Esim bana babanın evine git dedi ben de geldim :(

tutucu bir çevreniz olabilir.
fakat siz nasıl evlenirken ailenizin
sözünü dinlemeyip direnip evlendiyseniz,
aynısını da boşanırken uygulayabilirsiniz demek ki.
evlenirken bu kadar cesur davranıp da
boşanırken neden aynı cesareti gösteremiyorsunuz?

birde anlamadığım böyle yazıp bana yardım edin demek ne demek mesela ben bunu anlayamıyorum nasıl bir yardım istiyorsun teselli mi?

dön kocana düzelir mi?

sadece ve sadece azcık bakış açın genişler ad çıkma meselesiyle ilgili ama sen yıne de boşanmazsın bence çünkü çok korkuyorsun...

Aynen katiliyorum. Sanirim duzelmesini bekliyorsun.

ailen istememis zaten o kisiyle evlenmeni, demek ki vardi onlarin da bildigi...aileni ve endiselerini hic bu konuda dinleyip kulak astin mi?
evlilik asamasina gelene kadar da bazi seylerin ters gittigini, sonra esinin ve ailesinin böyle tür insanlar olabilecegini anlayamadin mi?

pardon ama ask bu kadar da kör edemez...

hmmm ama benim derdim adim cikacak, nisan atmak bosanmak kötü birsey diyorsan senin bilecegin birsey tabi...

benim yegenim de gecenlerde nisani atti, noldu? hic birsey olmadi! kizcagiz cok denedim olmadi anlasamadik dedi, ve simdi cok rahatladi... bir iki gün konusuldu, sonra da unutuldu...

bu kadar...

15 günde neler neler olmuş...
adın çıkarsa çıksın boşver 1 aya kalmaz unutulur...
konuşulacak konu mu yok..
sen kendi huzuruna bak boşver...
hazır kurtulmuşken dönme derim ben...

el gün ne dermiş.. yahu el gün ne derse desin adam benim anama sövecek ben eli günü düşünecem.. vallahi mahalle baskısı derim doğrudur derim ama bu kadarı da olmaz yahu.. bi silkin kendine gel.. kim onlar yahu kim ? hem hadi diyelim çok tutucu bi çevredesin , boşandın, dediğin oldu dillere düştün adın çıktı, herkes durmadan seni konuştu etti, çekirdek çitlete çitlete evire çevire günlerce herkes seni konuştu.. kaç gün sürecek buuuu ? en fazla bi kaç ay.... ama bu evliliğe devam edersen ömür boyu kahır çekeceksin.. eli günü boşver sen bencil ol, ne istiyorsun neyi yapmak istiyorsun onu düşün.. ailenin bile şu durumda ne düşündüğü önemli değil, bu hayatı sen yaşayacaksın.. ha yok el gün bahane de ben kocamı seviyorum düzelmesini bana sahip çıkmasını istiyorum kurduğum hayaller yarım kalmasın bu yuva yıkılmasın giydiğim gelinliğin hakkını vermek istiyorum diyorsan ki gene haksız sayılmazsın hepimiz kadınız hiçbirimiz bu hayalkırıklığını yaşamak istemeyiz, eşini sen tanırsın, biraz ayrı kalın, belki ailesinin baskısı altındadır.. ama zor be gülüm.. inan bana çok üzer bunlar seni.. sen yuvam dersin boşanmak istemezsin ama inan damla huzurun olmaz.. neresinden dönsen kar..

Adam sana iyilik yapio baba evine dön diye...Buaarada ailelerin bi bildigi varki istememisler...

Cevaplar için teşekkürler. Bazı arkadaslar cok eleştirmişler haklısınız ama dediğim gibi bizde Nisan da nikah da soz gibidir. Cok ağır konular olarak görülür ama ben bir hata yaptım kabul ediyorum ama yine de düzelir diye hep bekledim. Ama o benim arkamda durmak yerine bana hakaretler ediyor. Ailem de bosanacaksin diyor ve sanırım bosanicam çünkü nerden tutsam kopuyor

üzülme inan böylesi daha hayırlı olur araya çoluk çocuk karışmadan...

bir sonraki evliliğindeyse aman ha en az 3 sene bi tanıyın birbirinizi hemen evlenmeyin..

eşin hiç yapıcı davranmıyor mu şuan ? sadece küfür mü ediyor ? hiç geri dön herşey çok güzel olacak bilmemne gibi vaadler etmiyor mu ?

