Esim bana babanın evine git dedi ben de geldim :(

Munevvergul

Guru
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2012
944
275
323
-
Esim bana babanın evine git dedi ben de geldim su an cok kötüyüm ölmeyi dahi düşünüyorum. Tekrar geri donsem de bu is yurumicek biliyorum ama bosanirsam da huzurlu ama adım çıkmış olacak ben ne yapayım esim hiç arkamda deil simdi de aileme iftiralar atıyor

Son düzenleme:
Yuuhhh bu nasıl şey böyle. 15 günlük evlilik nasıl böyle olur. Nasıl insanlara bulaştınız siz. 1 yıl nişanlı kalmışsınız hiçmi anlamadınz eşiniz ve ailesiyle ilgli birşeyler.
Hem niye adınız çıksın boşananınca. Bu zihniyeti bırakalım artık. Ama düğünden 15 gün sonra baba evine dönünce insanlar konuşur engel olunamaz malesef.
Birde ailenin karşı durduğu evliliklerden pek hayır gelmiyor onu anladım. İstisnalar var tabiii.

Son düzenleme:
nişanlıyken de böylemiydi?
15 gün içinde ne oldu da olaylar bu hale geldi. düğün öncesinde rezalet çıkarıp yüzlerini gösterdilerse vazgeçmeyi neden düşünmedin ?

Boşanmayı adın çıkmak olarak adlandırıyorsan yapacak pek bir şey yok.
Eşine dön.

Arkana bile bakma derim artık.Çok rezil insanlarmış.Bunuda yasaman gerekiyormuş.Zararın neresinden dönsen kar.
Rica ediyorum adım çıkacak falan diye düşünme.Millet içinmi yasıyoruz.Bu mantığı çıkar aklından.Herkes kendine baksın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biz bayanlar hep olduktan sonra düşünüyoruz bunları. Bu erkeklere ne kadar çok ümit bağlıyoruz.

Her neyse bence yaşadıklarından ders çıkarmalı özgüvenini yitirmemeli ve o eve bir daha dönmemelisin.

Bu süreci atlattıktan sonra da daha güzel bir evlilik düşünmelisin.

Ve zaman tabiki zamana yaymalısın bunların hepsini..

Akılsız başın ceremesini ayaklar çekermiş ..

Siz evinizi basıp kardeşinizi döven bir sülaleye ne diye gelin gidiyorsunuz konu sahibesi ? Aklınız mantığınız neredeydi ki ?

sana 15 gün içinde bunları yaşatan insanlardan hemen kaç canım dönersen yine aynı şeyleri yaşarsın belliki eşin sana sahip çıkacak koruyacak biri değil ailesinin ağzına baıyor adım çıkacak diyorsun ama sen bunları çekerken kimse yanında değildi . elalem bir konuşur iki konuşur unutur gider şimdi gidersende sonun belli yine aynı şeyleri yaşarsın

ArkadasLar cok haklısınız anldim ama bizde Nisan atmak cok kötü sayılır ben de hep iyi olur diye ümit ettim. Ailem de evlenince iyi olur diye el gün ne der diye ses çıkarmadı çünkü tüm bu pislikleri kına gecesinden birgun önce yaptılar tüm misafirler gelmişti elim kolum bagliydi esim de geldi yok sen kimseyle muhattap olmicaksin yok sadece bizim hayatımız olucak diyip beni ikna etti. Ama düğünden sonra yapacagını yaptı herseyi hemen unutmamı istiyor ama unutamıyorum bu seferde anneme hakaret ediyor dayanamıyorum. Benim de boşanmaya cesaret edemeyeceğimi düşündüğünden ağzına geleni söylüyor. Oyle bıktım ki arkadaslar günlerdir ağlıyorum bu da benim kaderimmis demekki. Aileme daha cok üzülüyorum. Kendi ailem diye demiyorum ama sessiz saygın insanları götürdüm belanın icine attım. Artık dayanamıyorum kendimi de affetmiyorum.

eşin sana baba evine git demiş sende baba evine gelmişsin ve hala geri dönmeyi mi düşünüyosun?

bosanirsam da huzurlu ama adım çıkmış olacak

Bu ne demek böyle böyle düşünmen çok yanlış. Sen eşinden ayrılmışta olsan namusunla yaşayıp kendine dikkat ettikten sonra hiç kimse bişey diyemez, merak etme

Rezalet sadece rezalet değil gece evimizi basıp kardesimi dovdular.
......

