Eşim bana beni sevmediğini söyledi...

eşinizin sabrına hayran kaldım.
evleneli kaç sene olmuş hala nişanlılıktaki sorunlardan dem vuruyorsunuz. tek avuntunuz bu mu ?

evliliğimiz nişanllık dönemi ve evliliğimizin ilk 3-4 yılı hayal ettiğim gibi olmadı evet... hep yanlız kaldım..

Benim oglum olacak babasına ismiyle hitap edecek allah onu yaratti demem o nasil cocuk ki babasina busekilde davranacak hadi o cocuk sen necisin orda hele bi iki kere agzina vuraydin hani birdaha soyluyormu o yaomis sen seyretmissin kusura bakma ama burda hatali olan sensin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben hayretle okudum yazdiklaarinizi boyle bir adami siz nasil mutlu edememissiniz hayret ettim.ailenizden kopamamissiniz bence hadi kiz kardesinz genctir dusunemez anneniz babaniz cikipta kizim 8 senedir senin o evde ne isin var demedi mi? Bence esinize suprizler hazirlayin ona dokunun sarilin bir anda el ele gezin cilginliklar yapin kirin artik kabugunuzu.basbasa bir yemek hazirlayin ona o sizi seviyor sevmese bu kadar sakin olmazdi suan sadece size kirgin cunku ondan 12 sene calmissiniz.telafisi sizin elinizde.iyi haberlerinizi bekliyoruz.

Ya kırıcı yorum yapmaktan hoşlanmıyorum fakat, siz bu adamı çok sevdiğinize emin misiniz? Çok seviyor olsanız, bunca sene onun için birşeyler yapmış olurdunuz zaten, bugüne bırakmazdınız. 10 senenin alışkanlığı, kadının eşine bağlılık genleri, suçluluk duygusu etkili oluyor bence şu anda sizde. Ailenizi yıkmak istemiyorsunuz, siz de, eşiniz de.. Ha belki de 2 satır yazıda anlatamadınız tam derdinizi, onu da anlarım. Ama anlattıklarınız seven bir kadının yapacağı şeyler değil.
Madem eşinizi çok seviyorsunuz, o zaman içinizden geldiği gibi davranmanız yeterli. Kalbinizin önerilerine kulak verin yeter.

Sanırsam Bu Forumda İlk Defa Bir Erkeğe Hak Vericem :44: Adam Ne Dese Haklı Zamanını Çalma Be Kadın Adamın

onunda çok masum olduğunu düşünmüyorum... içimden hep beni aldattığını düşündüğüm zamanlar oldu..
taki 3 ay önce bir kez yakalayana kadar...
bilgisayarın başında uyuya kalmıştı..içeri yatağa geç dedim.. uyku haliyle geçti içeriye..
bende bilgsayara kapatırken face açık kalmış bir bayanla mesajlaşmış...bir sürü iltifat etmiş..
hemen içeri girip uyandırdım... bu ne diye...
açıklamasını yaptı...
o bayanın kendisini eklediğini konuşmak tanışmak istediğini söyledi... evli olduğunu söylemiş ona kadında umurunda olmadığını söylemiş.. oda merak etmiş gitmiş... birşey yaşanmadığını söyledi.. o face teki yazışmalar da buluşmadan sonra olan yazışmalar..
kadın kaşındı bende yazdım dedi.... sildi onu sonra bir daha görüşmedi...
bu olayda da beni suçladı... canım sıkkındı yanlız hissediyordum kafamı dağıtmak istedim dedi o yüzden gittim tanıştım dedi..
yapmaması gerektiğini söyledi özür diledi.. ama çok pişmanlık duyduğunu hissetmedim...

Sanırsam Bu Forumda İlk Defa Bir Erkeğe Hak Vericem :44: Adam Ne Dese Haklı Zamanını Çalma Be Kadın Adamın

onunda çok masum olduğunu düşünmüyorum... içimden hep beni aldattığını düşündüğüm zamanlar oldu..
taki 3 ay önce bir kez yakalayana kadar...
bilgisayarın başında uyuya kalmıştı..içeri yatağa geç dedim.. uyku haliyle geçti içeriye..
bende bilgsayara kapatırken face açık kalmış bir bayanla mesajlaşmış...bir sürü iltifat etmiş..
hemen içeri girip uyandırdım... bu ne diye...
açıklamasını yaptı...
o bayanın kendisini eklediğini konuşmak tanışmak istediğini söyledi... evli olduğunu söylemiş ona kadında umurunda olmadığını söylemiş.. oda merak etmiş gitmiş... birşey yaşanmadığını söyledi.. o face teki yazışmalar da buluşmadan sonra olan yazışmalar..
kadın kaşındı bende yazdım dedi.... sildi onu sonra bir daha görüşmedi...
bu olayda da beni suçladı... canım sıkkındı yanlız hissediyordum kafamı dağıtmak istedim dedi o yüzden gittim tanıştım dedi..
yapmaması gerektiğini söyledi özür diledi.. ama çok pişmanlık duyduğunu hissetmedim...

ilk defa bir erkeğin aldatmasına hak veriyorum. Feministler kusura bakmasın.
Nasıl bir kadınsınız siz? Bırakın peşini artık da gün yüzü görsün adam. Çocuk için falan da demeyin,zaten çocuğunuz babasının eksiklğini hissetmez anladığım kadarıyla.

