Esim bana babanın evine git dedi ben de geldim :(

Harakiri yapmışsınız siz.

Göz göre göre evlenmişsiniz.

Arkadaslar bilmiyorum ne yapicam her şeyi yapıp ediyor sonra da hakli olmaya çalışıyor Bunları yapıp edip sonra da ben boşanmak istemiyorum diyor acaba kimseye haber vermeden bir avukata mı gitsem

kusura bakma ama arkadaşım bu yazdıkların gerçekçi değil. adam cam çerçeve indirir, kadının babası sen ettin sen çek der... kk'de tepki ölçmecilik mi oynuyosun troll müsün? ben bu hikayeye iinanmıyorum kesinlikle

param var diyosun,işim var diyosun..eee daha ne istiyosun.kendi ayakların üzerinde durabilirsin..15 günlük evliliği sana böyle yaşatan biri için ölümü düşünmek nekadar saçma..kimse için yaşama hakkımdan vazgeçemem..ayrıca herkesin lafına göre yaşarsak işimiz var..madem çevrenin laflarını bukadar önemsiyosun keşke en başta ailenin sözleride senin için bu denli önemli olsaydı..kimseyi yargılamak bana düşmez bana benim görüşüm bu..

allahaşkına adın niye çıkıcakmış bi evliliği yürütemedin diyemi? bu nasıl bir bakış açısı, 2 insan evlenirler yürütmeye çalışırlar ,olmuyorsada ayrılırlar, hemde evden kovulmuşsun, ölüncede arkandan konuşurlar kendini evden atan adamın uğruna öldü derler, valla o adamın evine dönüceksende bu saatten sonra önünde ceketini ilikliyecek kıvama gelsin, çoluğun çocuğun yok işin paran varmış ailenlede konuş pişmanım de özür dilede altan al birazcık, 15 günlük karısını evden atan adama adım çıkmasın diye geri dönersen çok rezil olursun benden söylemesi

canım arkadaşım sen ne diyorsun böyle evimizi bastılar kardeşimi dövdüler.rezillikler falan.çok üzüldüm daha 15 gün olmuş.evine dönmekle en iyisini yapmışsın.işinde paranda varmış.seviyorsun diye rezil olmak zorunda değilsin.evlilik farklıdır,zorla olmaz bu işler.eğer dönersen mutsuz olacaksın ve evli kaldığına ilerki senelerde pişman olacaksın.benim nacizane fikrim.boşan canım.niceleri çıkar karşına.adım çıkar idye düşünme sakın 2012 de yaşıyoruz.çocuğunla bab evine dönsen daha mı iyi? sakın dönme derim ben...

Arkadaslar bilmiyorum ne yapicam her şeyi yapıp ediyor sonra da hakli olmaya çalışıyor Bunları yapıp edip sonra da ben boşanmak istemiyorum diyor acaba kimseye haber vermeden bir avukata mı gitsem

evet git avukata aç davanı en azından gözü korksun, bir bedel ödesin, yarın bir gün sana her istediğini yapamıyacağını görsün, yaparsada bu kadın bana meydan okuyor korkusu sal içine

Arkadaslar keske anlattıklarım gercek olmasaydı ama hepsi gercek yaşadıklarım gercekten zor, hiçbir seyimi kullanamadım daha dugun fotolarımi bile görmedim bunlar o kadar üzücü ki anlatamam su an ilaclarla duruyorum Allah daha kötüsünden korusun diyorum ama benim günahım neydi diye sormadan da edemiyorum

işim var param var demişsin. boşanacaksan ailenle yaşama, kendine ev tut. ben demiştim laflarını daha az duyarsın böylece

Münevver'e elli tane şey yazıyoruz ama Münevver'in tek bildiği ve yazdığı ''Ölüyorum arkadaşlar, bitiyorum arkadaşlar ''

Eee Münevver nereye kadar bunları yazacaksın ne zaman istikrarlı davranmayı öğrenip seni haketmeyen bir adama köle olmamayı kabulleneceksin ?

Buraya gelip gidip ''Bana yardım edin'' diye yazarak ne yapabilirsin soruyorum sana ? Ne yapabiliriz biz sana daha başka.Ne yazmamız lazım Münevver ? Söyle de ALLAH aşkına onu yazalım sana.

Bırak diyoruz, yapamam diyorsun..Şunu yap diyoruz..Ailem diyorsun..O zaman çek arkadaşım niye sızlanıyorsun ? Senden madem daha kıymetli herkes kıymetini bil milletin.

