Eşim bana beni sevmediğini söyledi...

daha o kadar çok şey söylediki, surat yapıyormuşum daha bir sürü şey, herşeyinden rahatsız oluyormuşum ona göre vs. vs
dediğim gibi haklı olduğu çok konu var kendisine göre ama bu benim sorunum bu saatten sonra nasıl geri kazanabilirimki
öyle kötü durumda ki
acı çektiğini görüyorum onu bile belli etmiyor hiç,
duruyor bizi asla bırakmayağınıda biliyorum ama beni bir daha asla sevemeyecek ve buna katlanacak sanırım..
geçen gece yatarken elini tuttum belime sardım sarılsın diye.. öyle dondu kaldı sanki eli belimde ama sanki benim için öyle duruyor gibi...
bir kaç gün sonra laf arasında geçti bana sarılamıyorsun bile dedim,
o da dediki biliyorum sarılamıyorum yapamıyorum dedi...
offf Allahımm yardımcım olsun....

Kendisine göre haklı diyorsunuz yani size göre suçlu olan eşiniz mesajınızdan o anlamı çıkardım ama bana göre suç siz de kusura bakmayın.

Son düzenleme:

kızmana gerek yok adam haklı...8 sene kızkardesınle yasaması mucize zaten...sevıyorsan pişmanlıklarını dıle getır bır sans ıste ve yarat o sansı...senı sevmese evlenmezdı sevıyordur ama yasanan tum olumsuzlukalr sevgısını cok gerılere atmıstır hatırlamıyordur...ya sen eşine o duyguları yenıden hatırlatacaksın yada care yok..umarım kızkardesın hala sızde kalmıyordur

İster kadın olsun ister erkek, karşısındakini biraz sessiz buldumu yüklendikçe yükleniyor.

Şimdi insana sorarlar; on küsür senedir aklın neredeydi? "Artık seni sevmiyorum" demeseydi gene böyle adamı adam yerine koymadan yaşamaya devam edecek miydin? Sendeki Bunca yıllık alışkanlık düzelmez. Eşindeki "haksızlığa uğrama" hissi de düzelmez(arada sevgi olsaydı belki). Hatta o çocuktan, eşine oğul da olmaz.

Bence siz boşanın. Adam hiç olmazsa kalan hayatında mutlu olacağı birini bulsun. Kıymet bilecek çok kadın var dışarılarda.

Kendisine göre haklı diyorsunuz yani size göre suçlu olan eşiniz mesajınızdan o anlam çıkıyor ama bana göre suç siz de kusura bakmayın.

yok rica ederim haklısınız ne derseniz..
şimdi elimden geleni yapmaya çalışıyorum inanın ama öyle sıkıntılı ve mutsuzki ve bunu hiç belli etmemeye çalışıyor...
hadi şunu yapalım şuraya gidelim diyor...
ama sanırım içini dökdükten sonra kötü oldu ve iyi davranmaya çalışıyor...
benim asıl sorunum bunları bizim mutlu olmamız için yapıyor gibime geliyor.. kendisi çok istediği için değil
sanırım ömür boyu bu hayata katlanmaya razı biz üzülmeyelim diye ama o içinden çok mutsuz...
beni üzen bu işte bir insan böyle yaşamalımı...
ya gerçekten sevgisi tamamen bittiyse ve beni artık sevmiyorsa ( artık söylemiyor tabi) ve katlanıyorsa..
bu ona kötülük olur gözümün önünde erir giderse ben ne yaparım...
inanın kendimi düşünmüyorum onu düşünüyorum birşey olacak diye...
artık beni sevemeyecek eskisi gibi asla...ne yaparsam yapayımm....

​Hep beraber psikologa gidin o zaman aile terapistleri oluyor onlara gidin şansınızı deneyin.

ne deseniz haklsınız...

sonuna kadar katılıyorum herkelımesıne...sen ogluna nasıl baba dedırtmezsın..ya bu nasıl bırsey...cocuk anne baba demeyı ogrenır ılk once..bu nasıl bırsey anlamadım..bırak o adamıda hayatını yasasın bencede..yazık bunca yıl katlanmış evcılık oynamıs..

Birazda yorumları okusanız kendinizle yüzleşseniz
Siz kaynınızla kalırmıydınız eşiniz sizin ailenizde kalmasa kabul edermiydiniz
Anneliğinizi yaşayamasanız bunları bir sorun kendinize
Gerekirse her akşam konuş o sarılmasın sen sarıl o öpmesin sen öp
Hala şansın var
Çocuğunuzla zaman geçirmesi için ortam yaratın
Onunla iyi geçinmek arasının iyi olması bile size karşı yumuşatır
Babasıyla parka yollayın sinemaya yollayın avm ye yollayın
Çocuğuyla arasındaki ilişki onu iyi hissettiricek
Kendini iyi hissettiğinde de size karşı tavrı kırılır
Okadar kırmışşsınız ki adamı kolay kolay sonuç alamazsınız tabi onca yıl var
Yok uğraşmak istemiyorsanızda ayrılın çünkü cidden yazık
En basitinden gidin ailesinde kalın adım attığınızı gösterin bişeylerin değiştiğini görücek ki toparlanıcak
Ne için toplanıcak gözle görülür bişeyler yapmanız lazım

bu sizin karakteriniz yapınız falan olamaz Allah aşkına sen bu söylediğine inanıyormusun yada burdakileri aptal yerinemi koyuyorsun sen çok bencil bi insansın evet sen BENCİLSİN ! yapım böyle demekle olmuyo maalesef bu işler. biraz dönde dünyaya bak senin eşin ailene meraklı olduğundan onların yanında kalmamış sırf sen üzülme huzursuzluk olmasın diye kalmış ve sen onca sene oğluna baba demeyi öğretememişsin hayretler içindeyim kardeşin 8 sene kalıyor eşin gık demiyor ama sen hala onun ailesinin yaptıklarını söylüyorsun sen bencilsin bu güne kadar sırf kendin için yaşamış bi insansın dönde bi aynaya bak bu yazdıklarına göre sadece eşinin aile sandığı bi ailesi varmış beraberce yemek yemedikleri çocuğunun ona baba diye hitap etmediği sen o evde yaşadığına eminmisin ?

