nasıl buralara geldik demişsin.
bence bu noktaya herşeyi sen getirmişsin.nedense bütün suçu sizde gördüm.eşinizin kıymetini bilememişsiniz hiç.bari şimdi kıymetini anlayın ve tekrardan mutlu etmeyi deneyin.
oğlunuzun baba demesini geçtim yadırgayamadım çünkü son zamanlarda moda haline geldi bu durum.artık çocuklar annelerine babalarına isimleriyle hitap ediyorlar yada benim yaşadığım ülkede bu böyle.
ama kardeşinizin 8 yıl sizde yaşaması ve 12 yıl içinde hiç ailecek yemek yememeniz affedelir birşey değil.
öncelikle kardeşiniz nasıl kalmış sizde 8 yıl aklım almıyor.nasıl kendini rahat hisetmiş yeni evli çiftin evinde.eşiniz onun yüzünden evinde bile rahat olmamış besbelli.işte bu sebeblerden ötürü size karşı ilgisi azalmış ama yinede çok saygılı bir insanmış.helal olsun.hiç bir zaman saygısından ödün vermemiş kardeşinizi,ailenizi terslememiş.
hiç değilse yılda 1 kere onun ailesini ziyaret ederdin.bari bunu yapardın ama siz memlekete gittiğinizde bile kendi ailenizin yanına gitmişsin ve üstüne üstlük eşinizide kendi peşinizden sürüklemişsiniz.bıraksaydınızda oda kendi ailesinin yanına gitseydi.tabi ailesiyle konuşmuyorsa küslerse birşey diyemem ama sırf sizin isteklerinizi yapmak için katlanmışsa herşeye çok yalnış diyorum.
Konu sahibi hala kardesinizin neden okadar sure sizde kaldigini aciklamadiniz.ama esinizde bukadar biriktirecegine soylemesi lazimdi zamaninda.belki siz hata yaptiginizin farkinda degildiniz soyleseydi dile getirseydi sizde gorebilirdiniz manzarayi.ben sanmiyorumki burda hatt dunyada bi insan esine "sende bana bu sekilde davrandin yada niye bunu yapiyosun" demesin.soylemeliydi bence.cunki bazen hatalarimizi yapimiz geregi goremeyebiliyoruz.
o hep ailesini koydu önüme şunu yapmadın aramadın gitmedin diye evililiğimiz başından beri...
nişanlılığımda ne yaşadığımı bir ben biliyorum ama...
hep onları tuttu onlara inandı, bana hiç inanmadı ailesi ile ilgili konularda..
ne olacak hatrım için yapsan dedi biz bize yeteriz.. benim için katlan dedi.. katlanamadım..
ne zaman ailesinden gelse beni hep birşeylerle suçladı çünkü....
sende eşini yalnız yollamayaydında onlarda eşini üstüne salmasalardı taaaaaaaaa nişanlılıktan bahsediyosun 11 sene olmuş heralde insan her bayram gider konuşmasada el öper nasılsınız iyimisiniz der döner neden ? eşinin hatrı için o kaynanan olmasa eşinde olmazdı çünkü buna hürmeten sırf o doğurmuş diye bile yapılır bu iş ama senin eşine zerre saygın yokmuş adamın seni artık sevmemesi gayet normal bugüne kadar ne yapmışsınki onun için yemek bile yiyememiş adam senle
Afedersiniz ama bir cocuga neden BABA demeyi ogretmediniz 10 yasinda bir cocuk nasil bunun bilincinde olmaz.Nasil yani atiyorum Ahmet gel Mehmet gidelim gibi bariz ismiyle mi hitap ediyor.Zaten bir tanecik evladi var nasil boyle bir gururdan mahrum kalir baba demesi dunyalari verir o adama.Ne yapin edin evliliginizi kurtarin sorun esinizde degil.siz de.Size ve ailenize yeterince toleransli davranmis.Kaybolan yillarini bir cirpida geri getiremezsiniz lutfen bunun bilincinde olarak yaklasin sorununuza.
İster kadın olsun ister erkek, karşısındakini biraz sessiz buldumu yüklendikçe yükleniyor.
Şimdi insana sorarlar; on küsür senedir aklın neredeydi? "Artık seni sevmiyorum" demeseydi gene böyle adamı adam yerine koymadan yaşamaya devam edecek miydin? Sendeki Bunca yıllık alışkanlık düzelmez. Eşindeki "haksızlığa uğrama" hissi de düzelmez(arada sevgi olsaydı belki). Hatta o "Baba demeyen" çocuktan, eşine oğul da olmaz.
Bence siz boşanın. Adam hiç olmazsa kalan hayatında mutlu olacağı birini bulsun. Kıymet bilecek çok kadın var dışarılarda.
nedeni ise offff o kadar neden söylediki ne diyeceğimi bilmiyorum..
haklı olduğu yerler çok ama benimde haklı olduğum yerler var...
şimdi sessiz sakin oturuyor....iyi olmaya çalışıyor....1 tane 10 yaşında oğlumuz var...
onunla mutlu olmak istiyor... bana dokunamıyor bile..
sürekli nasılım diye soruyor ilgilenmeye çalışıyor ama yaklaşamıyor dokunamıyor...
çok kötüyüm kızlar sanırım bana ve çocuğuma kıyamıyor sanırım o yüzden birşey diyemiyor...
çok mutsuz içinde görüyorum....
bende çok mutsuzum...
ne yapacağımı bilmiyorum......
Kumar derken ne boyuttayd?.size bakmayacak derecede miydi?
canım hata sende olmus. esın baya sabırlıymıs.ne yap et onun gonlunu almaya calıs. ona sıcaklık goster emınım sen gosterdıkce ona deger verdigini hıssedecek ve o da sana dönucek
Bu evliligi bittiren taraf sensin malesef....
Esin cok iyi niyetli biriymis , hic bir insan 8 sene baldiziyla yasamak istemezdi..
Eminimki sende esinin ailesinden biriyle 8 yil yssamazdin...
Ustelik bu 8 yil Esinden oglunu calmis , Cocugu teyzeye baglanmis Baba bile dememis ve sen buna sessiz sakin bakmissin...
Esinin cabasinda sadece seyretmissin, simdi diyosunki esim bana beni sevmedigini soyledi ..
Pardon ama , ben olsam bende Sevmiyorum derdim..
Bir sure sonra , tukeniyor insan nereye kadar esin sabir gostersin...
12 senenin hatasını, bu yaz birşeyler yaparak düzeltmeyi mi düşünüyorsunuz? 1 yaz, 12 seneyi affeder mi..:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?