Çekip gitmesi kendine hakim olamayacağını düşünüp daha çirkinleşmesin diye de olabilir o zaman.. baktı kafaya vuruyor falan, sen de her zamanki gibi alttan almıyorsun, ondan hemen hazırladı bir çanta gitti muhtemelen..aslında bende zor biriydim taaki her tartışmada yavas yavas kendimi dizginlemeyi öğrenene kadar ama bu akşam bnde çıldırdım. oda kafasına falan vurdu delirmiş gibi :)umarım tavrımı anlarda işe yarar. bakalım yarın ola hayrola gelecekmi beyefendi
beni bi gram düşünmez o kafayla. hiç umudum yok o konuda bencilÇekip gitmesi kendine hakim olamayacağını düşünüp daha çirkinleşmesin diye de olabilir o zaman.. baktı kafaya vuruyor falan, sen de her zamanki gibi alttan almıyorsun, ondan hemen hazırladı bir çanta gitti muhtemelen..
ama haklı mı, yok tabi, git kendini odaya kitle sakinleş gerekirse, ya da çık dolaş dön. artık ne döndüyse kafasında, sonra da gitmişken dönmeyeyim demiştir, belki almazsın diye falan cesaret edememiştir. Senin de sakinleşmeni bekliyor muhtemelen tipik adam
zaten en mantıklısı bunu yapmk olacak. yoksa ardı kesilmezsen tavrını net bir şekilde koy olayı çok bilmiyorum ama haklı olduğuna inanıyorsan tavrını koy eve geldiğinde o yokmuş gibi bir 2 gün yaşa neler oluyor bak o zaman kendini nasıl sokmaya başlıyor. benim evliliğimde deneyimlediğim şey bu o yokmuş gibi yaşamak. hiç konuşmamak görmemek gibi. öyle pişman oluyor ki anlatamam sana.o konuşmaya çalışsa bile cevap vermiyceksin. tahriklere gelmiyceksin. asla kavga etmiyceksin! kendini sana affettirme şeklini ondan sonra keyifle izliyceksin.
O zaman daha önce dediğim gibi senin söylediklerine tahammül edemedi bu defa kaçtı... elbet dönüşü de var.. hakkınızda inşallah en hayırlısı olurbeni bi gram düşünmez o kafayla. hiç umudum yok o konuda bencil
annesine gitmstr büyük ihtimal.Nereye gitti peki geceyi annesinde filan mı gecirecek yoksa sakinleşmek için mi ? Gelince hiç ilgilenmeyin muhattap olmayın eğer ki hatslıysa hatasını kabul edene kadar konuşmayın
amin tesekkür ederim. gelişmelerden hberdar ederimO zaman daha önce dediğim gibi senin söylediklerine tahammül edemedi bu defa kaçtı... elbet dönüşü de var.. hakkınızda inşallah en hayırlısı olur
Bu saate kadar gelmediyse annesinde kalacak o zaman bu nası bi şaçmalık anlam veremedim tartişma olur sakinleşmek için gider sonra geri gelmesi lazım bu yeni huyu mu ? Bir daha geceyi dışarda gecirirse evin kilidini değiştirin ya da kapıyı acmayın bu huyundan vazgecsin böyle evlilik olmazannesine gitmstr büyük ihtimal.
ya bunlarda akraba ilişkisi çok tuhaf benim ailemde amca dayı hala teyze bunları geçmez ama eşimin akraba ilişkisi farklı taa bilmem neyinin neyi ama samimiler. ilk evlendiğimiz zamn bu kız msj yazmıştı gecenn bi saati yeni numaram falan diye önce bu yüzden tartışmıştık normalmi gece gece diye. daha sonrasında istemedim faceden sildim telinden sildim. kız beni niye engelledin diye msj bile atmış eşime bende görüşmesini istemiyorum samimiyete gerek yok artık sen evlisin falan dedim. arada cuma msjları atardı eşime cvp werme dedim. sırf benden saklamak için yazdığı msjları silmis ama arama kaydında numarası kalmış yazmadım diye yalan söyledi . bende ispatladm neden yalan söylüyosun diye. tartışma çıkarıyosun o yüzden falan dedi. emnm yazışmalarında samimi birşey yok ama fazla muhabbetten herşey doğar engel olmak istedim. geçmiş bu şekilde.kıskançlığa gelince o benden çok fazla kıskanç. ianın kıskansam bile fazla yansıtmam. hatta yansıtmam. hep ılımlı yaklaşırım.tartışmalarımız tek bu konu hakkında olmuyor ne olursa olsun hep şiddetli.
Ben yapsam oyle yapar eminim. Gelmiycegni bn biliyordum arabayla o tarafa dogru gitti cunku. Zaten sabah erkenden ise gidiyor mecbur uyumustur bu saateBu saate kadar gelmediyse annesinde kalacak o zaman bu nası bi şaçmalık anlam veremedim tartişma olur sakinleşmek için gider sonra geri gelmesi lazım bu yeni huyu mu ? Bir daha geceyi dışarda gecirirse evin kilidini değiştirin ya da kapıyı acmayın bu huyundan vazgecsin böyle evlilik olmaz
Siz konuyu tam okumamissinz bnce.ayrica herseyin bir adabi var kim olursa olsun belirli bi saatten sonra saygi geregi kimse rahatsizbedilmez. Biz boyle gorduk boyle uygulariz. Ayrica kendisi daha katidir bu konulardaBu ne kıskançlık arkadaş kocayı aldım kimse msj atamaz hepinizi engellerim havası
Anlatmaz zaten eminim. Anneside cekinir sorgulayamaz esim katidir bu konulardaannesine gitse birde orda açıklama yapacak ne diycek onlara onlara dert anlatmayla ugrasmak istemez bence.
Ben okuduğuma yorum yapıyorum kim katıdır nedir değildir bilemem adam belli ki sıkılmış çekip gittiğine göreSiz konuyu tam okumamissinz bnce.ayrica herseyin bir adabi var kim olursa olsun belirli bi saatten sonra saygi geregi kimse rahatsizbedilmez. Biz boyle gorduk boyle uygulariz. Ayrica kendisi daha katidir bu konularda
Bu huyundan vazgeçsin hiç hoş değil böyle alışmasına müsade etmeyin sonradan bu gitmeler bi kaç güç olur hafta olur ay olur olurda olur yaniBen yapsam oyle yapar eminim. Gelmiycegni bn biliyordum arabayla o tarafa dogru gitti cunku. Zaten sabah erkenden ise gidiyor mecbur uyumustur bu saate
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?