Benimde kizdigim nokta bu bi baba hiç mi evladjni düşünmez ne olursa olsun benim kocam onun oglu degil benim gibi yumusak yuzlu davranmazAfedersin ama babanın düsüncesizligi esin guvenip cekmis arada sen varsın sana laf ettirmeden getirmesi lazim . Kardesiniz icin olan parayı bile harcamis bence parayi direk kardesinizin hesabına yatirin babaniza vermek yerine. Mecburen zamanı gelince arayıp isticeksin
Sizi cok iyi anlıyorum sorumsuz bi babanın derdi evlenincede bitmiyo kendim çalışsa m dert degil ama tedavi görüyorum çocuğum olmuyo ise girip tedaviyi tarim birakmak istemiyorum allah bu adamlara akil fikir versin ne diyim ,,,Benim babamda boyledir kismen. Yillardir arkadaslarina borc verir, batar cikar, bankalar bunun sadece emekli maasina 50 60 bin sacma sapan krediler verir durur. Olan hep bize olurdu, en son 1 yil once yine borcun tavan yaptigi bi donemde ogrendik yine borc yapmis allah gunah yazmasin dogrumu degilmi bilmiyorum ama ölen bi arkadasi vardi ona vermis falan. Benimde kardeslerim var onlarda okuyodu, butun ihtiyaclarini birinin harclarini, digerinin dersane masraflarini karsiladim gocunmamda, ama is, o nereye yaptigi bilinmeyen borcu odemeye gelince 1 tl bile vermedim vermem, artik yillardir bu para yuzunden akillanmadi adam akillanmayacaginida bildigimden... Demem o ki artik olan olmus esinle arani bozmadan odenecek yani bu borc yapacak bisey yok, tabiki insanin babasi, ama herkesin evi koyu ayri... Bende hata yaptim kabul ediyorum de esine yapacak bisey yok, artik olan olmus anlayis gostermek zorunda. babanlada arani bozma. Herkese alttan almak durumunda olan sensin malesef su anda ortada sen oldugun icin
Aynen oyle arkadaş ortamda bozuk olunca olan aileye oluyo gercektenEXX post: 43648820 .!.:Bazı erkekler böyle oluyor maalesef borca harca meraklı olup bir türlü kurtulamıyorlar etraflarında da yiyici çok oluyor...
Keske oyle yapsaydim ama damadina bari bu kazigi atmaz dedim bin pisman oldum keske cekmeseydim hic oylede boylede bulucakti parayiBabanı tanıyorsun madem kardeşine olan lazım oşan parayı neden eline veriyorsun zamanı gelince işlemleri ben yaparım deseydin
Yok tedaviyi birakmadan bi ise girme zaten bu sefer izin meseleleri cikacak zirt pirt daha cok asabin bozulacak.. Evet malesef bitmiyo, univ okuyan kardesimin okulu bitirmedi henuz ama isleri iyi gittide allahin izniyle cocukcagiz yarisindan fazlasini bitirdi borclarin. Seninde allah yardimcin olsun ne diyim, bizdede var ayni dert. Yaslandikca daha cok cocuklasiyolar biz ugrasiyoruz iste.Sizi cok iyi anlıyorum sorumsuz bi babanın derdi evlenincede bitmiyo kendim çalışsa m dert degil ama tedavi görüyorum çocuğum olmuyo ise girip tedaviyi tarim birakmak istemiyorum allah bu adamlara akil fikir versin ne diyim ,,,
Zaten artik birdaha isticegini sanmam cunu annemle de tartistim sagolsun annemde cok umursamaz bi insandir pek takmiyo durumu borcumuz olmasa geri vermesin biz odemeye raziyiz ama cok borcumuz var ve biliyoBakın akrabaya aileye kredi çekilince para verilince onun üstüne 1 bardak su için asla geri gelmiyor.
Babanız zaten ödemeye niyetli değil ve ödemez de.
Ama siz şimdiden tavrınızı koymazsanız herkes sizi yolmaya çalışır.
Babanıza baskı yapın sürekli çok borcunuz olduğunu söyleyin...sürekli para isteyin. En azından bir daha istemez.
Aynen oyle ickisine hovardaligina alistik ta bu apayri bi konu esim ne guzel kardesiniz yolu yarilamis keske su cektigim sikintiya degsede iyi bi is sahibi olsaYok tedaviyi birakmadan bi ise girme zaten bu sefer izin meseleleri cikacak zirt pirt daha cok asabin bozulacak.. Evet malesef bitmiyo, univ okuyan kardesimin okulu bitirmedi henuz ama isleri iyi gittide allahin izniyle cocukcagiz yarisindan fazlasini bitirdi borclarin. Seninde allah yardimcin olsun ne diyim, bizdede var ayni dert. Yaslandikca daha cok cocuklasiyolar biz ugrasiyoruz iste.
Merak etme dua et sen, onlarda farkinda oluyo herseyin daha cok savasiyolar, guzel bi mevkileri oluyo bu hayatta er yada gec, hic degermi degmezmi diye dusunme bile sen uzerine duseni yapmissin yani... Bizimkinin ickisi kumari karisi kizida yok anacim, olsa en azindan para buraya gitmis dicez. evde atletiyle dolasan herseye muhalefet cok bilmis bi adam. Demin arkadasin dedigi gibi etrafinda yiyicileri cok oluyo demekki, evde bulamadi pofpofu onlarda bulunca yediriyolar olmayan paralariAynen oyle ickisine hovardaligina alistik ta bu apayri bi konu esim ne guzel kardesiniz yolu yarilamis keske su cektigim sikintiya degsede iyi bi is sahibi olsa
Cektigime bin pismanim hele o parayi eline verdigim e ama cok gec ...cekmeyecektınız. kardeşinin masrafları içinse havale yapacaktın lazım oldukca kardesıne
olan olmus artık. allah akıl fikir ihsan etsin baban denılen adamaCektigime bin pismanim hele o parayi eline verdigim e ama cok gec ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?