Esim bana babanın evine git dedi ben de geldim :(

İnanamıyorum yaaa...Daha şimdiden bunları yapabiliyorsa bu evliliğin sonunu kestirmek mümkün...Yol erkenken dön derim ben nacizane fikrim..Hem sen evlenmişsin ve boşanıyorsun karşındakinin adi çıkması ile neden senin adın kötüye çıksın ki...Hangi kadın binbir hayalle kurduğu evliliğini bozmak ister? bunu anlamıyacak kişi var ise etrafında kocanla birlikte onları da at hayatından..Toptan temizlik yapmış olursun...

Ömür boyu bu hakaretlere katlanmak, 15 güne bir annenin evine gitmek adının çıkmasından daha mı güzel?
Vallahi millet bir gün laf eder iki gün laf eder..İsterse ömür boyu laf etsinler..Sen o evlilikte mutlu olamadıktan sonra niye katlanıyorsun kiii?

ölmeyi düşünüyorum demişsin..neden ? bukadar kolaymı insanın hayatına son vermesi ? hiçmi ayağa kalkacak gücün yok..sen bunu yaparsan seni seven aileni ömür boyu yaşayacakları bir acı bırakmış olacaksın ..eşin ve ailesinede büyük bir zafer armağan edeceksin...

keşke en kötü zamanlarımızda bile hayatın devam ettiğini bu acılarında bir gün biteceğini güneşin elbet doğacağını idrak edebilsek..hangi acı sonsuz olmuştur..en bitmez dediğimiz ağrılar sancılar zamanla bitmemişmidir ?..bunlar hayatın cilvesi hayatın bize sunduğu sınav..

ALLAHA BOL BOL DUA ET VE GÜÇLÜ OL..BU GÜNLERİNDE GELİP GEÇİCİ OLDUĞUNU UNUTMA..

Arkadasim onlari Allah a havale et...
Ailende arkandaysa sükret, Allah yolunu acik etsin

Evet Allah a havale ediyorum onları Allahlarından bulsunlar inşallah ama ben de hayatımın hatasıyla birlikte kendimi nasil toparlarım bilmiyorum

hiç birşey hayal ettiğin gibi gitmedi diye neden hayata küsüyorsun da eşini ve ailesini sevindiriyosun anlamadım ayrılmanın ucunda ölüm mü var bugün 70 yaşındaki kadın bile eşinden ayrılabiliyor. millet ne der diye nişandan sonra ümit edip evlenmişsin. hay allahım erkekler genelde evlenene kadar canım cicim der evlendikden sonra dişini gösterir seninki daha nişanlıyken göstermişde sen genede milleti düşünüp ayrılmamışsın. ben bile ailesi yüzünden nşiandan 2 gün sonra nişanımı attımda yalvar yakar oldu eşim. nikah anında bile ben napıyorum dedim memur bana 2 defa sordu.

evlenmek küçükken oynadığımı evcilik oyununa benzemiyor maalesef iyi düşünmek gerek bugün bana bunu yapar yarın daha kötüsünü deyip ona göre göze almalı

kendi hayatımı ailemin hayatını ele güne laf olmayacak diye mahvedip başkalarının eziyetine katlanacağıma ,
babamın evine döner, ele gününü gösterirdim.
siz kimsenin hizmetçisi olmayın. hele ki el gün ne der diye asla.
merak etmeyin el gün siz hayırlı birşey yaptığınızda da güzel konuşmayacak.

Evet cok zor bir durum Allah kimseye vermesin beni ne hallere getirdiler daha 25 yaşındayım :'(

Boşuna demiyorlar ana baba rızası ALLahın rızasıdır diye..

Aile razı olmadımı illaki sorun çıkıyor o işte..

Siz siz olun bekar gençLer ; Ana baba rızasını aLmadan evlenmeyin !..

Neyse konu sahibi arkadaşım senin de bunu yaşayacağın varmış demekki..Ama bunu sürdürmemek senin elinde..

Hiç milleti düşünme..Onlar bugün seni konuşurlar yarın başka bişeyi onun sonu yok..

Eminim insanların konuşması senin evliliğinde yaşayacağn kötü günlerden daha iyidir..

Ben anlamıyorum bu erkekleri ya madem eşini ailesini sevmeyip saygı duymuyosan ne diye evlenirsin ki ?

Sen asla geri dönme..Daha fazla yara alma ezdirme kendini..

Bu insan bu karakterdeyse böyle gider..Kendine eziyet etme hem zararın neresinden dönersen kar..15günlük evli olabilirsin ama bu senin deil kocanın ayıbı olacak onu konuşacaklar bence..Daha iki haftalık evli karısını anasının evine göndermek ne demek ? Terbiyesiz insan !

Umarım ailen senin yanındadır..

senin adam köprüyü geçene kadar ayıya dayı demiş misaliiii. Ne biçim adam bu ya tövne tövbe mübarek gün insanın ağzını zorla bozdurmaya çalışıyorlar bence git evine dön bi sen. Ama muatap olma erkek bu gelicektir sana yine aç kedi gibi. Erkeği silahınızla vurun kızlar emin olun gözleri başka şey görmüyo sonra.Ufak sorunlarda olsa kocamla yatağa girdikmi tek vücut oluveriyoruz böyle dene bide. Aklıma başka bişey gelmiyo burda sana yık yuvanı diyemem 15 gnlük evlisin cnm allah yardımcın olsun bu güzel ayda dua et yola gelsin kocan.

