esim babama kredi cekti

maalesef böyle oluyor.

o yüzden akraba, arkadaş fark etmez, borç vermemek gerekiyor. İnsan istersen ayrı stres oluyor, verirken ayrı.
ailenin ihtiyacı varsa borç olarak değil, yardım olarak verilmeli.
borç ilişkisine hiç girilmemeli diyorum ben.

Bu da arada soruna yol açacaksa, en azından sadece bir süre darılma olur, sonra aşılır. Ancak böyle olunca borç ödenmedikçe seviye düşüyor. Sonu kavga+küslük şeklinde olabiliyor. Bu riske girmek doğru değil.

Benimkide oyle cok kotu bisey benim de aram soguk ama seninki resmen kacmis senden pekk gidip geliyomusun gidince konusmuyomusun ben dayanamıyorum bana laf atinca soguk davrandigimi farkedip guleryuz gostermeye basliyo ama biktim artik konusmazsam sanki bidaha o eve gidemicdm gibi geliyo

Aynen oyle ders oldu bidaha ne ben isterimki oyle para isteme huyum yoktur herkezden nede onlara bu konuda taviz veririm gercekten mesele para olunca insan bisey demeye utaniyo

Hayir gdiyorum ama bu durumdan dolayi gitmek istemiyorum.Zaten biz normaldede gecinemeyiz, ben sùrekli annemi savunuyorum cùnkù annemin ne cektgni ben bilirim.Gecen annem bna geldydi yùzùgù evde unutmus ve babamda satms.Ben kendimi gectim liseye gden 2 kardesim var. Onlarin gelecegnide dùsùnmùyor.

Dusunmuyolar gercekten olan aileye oluyo para ya doyuramiyoruz bende oyleyim Annemi tutarim hep o yuzden kotu oluruz annelerimiz neler cekiyo ama yinede evlatlari icin katlaniyolar

Dusunmuyolar gercekten olan aileye oluyo para ya doyuramiyoruz bende oyleyim Annemi tutarim hep o yuzden kotu oluruz annelerimiz neler cekiyo ama yinede evlatlari icin katlaniyolar
Aynen evlatlari icin katlaniyolar.Annem esimi cok sever,esimde annemi cùnkù bizi kimseye muhtac etmiyor evine bagli diyor.Tabiki hepimiz insaniz bizde borc istedik ama kapimiza gelinmedn ôdedik.Babaminda ôyle olmasini isterdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…