eşim az önce evden gitti

Çekip gitmesi kendine hakim olamayacağını düşünüp daha çirkinleşmesin diye de olabilir o zaman.. baktı kafaya vuruyor falan, sen de her zamanki gibi alttan almıyorsun, ondan hemen hazırladı bir çanta gitti muhtemelen..
ama haklı mı, yok tabi, git kendini odaya kitle sakinleş gerekirse, ya da çık dolaş dön. artık ne döndüyse kafasında, sonra da gitmişken dönmeyeyim demiştir, belki almazsın diye falan cesaret edememiştir. Senin de sakinleşmeni bekliyor muhtemelen tipik adam

beni bi gram düşünmez o kafayla. hiç umudum yok o konuda bencil

sen tavrını net bir şekilde koy olayı çok bilmiyorum ama haklı olduğuna inanıyorsan tavrını koy eve geldiğinde o yokmuş gibi bir 2 gün yaşa neler oluyor bak o zaman kendini nasıl sokmaya başlıyor. benim evliliğimde deneyimlediğim şey bu o yokmuş gibi yaşamak. hiç konuşmamak görmemek gibi. öyle pişman oluyor ki anlatamam sana.o konuşmaya çalışsa bile cevap vermiyceksin. tahriklere gelmiyceksin. asla kavga etmiyceksin! kendini sana affettirme şeklini ondan sonra keyifle izliyceksin.

Yarın durumunu bildir , aklımız kalır bizim de S stronge
sen de güzelce uyu sakinleş, kafanı toparla, dediğin gibi yarın ola hayrola :)

Nereye gitti peki geceyi annesinde filan mı gecirecek yoksa sakinleşmek için mi ? Gelince hiç ilgilenmeyin muhattap olmayın eğer ki hatslıysa hatasını kabul edene kadar konuşmayın

zaten en mantıklısı bunu yapmk olacak. yoksa ardı kesilmez

annesine gitmstr büyük ihtimal.
Bu saate kadar gelmediyse annesinde kalacak o zaman bu nası bi şaçmalık anlam veremedim tartişma olur sakinleşmek için gider sonra geri gelmesi lazım bu yeni huyu mu ? Bir daha geceyi dışarda gecirirse evin kilidini değiştirin ya da kapıyı acmayın bu huyundan vazgecsin böyle evlilik olmaz

ay yok ya annesine gitmemiştir. dışarda bir yerlerdedir evin oralarda bence.

annesine gitse birde orda açıklama yapacak ne diycek onlara onlara dert anlatmayla ugrasmak istemez bence.

Bu ne kıskançlık arkadaş kocayı aldım kimse msj atamaz hepinizi engellerim havası

Ben yapsam oyle yapar eminim. Gelmiycegni bn biliyordum arabayla o tarafa dogru gitti cunku. Zaten sabah erkenden ise gidiyor mecbur uyumustur bu saate

Bu ne kıskançlık arkadaş kocayı aldım kimse msj atamaz hepinizi engellerim havası
Siz konuyu tam okumamissinz bnce.ayrica herseyin bir adabi var kim olursa olsun belirli bi saatten sonra saygi geregi kimse rahatsizbedilmez. Biz boyle gorduk boyle uygulariz. Ayrica kendisi daha katidir bu konularda

Siz konuyu tam okumamissinz bnce.ayrica herseyin bir adabi var kim olursa olsun belirli bi saatten sonra saygi geregi kimse rahatsizbedilmez. Biz boyle gorduk boyle uygulariz. Ayrica kendisi daha katidir bu konularda
Ben okuduğuma yorum yapıyorum kim katıdır nedir değildir bilemem adam belli ki sıkılmış çekip gittiğine göre

Ben yapsam oyle yapar eminim. Gelmiycegni bn biliyordum arabayla o tarafa dogru gitti cunku. Zaten sabah erkenden ise gidiyor mecbur uyumustur bu saate
Bu huyundan vazgeçsin hiç hoş değil böyle alışmasına müsade etmeyin sonradan bu gitmeler bi kaç güç olur hafta olur ay olur olurda olur yani

Bizde de kavgada evi terkeden ben oluyorum, ama ne anneme gidiyorum ne başka bir yere, gidip biryerlere oturuyorum. Düşünüyorum düşünüyorum düşünüyorum...

Rahatladıktan sonra dönüyorum eve, belki kafasını dinlemek doğruyu yanlışı daha kolay atırd etmek için biryerlere gitmiştir. Gelmedi mi bu saat oldu

Evden gitmesi iyi olmus bi bakima tartismasina bilmiyorsa.
ama ciktigi eve geri donecekse annesinin yanina gitmesi iyi olmamis. Bide isin yoksa onlara da aciklama yap.
o kapidan ciktigi herzamn dur demessen bidaha cikmaz.ama senin dur diyecegini yada gel eve diyecegini sandigi icin.
hic orali olma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…