eşinizin sabrına hayran kaldım.
evleneli kaç sene olmuş hala nişanlılıktaki sorunlardan dem vuruyorsunuz. tek avuntunuz bu mu ?
etmez belki ama bu yaz ve bu saatten sonra elimden geleni yapacam...
tek korkum eğer başaramazsam beni yinede bırakmaz .. çocuğuna ve bana kıyamaz ama ben sevmeden de bir hayat sürmesine dayanamam
çünkü bu zamanla onu bitirir...
onun sevgisini kazanmam lazım ama ne yaparsam yapayım eğer sevgisi geri gelmezse ben ne yapmalıyım..ben çok seviyorum diye onun böyle devam etmesini kabulmu etmeliyim...
Sanırsam Bu Forumda İlk Defa Bir Erkeğe Hak Vericem :44:Adam Ne Dese Haklı Zamanını Çalma Be Kadın Adamın
ilk defa bir erkeğin aldatmasına hak veriyorum. Feministler kusura bakmasın.
Nasıl bir kadınsınız siz? Bırakın peşini artık da gün yüzü görsün adam. Çocuk için falan da demeyin,zaten çocuğunuz babasının eksiklğini hissetmez anladığım kadarıyla.
:) güzeldi bende aynı böyle düşünüyorum düğmenin birini yanlış iliklersen diğerleride yanlış gider kocasına hep surat yapıyomuş zaten öyle demiş konu sahibine adam evde tek yaşıyo bunun yeni yeni farkına varıyo
niye öyle diyorsunuzki o hep istediği hayatı yaşadı.. beni çok yanlız bıraktı.. benimde istediğim biraz sevgi ve ilgi idi sadece..
O öyle yaptıysa senin de soğuk olman doğal bence.
Sonuçta sen de aniden bu hale gelmemişsin.
Bir birikim bu; onun takındığı tavırlar, yaptıkları falan etkendir.
Çocuğu bile ona baba dememişse, bu adamda ciddi bir sorun var demektir.
Teyze faktörü ne alaka ki? Baba bu sonuçta.
Teyze ayrı, baba ayrı.
Kim bilir nasıl bir adamdır.
sana dokunamıyorsa dokundugu başka biri vardır erkek müsvettesınınnedeni ise offff o kadar neden söylediki ne diyeceğimi bilmiyorum..
haklı olduğu yerler çok ama benimde haklı olduğum yerler var...
şimdi sessiz sakin oturuyor....iyi olmaya çalışıyor....1 tane 10 yaşında oğlumuz var...
onunla mutlu olmak istiyor... bana dokunamıyor bile..
sürekli nasılım diye soruyor ilgilenmeye çalışıyor ama yaklaşamıyor dokunamıyor...
çok kötüyüm kızlar sanırım bana ve çocuğuma kıyamıyor sanırım o yüzden birşey diyemiyor...
çok mutsuz içinde görüyorum....
bende çok mutsuzum...
ne yapacağımı bilmiyorum......
sana dokunamıyorsa dokundugu başka biri vardır erkek müsvettesının
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?