- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.947
- 248
- Konu Sahibi Munevvergul
-
Merhaba;
Ailem istemediği halde birini sevdim ve evlendim. 1 yıl nişanlı kaldık. 15 gündür de evliyim. Ama hergün ağladım. Düğünümde esimin ailesi tonla rezalet çıkardılar. Ve buna rağmen esim herseyi unutup o insanlara secde etmemi istiyor. Rezalet sadece rezalet değil gece evimizi basıp kardesimi dovdular. Ailem sırf rezillik çıkmasın diye düğünü yaptı ama ben tükendim. İsim var param var. Esim bana babanın evine git dedi ben de geldimsu an cok kötüyüm ölmeyi dahi düşünüyorum. Tekrar geri donsem de bu is yurumicek biliyorum ama bosanirsam da huzurlu ama adım çıkmış olacak ben ne yapayım esim hiç arkamda deil simdi de aileme iftiralar atıyor
Arkadaslar bilmiyorum ne yapicamher şeyi yapıp ediyor sonra da hakli olmaya çalışıyor Bunları yapıp edip sonra da ben boşanmak istemiyorum diyor acaba kimseye haber vermeden bir avukata mı gitsem
Arkadaslar bazen boğulacak gibi oluyorumhaftaya iznim bitiyor sizce rapor mü alsam ise başlasam mı ? Birde 1 yıldan önce anlaşmalı boşanma olmuyormuş diğer türlü nasil olur?
Arkadaslar bazen boğulacak gibi oluyorumhaftaya iznim bitiyor sizce rapor mü alsam ise başlasam mı ? Birde 1 yıldan önce anlaşmalı boşanma olmuyormuş diğer türlü nasil olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?