şimdi bak arkadaslara kızıyordum böyle sert yorumlar ıcın kk da daha yenıyken tabı ama sımdı delı gıbı hak verıyorum 27 yasındayım 20 yasında ailemden izinsiz benı baskasına zorluyorlar diye inadına evlendım kaçtım sorna evlılığım 3 ay sürdü babam bana kızım orda geçinmen nımkansız dön evıne dedı hadı dıyelım baban böyle bişy demedı ama esın okadar rezıllık yapmıs madem sen cesaretlendır onları keske aklın basında olsa sağlıklı dusunebılsen suanda gerekenı yapsan ve su söyledığın söz cnm benm ben kasabada buyudum avuc ıcı kadar trakyanın bır köyu ve herkez konustu kendımı 8 ay eve kapadım sonra dedım kı dur derya bu gun milatın olsun bak senı görmedıklerı halde hala konusuyorlar sonra hayatıma devam ettım he bu arada zorluklar yasadımmı çat pat neden çat pat ben hepsıne kulak asmadım namusumla ılgılı olanlara ağzının payını verdm sonra ne mı oldu uzunca bır sureç 5 yıl kafamı dınledım her zorluğumda rabbım dedım bu benım sınavım bılıyorum mutlu olucam 2 buçuk yıl önce evlendım eşimin ilk evlılığı aileleri basta kabul etmez gıbı oldu öyle sağlam durdukı sıldı hepsını sonra ben barıstırdım sonra ısındık bırbırımıze sımdı yağlım bağlımız bak senın dedığın o adım cıkar mevzusu sokak köpeklerının konustuğu kirli ağız dedıkodusu olur sadece benım 3 ayda 3 yılım gıttı amaaa üstüne basa bas söylüyorum ÇOCUĞUM OLSAYDI KAPIYI BU KADAR KOLAY ÇARPABILIRMIYDIM IYI DUSUN DAHA BOSANMADAN KENDI ADINI BEYNINDE DILLENDIRME O ADINI CIKARTICAKLAR YARIN SEN AĞLARKEN NEYIN VAR DENIYCEK HAYAT COK GÜZEL SUAN MUTLUYUM DIYE DEMIYORUM DOĞAN GÜNEŞE HEM UMUTLA UYANDIĞIM ICIN IMKANSIZ HIÇ BİŞY YOK 1 HAFTA SONRA 2 YASINA BASICAK SIRINDE BIR KIZIM VAR ALLAHIM KIMSENIN HUZURUNU BOZMASIN BUNLARDA SANA CESARET VERSIN ILK DEYILSIN SONDA OLMICAKSIN MALESEF...

arkadaşım millet ne der diye evlenmişsin boşanmıyorsun da millet 15 günlük gelinken baba ewine geldiğini duyunca ne diyecek acaba
kusura bakma cnm ama hayat senin hayatın millet 3 gün konuşu 4. gün kendine başka malzeme bulur kararlarını kendini düşünerek ver bence..

gerçekten anlamadım ben seni münevver. burda bi paylaşım yok! sadece monolog var!
başlığı açmışsın. ölüyorum aman yardım edim aman. söylenenlere bir tepki bir karşılık bir cevap yok ! bana pek inandırıcı gelmedi anlattıkların.

ha eğer doğruysa da zor şeyler ama aklı olan her insan evladı bilir ki bunun tek çözümü boşanmak. tehditler filan havada uçuşurken neyi bekliyosun.
öldürülmeye mi ?(Allah korusun)

benim halam evlendiği günden beri eşinden dayak yemiş. tam 25 yıl ! düşünebiliyor musun ? daha geçen yıl söyledi bize. artık dövmüyormuş!
eğer ozaman söyleseymiş dedem boşatırmış adı çıkarmış kimse evlenmezmiş bidaha onla. "ELALEM" ne dermiş sonra ?

İnsanları hayat boyu MUTSUZLUĞA iten bu "ELALEM"in canı cehenneme artık ya.
ELALEM sana söylüyorum ! düş artık insanların yakasından!

Arkadaslar bazen boğulacak gibi oluyorum haftaya iznim bitiyor sizce rapor mü alsam ise başlasam mı ? Birde 1 yıldan önce anlaşmalı boşanma olmuyormuş diğer türlü nasil olur?

Arkadaslar bazen boğulacak gibi oluyorum haftaya iznim bitiyor sizce rapor mü alsam ise başlasam mı ? Birde 1 yıldan önce anlaşmalı boşanma olmuyormuş diğer türlü nasil olur?

izin alma, işine git işine odaklan

çekişmeli boşanırsın anlaşmalı olmuyorsa
aç sen davanı
paran var, olmazsa avukatla hallet

şu boğuluyorum, ölüyorum, mağdur edebiyatını bırak bir an evvel de hayatına bak

Artık işe başla tatlım nereye kadar böyle hem kafan dağılır biraz hem de toparlanmana yardımcı olur.

başla işine, kafanı dağıt yoksa bu ahlar vahlar düşünceler seni bırakmayacak arkadaşım, umarım bir an önce sen nasıl mutlu olacaksan durumlar o yönde hallolur...

Arkadaslar bazılarınız inanmamış ama gercekten cok kötü durumda oldugum için boyle yazdım ailem de diyorki seni dövmedi bu bir ayrılık nedeni olamaz simdi sizler diyorsunuzda aileni dinleme falan ben bı kere o hatayı yaptım ama biliyorumki döndüğümde yine aynı seyleri yasayacağım simdi ben ölmeyeyim de kim olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…