Ailem sırf rezillik çıkmasın diye düğünü yaptı ama ben tükendim.bosanirsam da huzurlu ama adım çıkmış olacak .

Yapmayın, bu kadarda zulum yapmayın kendinize. Ne için adınız çıkacak ?
Adam gibi evlendiniz ve yürümedi hepsi bu. Adınız çıkacak ne yaptınız ?
Zaten evi bastıktan sonra rezillik çıkmasın diye aileniz sizi evlendirmişse tekrar sizinde onayınız vardır.
Burada bile ne büyük yanlış yapmışsınız.

Hangi çağda yaşıyoruz? Çıkarın aklınızdan o tür saçmalaıkları. İmkanınızda var, dönmeyin asla. Daha 15 günlük hanımını evden kovan adamcıktan zerre hayır gelmez.

Son düzenleme:
Nişanlıyken size bir dünya rezillik yapan insanlar niye düğünden sonra değişsinler ki. Bu anlayışla çok canlar yanar daha. Değişmez güzelim değişmez. Nikahı basan dahada azar bu tip insanlarda. Ya yeni bir hayat kuracaksınz yada dönüp kafayı yiyene kadar çekmeye devam edeceksiniz. El neder diye diye daha kaç kişi kurban olacak acaba?

Kod:
Kurtulduğuna sevinmelisin, bu ne bicim bir aileymis,

Ayrıca evlenmek kadar ayrılmak ta normal,
Millet bir gun konuşur iki gun konuşur üçüncüde başka konuşacak konu bulurlar,
O millet için hayatını mahvetme..

Nişan atmak kötü sayılır demişsin.
Ee ne oldu şimdi nişanı atmadın,boşanacaksın.
O zaman da adım çıkar diyorsun.Ne diye çıkacakmış ?

Evlendin,hata ettin,adam kötü çıktı,döndün.Hepsi bu...
Senin durumunda gizlenecek,örtbas edilecek birşey yok ki...

Sorana da anlatırsın,kimsenin aklında soru işareti kalmaz.
İnsanlar bilmedikleri konularda yorum yaparlar.
Nedeni niçini belli olunca,yapacak bir yorum kalmaz.

bugün kardeşini döven yarın seni döver anneni babanı döver uzak ol böyle aileden!
daha şimdiden seni evden kovan ailene hakaretler yağdıran bir eşten asla sana hayır gelmez sakın sizi ikna edip eve götürmesine izin vermeyin böyle piskopat koca seni hamile bırakır o zaman geri dönüşün daha zor olur çocuğunu kullanır sana karşı aklın varsa yol yakınken bitir bu evliliği!

DEĞİL 15 GÜNLÜK 1 günlük gelin dahi olsam bana ve aileme değer verilmeyen bir evliliği asla sürdürmem..boşver olan oldu ama zararın nereden dönülürse kardır..unutma hayata brkere geliyorsun..

nedemek adım çıkar
adın çıkmasın da canın mı çıksın
çalışan ayakları üstünde duran bi kadınmışsın
niye elaleme köle olmaya bu kadar heveslisin
millet kaçıp kurtulmak için uğraşıyo seni göndermiş işte babanın annenin yanına
dönüp napacaksın yazık değilmi sana ailene

1 senedir tanıdığın biriyle evlenmek büyük kumar ki erkek kardeşinde sopa yemişken..

kumar da değil aslında bile bile lades ama sakın boşanma adın çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…