Esim bana diyorki unutacaksın sana yapılanları sindireceksin yoksa olan sana olur tarzında tehditler saçıyor. Amacı bastan beni korkutmak. Benim bosanamayacagimi tahmin ediyor. Buna cesaret edemeyeceğimi düşünüyor. Ama ben bana yapılanları unutamıyorum hele ki onun karşımda onları savunmasına rağmen

yazını okudukça şok oldum
haddimi aşıyosam kusura bakmayın ama neden evlendiniz ?
birde 1 yıl nişanlılık yaşamışınız hiç anlamadınızmı?
birde 15 günlük evlisin ve babanızın evindesiniz

aa o nedemek ayol yapılanları sindireceksin yoksa olan sana olur
bu nasıl cümle bu nasıl bir eşki bunu diyor
birde sizin neden korkunuz olsunki,neden olan size oluyo sizin neyiniz varki

canım 1 yıl nısanlılıkta ınsan tanımazmı bayram seyran gıtmedınmı esının evıne azda olsa suratlarından ınsan anlasılabılıyor..eşine göz dagı asla verme bosanamıyacagnı sanıyor heralde bu kadar rezalete kusura bakmada katlanma bence.aılene yazık bu kadar sessız olmaları bence dogru degıl adam gıbı konussun bence baban sessız oldukca ınsanlar zaten uste cıkmıyormu ayrıca bır tek evlenıp bosanan sen degılsın 15 gun olmus cok yenı ama bu kadar rezalete gıt boşan kımkı senın aılenı rezıl edıyor kendılerıne donup baksınlar bır!!!

bir aile kendini zaten nişanda belli eder benim eşimin aileside kendini belli etti ama ben düzelirler aman nişan atmak ayıp die ses etmedim senin gibi neyse evlenirken türlü rezillikler bizdede çıktı yie sustuk ama benim eşim hep ortaydı onlara karşı gelmedi ama benide anamın evine göndermedi aradan 4 sene geçti hala bana etmedikleri kalmadı en son gırtlağıma kadar geldi bende açtım ağzımı ne oldu evden kovulduk dönüşte kaza yaptık çocğum ve eşim ölecekti az daha ve suçlu yine ben olacaktım şükür bişey olmadı ama eşimle aram çok kötü inan keşke nişanlı iken herşeyi bitirseymişim diyorum en güzel günlerim ziyan oldu hiçbir hayalim gerçek olmadı hep irdelendim hep hakaret gördüm haa bundan sonra eşimin ailesiyle görüşürmüyüm asla !!! ama eşiminde tek bir hareketi herşeyi bitirir artık ne beni tutuyor ne onları ne onları atıyor ne beni ancak sus pus oturuyor bende kafayı yemek üzereyim yani senin ki yine kapıyı göstermiş sana seni süründüreceği onları tutacağı belli yani ailesinden yana öyle de olsa böylede olsa onun ve ailesinin dediği olacak eğer dönersen ya unutacaksın yada onların ettikleri rezilliklere katlanacaksın
ezileceksin bunu bil
aklını başına al ağır taş yerinden oynamaz bekle bakalım ne olacak baktın bunlar havada civada aç davanı kimsenin adı çıkmamaıştır boşandı ki seninkinin ne olduğunu cevren az çok biliyordur bence deste bile görürsün dışlanmazsın etraftakiler tarafından bunu hiç sıkıntı etme sonra allah korusun çocuğunla kalırsın o zaman evladına yazık olur iyi düşünnn!!!!

Boşanmak adının çıkması mıdır ?? Bu mu yani ??

Benim evimi basıp, kardeşimi dövecekler; kazığa çakarım o adamları, kardeşimin tırnağı etmez hiç bir koca

Pasif kalmışsın hem de çok ...

Son düzenleme:

nişanda nikahta söz gibidir bizde demişsinde ailen neden ozaman boşanacaksın diye tutturuyor ?

demek senin sandığın kadarda değilmiş öyle değilmi ? insanlar geçinemezlerse ayrılırlar..bu dünyanın heryerinde böyledir..boşanmak sizin tarafınızda çok ciddi sonuçlar doğuracak olsa , sanırım en başta ailen boşanman için destek olmazlardı diye düşünüyorum..

boşanma olayını fazla abartıyorsun..bu dünyanın sonu değil..ailene küfreden sana saygı duymayan hatta seni babanın evine defeden bir erkeğin neyine güvenipte geri döneceksin..şimdi ayrılmasanız bile birgün mutlaka ayrılırsınız..belki karnında çocukla defederler seni..anlattığın aile profilinden bunları tahmin etmek hiçte zor değil..

yol yakınken ayrıl hatta hiçbir konuda muhattap bile olma derim şahsen..

anne ve babanın rızası olmayan evliliklerde hep bir pürüz oluyor.....bunu bir kezdaha görmüş olduk

Son düzenleme:

secde etmek derken???!!! 1 sene boyunca anlamadınız mı yada hiç mi ailenizin sözünü dinlemediniz çok ilginç ben evli değilim ama madem mutsuzsun ayrılmalısın toplumu da fazla önemseme bence herkes konuşur susturamazsın sadece cesur olmalısın

konu sahibi arkadaş, boşanarAK adının çıkmasını değilde

eşinle kalıp hergün ailene küfürlerini mi duymak istiyorsun..seni ezmelerini ve hergünün nasıl cehenneme döndüğünü mü izlemek istiyorsun..

sence bu daha mı az acı verici ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…