:) güzeldi bende aynı böyle düşünüyorum düğmenin birini yanlış iliklersen diğerleride yanlış gider kocasına hep surat yapıyomuş zaten öyle demiş konu sahibine adam evde tek yaşıyo bunun yeni yeni farkına varıyo

Eee Ne Bekliyordunuz ki?

Kardeşin Onca Zaman Sizde Neden Kaldı,Çocuğunuz Neden Baba Demiyor Babasına Ne Kadar Asil Bir Adam Ne Tuhaf Aile

niye öyle diyorsunuzki o hep istediği hayatı yaşadı.. beni çok yanlız bıraktı.. benimde istediğim biraz sevgi ve ilgi idi sadece..

konuyu açan erkek mi acaba diye düşünmedim değil... yazılanlar doğruysa adama acıdım valla. bazı kadınlar gerçekten sevilmeyi hak etmiyor.

niye öyle diyorsunuzki o hep istediği hayatı yaşadı.. beni çok yanlız bıraktı.. benimde istediğim biraz sevgi ve ilgi idi sadece..

O öyle yaptıysa senin de soğuk olman doğal bence.
Sonuçta sen de aniden bu hale gelmemişsin.
Bir birikim bu; onun takındığı tavırlar, yaptıkları falan etkendir.
Çocuğu bile ona baba dememişse, bu adamda ciddi bir sorun var demektir.
Teyze faktörü ne alaka ki? Baba bu sonuçta.
Teyze ayrı, baba ayrı.
Kim bilir nasıl bir adamdır.

teşekkür ederim sonunda beni anlayan birisi olduğu için... tamam ben sessiz kaldım kabul ediyorum ama o sessiz kalmayabilrdi. daha önce olaya el koyabiliirdi... bizim üzülmememiz içinmiş... kendi işinide geldi bunları bahane etmesi...

ilgi beklediyseniz ilk önce o kızkardeşinizi gönderirdiniz evinizden, adam nasıl ilgi göstersin size? Beraber yemek bile yememişsiniz. Allah aşkına duygu sömürüsü yapmayın burda. Ne ilgisi? Şaka gibisiniz.

Gecmis zamanlarda kötü durumlar yaşayıp bunu öc alır gibi bu zamana kadar getirmissiniz hatta cocugunuzuda bu duruma alet etmissiniz eşinizin hataları çoksa sizinki ondan daha çok hata hatayla telafi olmaz simdi duzeltcem diosunuz biraz zor gibi :S

sana dokunamıyorsa dokundugu başka biri vardır erkek müsvettesının

Kendini doldurmuşsun fazlasıyla. Her ilişkide nişanlılık, evlilik sorunlar olur
Ama bu ondan uzak kalmaya, çocuğuna bile baba demezken susmaya neden değildir
Demek ki içten içe baba sıfatını yakıştırmamışsınız adama ki sesiniz çıkmamış
Kız kardeş neden yeğeni o kadar sahiplenmiş ki?
Af edersin ama eşin 8 sene bakmış olmuş bu duruma göre kardeşine
Gönderemedik demişsin ama istemediğini söyleyince gelmemiş sonuçta
Üzgünüm bu hikayede kimse masum değil eşten başka..

Son düzenleme:
valla saatlerdir okuyorum kafam alak bullak oldu genelde halk arasında insanlar bir kaç çeşittedir kimi kadın ailecidir bu aileci kadın evlenir ama aklı hep baba evinde kalır ailem ailem diye ömür geçirir ne kocasının ne yuvasının nede çocuğunun hakkını verir ve farkında olmaz bile kimi kadın da kocası köylüdür ki bu çeşitte kocası için ölür yuvam evim çocuğum diye didinir kimi erkek vardırki ana kuzusudur anası ne dese haklıdır doğrudur oda anası ailesi için ömrünü yer ne karısının ne çocuğunun kıymetini bilmez kimiside kılıbık diye halk arasında tabir edilen erkedirki bu türü çok severim :) oda karısındna başka şey görmez o ne dese doğrudur bacım anladığım kadarıyla sen aileci diye adlandırdığımız çeşitten oluyosun e eşinde anakuzusu diye adlandırdığımız çeşitten ki bu iki tür evlenince felaket doğuyo işte valla ben istenildiğinde başarılamayacak hiç bir şey olduğunu hep düşünür inanırım ama sen gerçekden isteyipde bu durumu düzeltebilecekmisin bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…