Eşim bana beni sevmediğini söyledi...

Konu sahibi hala kardesinizin neden okadar sure sizde kaldigini aciklamadiniz.ama esinizde bukadar biriktirecegine soylemesi lazimdi zamaninda.belki siz hata yaptiginizin farkinda degildiniz soyleseydi dile getirseydi sizde gorebilirdiniz manzarayi.ben sanmiyorumki burda hatt dunyada bi insan esine "sende bana bu sekilde davrandin yada niye bunu yapiyosun" demesin.soylemeliydi bence.cunki bazen hatalarimizi yapimiz geregi goremeyebiliyoruz.

istediği akşamlar kendi ailesinin yanında kalıyordu zaten memlekette.. o ayrı ben ayrı... offffff gel dediğinde niye gitmedimki..
bu yaz ve bundan sonra elimden geleni yapacam....

Son düzenleme:

eşim denizci idi... gemilerde çalışıyordu.. uzun zamandır çalışmıyor artık... kızkardeşimde çoçuk doğunca bana yardımcı olsun diye geldi... sonra da bir daha gönderemedik.. çoçuğum doğduktan sonrada eşim gemileri bıraktı zaten... bir şirkette operasyon müdürü..
evliliğimizin başlarında beni hep yanlız bıraktı, kumar ve arkadaş hastalığı vardı..
o da kabul etti o zamanlarki hatalarını... kendisininde cahil dönemi olduğunu
onlarda benim içim oturdu sanırım....

Son düzenleme:

sende eşini yalnız yollamayaydında onlarda eşini üstüne salmasalardı taaaaaaaaa nişanlılıktan bahsediyosun 11 sene olmuş heralde insan her bayram gider konuşmasada el öper nasılsınız iyimisiniz der döner neden ? eşinin hatrı için o kaynanan olmasa eşinde olmazdı çünkü buna hürmeten sırf o doğurmuş diye bile yapılır bu iş ama senin eşine zerre saygın yokmuş adamın seni artık sevmemesi gayet normal bugüne kadar ne yapmışsınki onun için yemek bile yiyememiş adam senle

Afedersiniz ama bir cocuga neden BABA demeyi ogretmediniz 10 yasinda bir cocuk nasil bunun bilincinde olmaz.Nasil yani atiyorum Ahmet gel Mehmet gidelim gibi bariz ismiyle mi hitap ediyor.Zaten bir tanecik evladi var nasil boyle bir gururdan mahrum kalir baba demesi dunyalari verir o adama.Ne yapin edin evliliginizi kurtarin sorun esinizde degil.siz de.Size ve ailenize yeterince toleransli davranmis.Kaybolan yillarini bir cirpida geri getiremezsiniz lutfen bunun bilincinde olarak yaklasin sorununuza.

Son düzenleme:

gittim bayramdan bayrama hatamın farkındayım...

evet aynen dediğiniz gibi adı ile hitap ediyordu... kızkardeşim gittiğinden beri artık ismiyle hitap etmiyor amam utanıyor sanırım babada diyemiyor.. ama diyecek yakındır...eşim artık kontrolu eline aldı sanırım...

sen çok kinci bi insansın galiba eşin hatasından dönmüş yeri gelecek hataya karşı gelinecek ama seninkinin sonu gelmemiş 11 sene olmuş eşinin bazı şeylerini düzeltirken sen kinci agresif biri olmuşsun zannedersem eşinin sadece kötülüklerini değil iyiliklerini düşünseydin bu duruma gelmezdiniz çok çok üzüldüm kızdımda bir kadına hiç yakışmıyor bir an önce silkelenip gerçekten BEN BÖYLE BİR İNSAN DEĞİLİM demelisin ve faaliyete geçmelisin her insan bi yere kadar fedakarlık yapar şuan sırf sen üzülme diye susuyo ama sonra sen üzülme diye brsürü şey saklayabilir

Diğer yorumları görünce(bi gün onun ailesinde kal, sarıl, konuş... öneren yorumlar) bi cümle daha eklemek farz oldu.
Tam 12 yıllık bir süreç sonunda Koskoca ev yıkılmış; "japon yapıştırıcısı sür" diyorsunuz. Gidip ailesinde iki gün kalmak gibi küçük ve sembolik şeyler; Karısına içi kaldırıpta sarılamayan bir erkeğin tatmin olacağı şey değil.

