bu sefer. umarım dank eder birşeyler

kudurur ozaman :)

hepimizn eksik yönleri ve hassas yönleri var bu karşılıklı olmalı karşısındaki taş değil ne yazıkki değil mi?

bende yay burcuyum özgürlüğüm bnm için daha ön plandadır niye ben çekip gitmiyorum ozaman.
yok ben zaten sana hak veriyorum. huy, yetiştirme, birçok faktör var işin içinde.. burcu ne olursa olsun belli ki fevri ve inatçı o da, sen de huyu suyu daha sakin birisin. çözülmeyecek gibi değil, ama anlatacaksın, yeri gelecek tatlı dille yeri gelecek küserek... ama şu bir gerçek tartışmayı beceremiyorsunuz, önce bunu çözmeniz için sakin bir zamanda ona sözler verdirmen lazım diline hakim olmayı öğrenmesi için :)

kudurur ozaman :)
kudursun benimkide akrep burcu bu arada :) hiçbirşey olmaz inan bana o çoktan pişman olmuştur bile. çok sıkmı gidiyor bilmiyorum ama genelde bir bırakma işleri oluyor onların. biz hergün birbirimizi boşuyoruz mesela ortada birşeyin olduğu yok. ne o gidebilir nede ben giderim.

aslında bende zor biriydim taaki her tartışmada yavas yavas kendimi dizginlemeyi öğrenene kadar ama bu akşam bnde çıldırdım. oda kafasına falan vurdu delirmiş gibi :)umarım tavrımı anlarda işe yarar. bakalım yarın ola hayrola gelecekmi beyefendi

ilk gidişi beni bırakıp. devamı gelmez umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…