esim babama kredi cekti

[QUOTurrender, post: 43648971, member: 346828"]olan olmus artık. allah akıl fikir ihsan etsin baban denılen adama[/QUOTE]
Amin inşallah iskele babası maalesef ;(

Ara iste. Hatta baya fırça çek yuvamı mı yıkacaksın diye. Bu nedir yahu.. Keşke kardeşine elden verseydin babana bırakmasaydın. En azından karşılık beklenmezdi sevaba girerdiniz.

Çok zor bir durum. Keşke babanız için kredi çekmeseydiniz. Kardeşinizin masraflarını siz üstlenseydiniz.. Neyse giden gitmiş. Babanızı sıkıştırın, beni eşime mahçup ediyorsun deyin.. İsteyin borcunu.. Ne düşüncesizlik..

Aynı durumu bizzat yaşamış biri olarak önce arama ve ısrarla taksit alınır daha sonra da borç tamamen üstünüze kalır ne yapacağım diye debelenir durursunuz..Hayatımda aldığım en büyük ve en acı verici dersti bu benim için..Çözümü borcu tamamen kapatmakta ve paranın üstüne bi bardak su içmekte bulduk biz..kolaylik ve sabır dilerim..
Babana bile güvenme lafı burdan türemiş olsa gerek!!!

Babanın bu huyunu bile bile keşke eşinin çekmesine müsaade etmeseydin.

Nasıl sorumsuz bir baba,
Siz çalışmıyorsunuz anladıığım kadarıyla eşinizin üstünden çekiliyor,
Babanız düşünceli olsa bu haraketleri yapmaz,
Sizi eşinize karşı mahcup duruma düşürüyor,
Madem ödeyemeyeceksin ne kalkışırsın bu işlere,
Günü geldikçe hatırlatın,siz neden utanıyorsunuz onun utanması lazım,
Demekki zor zamanınız ki talep ediyorsunuz....

Yok benim babam bunu yapmazdı.
Siz de eşinizle kötü olmayın aydan aya isteyin. Bir kere olmuş artık dikkat edin bundan sonra.

Eşiniz haklı ama keşke daha o zaman çekemem kredi deseydi babanıza.
Ödeme günü yaklaşınca arayıp istemekten başka çareniz yok gibi.

Ben olsam, para madem kardeşime lazım ona verirdim. Çocuk değil ki artık ilkokula değil, üniversiteye başlıyor.

Aleyküm selam
Babanda olsa herkes kredisini kendi çeksin
Kardeşe can feda ama varsa elinde avucunda verirsin
Yoksa ne diye eşine babanı bile bile kredi çektiriyorsun ki
Banka işi stresli iş hele de baban seni ne duruma sokuyo şu an çok ayıp, sende biliyosun bu yaştan sonra huy mu değişecekti

Selam canim.Ayni sey benimde basima geldi daha cok yeni oldu.Ama benim babam hep bôyle hep vercem der vermez.Bizde para verdk, ama bizimde kendi isimz var durumlar sIKISIK vermedi parayi ve ben cok sinrlendm. Konusmuyorum esim bna birsey demiyo .Esiminde annesi bôyle borc yapar biz ôderiz 8 senelik evliym hep borc ôdedik. Babam bunu ilk defa yapmiyor bu sonda olmuck ama biktim artk neden benim gururumu hic dùsunmùyo.
Uzun oldu ama benimde canim cok sIKKINdi bu konuda.Yinede senin baban ôyle bôyle ôdùyomus.Hic canini sikma hersey dùzelir.Insallah

konuyla alakasız olacak ama bugün ne çok anneli babalı konu var.
bazen eltili konu çok oluyor bazen kv kp, ne ilginç yer burası

Ara iste. Hatta baya fırça çek yuvamı mı yıkacaksın diye. Bu nedir yahu.. Keşke kardeşine elden verseydin babana bırakmasaydın. En azından karşılık beklenmezdi sevaba girerdiniz.
Aramizda soguk babamla hani oyle sert mizacli degilir ama sevgisinj belli etmez ozellikle benimle arasi soguk ablamla kardesimle cok cok iyi hani oyle bagirsamda
inan ayni durumsayiz ama nasil konuşmuyorsun ben airtimi donemiyorum ne olursa olsun ufak tefek almis esmden vermemis bende yuz verme dedim ama krediyi kardeskm icin verdim yoksa asla onun ickisinin bilmem nesinin borcjnu odemeye niyetim yoktu

Aramizda soguk babamla hani oyle sert mizacli degilir ama sevgisinj belli etmez ozellikle benimle arasi soguk ablamla kardesimle cok cok iyi hani oyle bagirsamda

Eee madem ablandan kardeşinden isteseymiş? Hem soğuk hem kemirgen yani.
İste yüzünü kızart baba benim yuvamı yıkamazsın de.
Yüz bulmuş senden Allah bilir ablan kardeşin babana senin kadar kıymet vermiyodur.

Evet dusuncesiz maalesef baskada caremyok sanirim

Kardesim daha kucuk sanki hala cocuk gozumde gelip her hafta bi gun kalir bebek gjbi bakarim ona ama ablam bile diyemiyorum o adii insan bana benide gectim aileme yapmadigini birakmadi ama gorseniz senelerdir cektirdikleri hicbisey yokmus gibi bide kiymetli ilk goz agrilari diye cok fazla goz yumdular o uzakta ve ikinci evliliği daha ydni evlendi ama esim e artik alisti ona guvenerek bizden istedi keske hic yasanmasaydi

Keşke. Allahtan kocan çizmeyi aşmıyor.

Durum soyle esime kredi cektrdi 10 sonra vercem dedi.Ben dùgùn icin ailemin yanina gttim.Esimde beni almaya geldi.Ogùnde babam parayi vercem dedi ve aci son benim evime dônecegm gùn babam sabah evdn cikti ve gelmedi telefonu evde birakti aramayalim diye. Sonra esim beni gece almaya geldi Biz gttik ve annem aradi biz babami gôrmeyelim diye evin altina saklanmis. Yani kendi konusmuyo. Zaten bizim aramiz soguktur. Benim icin ilkônce annem gelir. Babam ben kendimi bildim bileli borc alr insanlardan ve ôdemez .Cok gec ôder.

Esimin babasi da 10bin tl kadar esime cektirmis dugunden once. Bilezik takmak icin bana... Halbuki umurumda degildi taktigi bilezikler! Esim de aileme ve bana mahcup olmasinlar diye dusunmus cekmis. Simdi her ayin 7sinde babasindan istiyor. 17 aydir odeniyor. Daha 19 ay odenecek. Babasi 370 TL olan taksitin 200 TLsini veriyor. Halbuki defalarca hepsini odeyecegim oglum diyerek cektirmis. Durumu da var yok degil. Ben tabii ki sinir krizlerine giriyorum. O da babasiyla papaz oluyor ama ne yapalim...

Kimse ailesiyle boyle islere girmemeli bence. Konu ne olursa olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…