Dediğim gibi bırakın gitsin adam; Kalan hayatında bari kıymet bilecek birini bulsun.

yanlış anlama ama bir sevdiği varken sneinle zorlamı evlendi??herhangi bir zorlamadir senin hamile kalmandir vs. ise kusura bakma ama esii ahkli bulurum hos sende haklısın ama

Kumar derken ne boyuttayd?.size bakmayacak derecede miydi?

Bu evliligi bittiren taraf sensin malesef....
Esin cok iyi niyetli biriymis , hic bir insan 8 sene baldiziyla yasamak istemezdi..
Eminimki sende esinin ailesinden biriyle 8 yil yssamazdin...

Ustelik bu 8 yil Esinden oglunu calmis , Cocugu teyzeye baglanmis Baba bile dememis ve sen buna sessiz sakin bakmissin...
Esinin cabasinda sadece seyretmissin, simdi diyosunki esim bana beni sevmedigini soyledi ..
Pardon ama , ben olsam bende Sevmiyorum derdim..

Bir sure sonra , tukeniyor insan nereye kadar esin sabir gostersin...

yazik adama ya bu neya böyle evlilik mi olur sanki ev arkadasi , asil kendisine acisin ,, cocuk baba demicek bune bicim is allah askina tupe tuz saygisizlik ,

canım hata sende olmus. esın baya sabırlıymıs.ne yap et onun gonlunu almaya calıs. ona sıcaklık goster emınım sen gosterdıkce ona deger verdigini hıssedecek ve o da sana dönucek

12 senenin hatasını, bu yaz birşeyler yaparak düzeltmeyi mi düşünüyorsunuz? 1 yaz, 12 seneyi affeder mi..:44:

canım hata sende olmus. esın baya sabırlıymıs.ne yap et onun gonlunu almaya calıs. ona sıcaklık goster emınım sen gosterdıkce ona deger verdigini hıssedecek ve o da sana dönucek

insaAllah... benim asla mutlu olabilecek bir kadın olmadığımı söyledi.... mutlu olmak için bir sürü neden var dedi ama sen bilmiyorsun dedi..
işime gelmeyen bir konu olunca hemen mutsuz oluyormuşum... hattır bilmiyormuşum... saygı göstermemişim...

evet çok haklısınız en çok hep sessiz kalmama kızmış, benim yapmamı beklemiş, arada hep söyledi sessiz kalma diye benden taraf ol diye.. ama ona göre olmadım diye çok kızgın sanırım...umarım herşeyi düzeltebilrim...
sizce çokmu zor bu saatten sonra...

eşinizin sabrına hayran kaldım.
evleneli kaç sene olmuş hala nişanlılıktaki sorunlardan dem vuruyorsunuz. tek avuntunuz bu mu ?

12 senenin hatasını, bu yaz birşeyler yaparak düzeltmeyi mi düşünüyorsunuz? 1 yaz, 12 seneyi affeder mi..:44:

etmez belki ama bu yaz ve bu saatten sonra elimden geleni yapacam...
tek korkum eğer başaramazsam beni yinede bırakmaz .. çocuğuna ve bana kıyamaz ama ben sevmeden de bir hayat sürmesine dayanamam
çünkü bu zamanla onu bitirir...
onun sevgisini kazanmam lazım ama ne yaparsam yapayım eğer sevgisi geri gelmezse ben ne yapmalıyım..ben çok seviyorum diye onun böyle devam etmesini kabulmu etmeliyim...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…