Esim bana babanın evine git dedi ben de geldim :(

elalem şimdi ne diyo peki sizi eşinizin elinden kurtarıyormu sizin sıkıntılarınızı paylaşıyormu elalem bunları hiç düşündünüz mü bir ateşin içindesiniz yanıyorsunuz ve kimse sizi kurtarmak için el uzatmıyor yandıkça yanıyorsunuz sadece sizin canınız açıyor elalemin değil bence bu duruma son vermek senin elinde alalem ne derse desin sen güçlü olup kendi ayakarının üzerinde durmalısın peki ailen sahip çıkmıyormu sana:44:

hemen annenin evine git. savcılığa müracat et. bulunduğun ilin barosuna başvurup avukata danışmak istediğini söyle. ayrıca seni tehdit ettiğini söyle evden uzaklaştırma yazısı al.

ne demek kendimi öldürmek... sen önemlisin, bunlara layık değilsin. kendi değerini bil.

kendine kıymet ver.

Once bir sakin ol esinin yaptigi sadece gozdagi vermek

hemen ailenin yanina don
Oraya gelip bir sey yapacak olursa polise sikayet et
haneye tecavuzden alirlar iceri

tamam gençliğin verdiği heyecanlarla düşünmedne bi evlilik yapmış olabilirisin bu kadar pusma onun karşısında sen pustukça o üstüne glip seni korkutuyo belliki cesaretlen ve ayaklan kendine başka bir yol çiz bu ne böyle yaa bırakmışsın kendini ben çocuklarım içinne mücadeleler verdim sabır ettim içime attım cehennemi gördüm geldim ama çocuksuz oldugun için seni baglayan ne çok üzülüyorum sen böyle şeyler yazınca hayatı bir adam için kendine enkaz etme

sürekli yardım edin diyorsun ama arkadaşların söylediği hiçbir şeyide dinlemiyor yapmıyorsun, eeee nasıl olacak böyle

Bencede hemen ailenin yanına dön. Sen ezilip büzüldükçe üstüne gelecek. Seni sindirmesine müsade etme, tüm bunlara rağmen annen yine evladından ççok elalemi düşünürse kadın sığınma evine yerleşeceğini söyle. Sen bunları yaşarken elalem nerde?
Belli ki bir psikopatla evlenmişsin.
Daha ilk olayında , nişanda eline verseydin yüzüğü tüm bunlar yaşanmıyacaktı.
Bu adam yarın öbürgün seni döver, sana söver bunun bil.
Biraz kararlı ol ve dik dur.

Böyle hayvanlaşmış bir adam sen ondan boşanmadıkça seni öldürmeye kalkacaktır. Sen de bir kadın cinayetine kurban gitme ve hukukun bütün imkanlarını eşine karşı kullan.

Ailen de baski yapiyor
sen cemberin ortasinda kalmissin
ama unutma hic kimse senden onemli degil
baskalarina gore yasama
gerekirse ailene resti cek

ama biliyorum ki yapamayacaksin
yoksa simdiye coktan yapmistin

Son düzenleme:
hatalar üstüne hatalar..adınızın çıkması nasıl bir zihniyetin eseri,töre değil bu..adın çıkacağına canın çıksın muhabbeti mi yapıyorlar size? ..evlerini basıp evlatlarını dövebilen bir aileye nasıl olurda kızlarını emanet ederler,15 gün içerisinde eve geri yollanan kızlarına sen ettin sen çek demek,insanlar işin içinden ne kadar güzel sıyrılıyorlar..ne intiharı aksine bu günleri size yaşatanlara inat ayakta dimdik kalmalısınız..ailenizide ailesinide,eşinizide Allah ıslah etsin..

ölecek bitecek ayılıp bayılacak ne var ortada anlayamadım...Bu kadar büyütmenizide anlamış değilim. Evliliğinizin başındasınız o yüzden boşan diyemem ama biraz daha rahat olmanızda yarar var. Şimdiden siz böyleyseniz daha kötü sonuçlar ortaya çıkarsa düşünemiyorum bile.

Yapacağın tek şey var şu anda. Eşini de ailenide terk edip kendine yeni bir hayat kurmak.

Belki eşin olacak adamın sana zarar vermesinden korkuyorsun ama boşanmasan da sonuç değişmeyecek. Yine sana zarar verecek. Geçenlerde bir haber vardı. Melek isminde bir kdını tuvalete hapsetmişler ve sonunda öldü. Bak o kadın boşanmadı ama ne oldu öldü. Yaşama şansın var hemde huzurlu yaşama şansın var. Ama orada kalırsan adam sana birşey yapmasa da sen mutlu olamayacaksın. Çünkü istemiyorsun.

Ailene de gerçekten diyecek laf bulamıyorum.

işim var diyosun eşinide ailenide geride bırak yeniden bir hayat kur ailende suar durulunca yanında olucaktır ama daha 15 günde seni sinir hastası etmeyi başaran bir erkek için göz yaşı dökme bırak allaha havale et.....

Arkadaslar ailemde sen ettin sen cek diyor

çalışıyomuşsun madem ailende böyle bir şey diyosa hem eşini hemde aileni terket git bence hayat böyle çekilmezz hemen kendinide böyle bırakıverme hayatta neler oluyor Allah aşkına biraz güçlü oll neden bu kadar aciz görünüyosun yapma lütfen yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…