gittik zorla götürdü ama işe yaramadı sanırım..
Eşiniz zorla götürdü yani valla adamcagınız ne yapsın elinden geleni yapmış bundan sonrası size düşer,çocugunuz hala baba demiyor mu peki cidden ben bu olayı anlamadım bir çocuk nasıl olurda baba diye hitap etmez.

nasıl buralara geldik hiç anlamadım.. herşey o kadar güzeldiki..
bazen aileler yüzünden tartışırdık o kadar
sonra unuturduk herşey eski haline gelirdi..
sessiz sakin anlayışlı esprili ( bana şaka yapmayacağını söyledi artık, bozuluyormuşum...)
herkes tarafından sevilen sayılan bir adam, iinanın eşim diye söylemiyorumm
çok da yakışıklı bir adam, onu kıymetini bilecek çok kişi vardır elbet bende biliyorum...
bu yaz elimden geleni yapacam insaAllah onu tekrar kazanırım
tek korkum ne yaparsam yapayım kazanamayacakmışım gibi geliyor
bundan çok korkuyorum...onu çok seviyorum

10 ylın birikimi şimdi patladıysa asla düzelmez eşin düzelsede öyle görünürde düzelir çok üzmüşsün adamı sen değişmezsin boşuna uğraşmaki bi hayal kırıklığı daha yaşatma birde anlamadım herşey güzeldi diyosun ben yazdıklarından şimdiye kadar bi güzellik göremedim ? sana göre güzeldi heralde sürekli ezebildiğin bi eşin vardı sanırsam

10 yıldır ikinci plana atılan bir eş var karşında, nasıl bu kadar kör oldunuz, bunları görmek için eşinin "seni sevmiyorum" demesi mi gerekiyordu.
evde roller değişmiş artık nasıl bir ortam vardı ki çocuk babasına baba demiyor, hayretler içindeyim

Gayet yerinde olmuş. Valla tebrikler.
Ayrıca boyle bi azami bu duruma getirdiği için konu sahibesine de tebrikler. Adam bi agziyla kus tutmamis.

nasıl buralara geldik demişsin.
bence bu noktaya herşeyi sen getirmişsin.nedense bütün suçu sizde gördüm.eşinizin kıymetini bilememişsiniz hiç.bari şimdi kıymetini anlayın ve tekrardan mutlu etmeyi deneyin.
oğlunuzun baba demesini geçtim yadırgayamadım çünkü son zamanlarda moda haline geldi bu durum.artık çocuklar annelerine babalarına isimleriyle hitap ediyorlar yada benim yaşadığım ülkede bu böyle.
ama kardeşinizin 8 yıl sizde yaşaması ve 12 yıl içinde hiç ailecek yemek yememeniz affedelir birşey değil.
öncelikle kardeşiniz nasıl kalmış sizde 8 yıl aklım almıyor.nasıl kendini rahat hisetmiş yeni evli çiftin evinde.eşiniz onun yüzünden evinde bile rahat olmamış besbelli.işte bu sebeblerden ötürü size karşı ilgisi azalmış ama yinede çok saygılı bir insanmış.helal olsun.hiç bir zaman saygısından ödün vermemiş kardeşinizi,ailenizi terslememiş.
hiç değilse yılda 1 kere onun ailesini ziyaret ederdin.bari bunu yapardın ama siz memlekete gittiğinizde bile kendi ailenizin yanına gitmişsin ve üstüne üstlük eşinizide kendi peşinizden sürüklemişsiniz.bıraksaydınızda oda kendi ailesinin yanına gitseydi.tabi ailesiyle konuşmuyorsa küslerse birşey diyemem ama sırf sizin isteklerinizi yapmak için katlanmışsa herşeye çok yalnış diyorum.

Gayet yerinde olmuş. Valla tebrikler.
Ayrıca boyle bi azami bu duruma getirdiği için konu sahibesine de tebrikler. Adam bi agziyla kus tutmamis.

o hep ailesini koydu önüme şunu yapmadın aramadın gitmedin diye evililiğimiz başından beri...
nişanlılığımda ne yaşadığımı bir ben biliyorum ama...
hep onları tuttu onlara inandı, bana hiç inanmadı ailesi ile ilgili konularda..
ne olacak hatrım için yapsan dedi biz bize yeteriz.. benim için katlan dedi.. katlanamadım..
ne zaman ailesinden gelse beni hep birşeylerle suçladı çünkü....

Yine tutamıycam kendimi şu bdv deki konulara hayret ediyorum bazen sinirden saydırasım geliyo

Allah aşkına 12 yıldır nerdeydiniz şimdi mi aklınıza geldi bir eşiniz olduğu 8 yıl kardeşiniz neden sizde kaldı bu sene eşiniz istemeyince gelmediğine göre demek ki mecbur değildi sizde kalmakta :44::44:

çocuğunu babasına bunca yıl ismiyle mi hitap etti neden ki eşiniz her akşam evde değil miydi ne saçmalık bu eşinizi sevmeden mi evlendiniz neden hiç aile ortamını kuramadınız ki onu da anlamadım , her akşam nerdeydiniz ki ailece hiç yemek yiyemediniz :44: çocuk yapmayı biliyorsunuz ama

ne saçma bir konu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…