Esim bana babanın evine git dedi ben de geldim :(

Dövmesimi gerekiyor peki ayrılık olması için..

Yüzün gözün dağılmış görürlerse mi tamam ayrıl diyecek ailen...

Kımın ne dedıgını umrunda olmamalı bu senın hayatın mutsuzsan ve olmayacagına ınanıyorsan boşanmalısın.Aılene ıftıra atan bırıne gerı dönmen zaten hata olur herkes herşeyı söyler sadece konuşmuş olmak ıcın söylerler sen nasıl mutlu olacaksan öyle yap unutmakı hayat senın hayatın..

arkadaşım zor biliyorum çok zor, dünyanın en kötü adamıyla evli olsan da bir anda evliliğe dair mutluluk hayallerini, neden ben sorularını kafandan atmak zor.Ama görüyorum ki çok çok üzülüyorsun. Eğer tek sorun insanların, ailenin ne diyeceği ise lütfen ama lütfen kendine gel artık! Sen nasıl mutlu olacaksan öyle yap, ne güzel işin varmış, paran varmış. Kendini sen İyi edeceksin, kimse değil! Kim senin kadar üzülebilir yaşadıklarına?Lütfen artık senin için doğru olanı seç ve uygula. Hayat senin, seçimlerle bir yere geliyoruz iyi ya da kötü. Unutma...

yazık, keşke yaptığın fedakarlığa layık olabilseymiş. Fakat bunlar yaşandıysa ne ailene, ne sana değer veriyor demekki.
Bence uzatma, zararın neresinden dönersen kardır. Ailenin elini öp, yaptım bir cahillik affedin de yalvar ağla.. Aileni arkana al..
Ya senden vaz geçecektir, yada sana karşı bişeyleri varsa dize gelecektir.

Boşver.. bu iş kokmuş zaten, devam etme. Yolun başındasın madem böyle oldu ailene dön.

Ailene dön, bitir bu işi, dakika durma. Önünde pırıl pırıl bir hayat duruyor, her gün ölme. Elaleme bakma sen. Herkes eline bir ayna alsın, dönsün kendine baksın. Elalem bir söyler iki söyler, ama sen her gün öleceksin. Lanet edeceksin. Sakın yapma. Zararın neresinden dönersen kâr. Boşanmak da evlenmek gibi insanlar için, hepimiz için. Bizim şer sandığımızda muhakkak bir hayır vardır. Şu halini şer sanıyorsun ama inan hayırlı.
5 yıl sonra kucağında çocukların, rezil bir hayat.[Tövbe tövbe dilim varmıyor, bugün kardeşini döven yarın öldürür tövbe tövbe]
Bacım, bitir bu işi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…