- Konu Sahibi Munevvergul
-
Cevaplar için teşekkürler. Bazı arkadaslar cok eleştirmişler haklısınız ama dediğim gibi bizde Nisan da nikah da soz gibidir. Cok ağır konular olarak görülür ama ben bir hata yaptım kabul ediyorum ama yine de düzelir diye hep bekledim. Ama o benim arkamda durmak yerine bana hakaretler ediyor. Ailem de bosanacaksin diyor ve sanırım bosanicamçünkü nerden tutsam kopuyor
Cevaplar için teşekkürler. Bazı arkadaslar cok eleştirmişler haklısınız ama dediğim gibi bizde Nisan da nikah da soz gibidir. Cok ağır konular olarak görülür ama ben bir hata yaptım kabul ediyorum ama yine de düzelir diye hep bekledim. Ama o benim arkamda durmak yerine bana hakaretler ediyor. Ailem de bosanacaksin diyor ve sanırım bosanicamçünkü nerden tutsam kopuyor
kendi hayatımı ailemin hayatını ele güne laf olmayacak diye mahvedip başkalarının eziyetine katlanacağıma ,
babamın evine döner, ele gününü gösterirdim.
siz kimsenin hizmetçisi olmayın. hele ki el gün ne der diye asla.
merak etmeyin el gün siz hayırlı birşey yaptığınızda da güzel konuşmayacak.
Merhaba;
Ailem istemediği halde birini sevdim ve evlendim. 1 yıl nişanlı kaldık. 15 gündür de evliyim. Ama hergün ağladım. Düğünümde esimin ailesi tonla rezalet çıkardılar. Ve buna rağmen esim herseyi unutup o insanlara secde etmemi istiyor. Rezalet sadece rezalet değil gece evimizi basıp kardesimi dovdular. Ailem sırf rezillik çıkmasın diye düğünü yaptı ama ben tükendim. İsim var param var. Esim bana babanın evine git dedi ben de geldimsu an cok kötüyüm ölmeyi dahi düşünüyorum. Tekrar geri donsem de bu is yurumicek biliyorum ama bosanirsam da huzurlu ama adım çıkmış olacak ben ne yapayım esim hiç arkamda deil simdi de aileme iftiralar atıyor
Ailem yanımda evet kahrolsalarda yanımda. Balayina gittik orada oyle hastalandimki karın ağrısından kivraniyorumbana bir doktor ilaç bulmak yerine bana bağırıp çağırıyor niye hastalaniyorsun. Sonra beni otel odasında bıraktı gitti. Ben de sürüne sürüne çıkmış bir basima ilaç arıyorum :'( iste boyle
Ailem yanımda evet kahrolsalarda yanımda. Balayina gittik orada oyle hastalandimki karın ağrısından kivraniyorumbana bir doktor ilaç bulmak yerine bana bağırıp çağırıyor niye hastalaniyorsun. Sonra beni otel odasında bıraktı gitti. Ben de sürüne sürüne çıkmış bir basima ilaç arıyorum :'( iste boyle
Ya bi insan bu kadar değişemez ki iLLaki nişanlıyken anlaşılır böyle oluşu..
Sen bile bile lades demiŞsin sanki..
Balayında insan mutluluktan uçar..Şuna bak ne kötü bi anı..
Yok yok fazla düşünmeye gerek yok..Bunların dewam etmesini istiyorsan geri dön..
Boşuna demiyorlar ana baba rızası ALLahın rızasıdır diye..
Aile razı olmadımı illaki sorun çıkıyor o işte..
Siz siz olun bekar gençLer ; Ana baba rızasını aLmadan evlenmeyin !..
Neyse konu sahibi arkadaşım senin de bunu yaşayacağın varmış bişeyi onun sonu yok..
Umarım ailen senin yanındadır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?