Ailem yanımda evet kahrolsalarda yanımda. Balayina gittik orada oyle hastalandimki karın ağrısından kivraniyorum bana bir doktor ilaç bulmak yerine bana bağırıp çağırıyor niye hastalaniyorsun. Sonra beni otel odasında bıraktı gitti. Ben de sürüne sürüne çıkmış bir basima ilaç arıyorum :'( iste boyle

Canım Allah yardımcın olsun önce.Belki bana düşmez ama ben senin yerinde olsam asla dönmem o eve.Ne eşin arkanda ne de ailesinden biri.Yalnız kalırsın içlerinde.
Ayrıca niye adın çıksın ki.Tek boşanan kadın sen misin?

Ya bi insan bu kadar değişemez ki iLLaki nişanlıyken anlaşılır böyle oluşu..

Sen bile bile lades demiŞsin sanki..

Balayında insan mutluluktan uçar..Şuna bak ne kötü bi anı..

Yok yok fazla düşünmeye gerek yok..Bunların dewam etmesini istiyorsan geri dön..

erkekler çocuk gibi biliyormusun cnm.Dolduruşada geliyor olamaz mı.Vardır bi akıl hocaları mutlaka durup dururken neden bu hareketleri yapsın.Ben kocamın dişi ağrısa karoluyorum ya nasıl bi sevgi aşk ki bu anlamadım gitti.

Evet Tartışmalarımız sık sık oluyordu ama dedim ya el ne der gün ne der düzelir iyi oluruz diye hep ümit ettim ama olmadı Simdi o kadar kırgın ve umitsizim ki Allah ailemden razı olsun ki yanimdalar. Bir de yapıyor ediyor sakın ailene deme sakın arkadaşlarına deme annem arıyor aramasın. Simdi annem o kadar agliyorki dayanamıyorum

Evet bunu cok acı bir tecrubeyle öğrendim ama nasil beni kafaladi bilemezsiniz dil dökmeler hediyeler dogum gunü kutlamal
arı hungur hungur ağlamalar (ben bu ısı bitirelim dediğimde ) ama hepsi yalanmis koca bir yalan!

ah be guzelim, anne babanin rizasini alsaydin keske

ama suda dikkatimi cekti benim,annen baban onca tatsizliktan sonra laf olmasin diye dugunu nasil yaptilarki? hic akil edemedilermi bi omur boyle gitmez diye
adim cikar diye korkuyosunda bari dugune yakin kala evlenmeden ayrilsaydin,o zmn bari adin NISANLIYDI diye anilirdi EVLIYDI yerine

neyse olan olmus,bence ne yaparsan yap ailene don,aile hayatin diregi

Insan bir yil icinde karsisindakini taniyamazmi?Siz kor kutuk asik oldugunuz icin gorememissiniz gercekleri yani gormek istememissiniz.Ask insani kor ediyor.Burdan evlilik dusunen diger genc kizlarimiza tavsiyem: Ciddi bir iliski oncesindeyseniz once o insan sizin mantiginiza uyuyor mu uymuyormu?Evleneceginiz insandan beklentileriniz neler bu insan nekadarini karsilar.Hic olcup bicmeden evlilik yoluna gitmissiniz bence.Bu vitrinde gordugun bir elbiseyi bu bana uyar hemen almaliyim mantigina benziyor.Once mantik sonra ask diyorum ben.Genc kizlar gozleri kapali akli bagli gibi birinin pesinden gitmemeli.Es dost akrabalarinin da istisaresini almali bu evlilik isi sonucda.Hele ki anne baba rizasi cok onemli.Asik oldugunuz icin cogu kotu yonunu goremiyorsunuz.Ilkin aglayin sizlayin sonradan evlilik cocuk filan olayina girince daha da karmasik oluyor isler.Evlilikden once cok iyi analiz edin, yeri gelince turlu olaylarla sinayin not verin karsiinizdaki kisiye.Inanin ki cok etkili bir yontem bu dediklerim.Ha bunlari yapmayip akli baglanmis gibi birinden pesinden gidersiniz sonra kader denir.Sizin yasadiginiz kaza dir.Allahu Teala sizin bu karari vereceginizi bildigi icin kaderiniz oluyor bu.Iyiyi kotuyu secmek bizim elimizde.Kaderle kazayi birbirine karistirmayalim.Konu sahibine bu noktadan sonra diyecegim sey.Baskalari icin yasamayin.Imkanim var diyorsunuz, isiniz ve paraniz.Ne diye diz dovuyorsunuz ki bosayin gitsin.Hergun aglamaktansa birkac ay aglayin.Coluk cocuk araya girince daha zor olur haliniz.Allah yardimciniz olsun.Kaderim deyip bu insanlara katlanmak zorunda degilsiniz hele ki ailenizi muhatap etmek zorunda hic degilsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…