Eşim bana beni sevmediğini söyledi...

Genelde fedakarlığı kadınlar yapar ama sizde durum biraz farklı olmuş... Benim anneminde kardeşleri bizde kalmıştı .. Uzun yıllar... Babam da yıllar sonra isyan etmişti... Bende öyle. Bir eş karşı tarafın ailesine ne kadar yaklaşıp eşini yüceltirse, eşi de aynı şekilde karşılık vermeli.. Bana neler yaptılar neler yaşattılar ama ben hala gidiyorum, hizmet ediyorum, arada alıp gezmeye götürüyorum. Bayılmıyorum bunu yapmaya ama eşim mutlu oluyor. Bu fedakarlıklar Bana evimde huzur olarak geri dönüyor. Çocuğun baba dememesi çok ilginç...
Bu adam boğulmuş resmen... Al karşına konuş kardeşim. Umarım aldatma olayı yoktur, davranışları vicdan psikolojisi değildir... Sevgisi bittiyse birşey diyemem ama çözülebilecek gibiyse çok çok alttan alıp bu adamın içinde ne var ne yok bir kusmasını sağla..! Sonra haklı haksız herkes eteğindeki taşları döksün... Başka türlü rahatlayamaz... İçi de soğumaz..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:

Kusura bakmayinda ya esini o zaman af edecektin yada bosanacaktin. Simdiki yaptiginizin herhangi bir bahanesi, nedeni bile olamaz.
Ne demek bacin 8 yil sizde kaldi? Ne demek oglun baba bile diyemiyor? Ne demek ailecek yemek yiyemek?
Esin ne yaptiysa, senin bu yaptiklarin yaninda hafif kaliyor inan. Ve çok eminim, esinin basina gelenleri gerçekten hak etmedi.

Yani adam seni zor ile piskiloga götürüyor! Bunun dahasi varmi? Hem evliliginizi yikan sen, o yasadigi kötü seylere ragmen yine bir sekilde tahamir etmeye çalisiyor ve sen psikologa bile gitmek istememissin?

Ya gerçekten ne bekliyorsun? Simdi hemen hemen esin sana sarilsin, tekrar eskisi gibi (onu rahat rahat kullandigin) zamanlar gibimi olsun? Yok öyle bir dünya, üzgünüm. Kirilan bir vazo tahamir etmeye çalissanda içindeki su yine disariya çikar.

Esin sonuçta 10 yil fazlasiyla sabirla davrandi. Sen ise daha henüz dogru düzgün denemeden hemen pes etmeye hazirsin bile. Ne kadar çeliskili bir durum. Evliligini kurtarmak istiyorsan bilki bu 1 hafta, 1 ayda hatta 1 yilda bile düzelmez. Bu çok uzun vaadeli birsey olucak ve sen durmadan mücadelesini vermek zorundasin. Sonuçta telafi edilcek çok sey var.

Ya sen gerçekten mücadele edersin, yada artik esini bosarsin ve sonunda mutlu olmasina izin verirsin.

Eşini seven bir kadına bahane değil bunlar ben nişanlıyken neler yaşadım... Görümcem ayakkabılarımı keserdi, arkamdan ağır iftiralar atardı, ailem hakkında konuşurlar sürekli dedikodumu yaparlardı.. Ben duş alıcam diye suyu keserlerdi. Hacılar, hocalar, neler yaptılar mum gibi eridim.. Düğüne el gibi geldiler. Vs daha fazlası.. Tam 9 senedir mesafe koysamda silmedim anne, babasını.. 2 haftada bir gidiyorum.. Eskiden bizde ayrılıyorduk sürekli kaç mahkemeden döndük onlar yüzünden. Herşey yola girdi. Eşimde huzurlu bende.. Ben unutuyor muyum yapılanları hangimiz unuttuk ? Sadece sustuk.. Hiç boyun eğmedim ama sabırlı davrandım. Fedakarlık bu işte.. Özveri olmadan olmaz.

Son düzenleme:

Yanlış anlamayın lütfen dostça söylüyorum, sanırım fazla pasifsiniz. Eşiniz gerçekten çok kıymetli biri gibi gözüküyor bunca şeye katlandıysa. Aşkta evlilikte gurur olmaz, artık onu ne kadar sevdiğinizi ve ona önem verdiğinizi belli edin, geçmişte olan şeyleri unutun ailesiyle alakalı, herkes yaşıyor böyle aile arasında tatsızlık ama sizin unutmanız gerek, evlilik fedakarlık ister eşiniz size ne yapıyorsa siz ona 2 katını yapın. Adama böyle davranmanıza rağmen böyle katlandıysa herşeye, düşünün bi siz onun için birşeyler yaparsanız, ne karşılık verecek... Kadınlığınızı kullanın, 2. Çocuğu yapın yuvanızı kurtarın, onu bağlayın bişeyler yapın lütfen, yabancı gibi durmayın, eşiniz yoksa elinizden kayar gider, emin olun böyle devam ederse yakında başkasına kaptırırsınız.

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

Çok iyi konuştun ağzına sağlık. Iyi bi örnek sundun arkadaşım, umarım bazılarımıza ders olur, aklımızı başımıza alırız... Seni ayrıca tebrik ediyorum, yuvanın bozulmasına izin vermedin herşeye rağmen.

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

Tesekkür ederim arkadaşım. yuva kurmak kolay, yıkmak zor bence. İkinci, üçüncü şahıslar yüzünden kimse ağzının tadını bozmamalı. Onlar illa ki önünde sonunda saf dışı kalıyorlar zaten.. Kadında, erkekte ailesinin ve eşinin yerinin ayrı olduğunu bilmeli. Karıştırmamalı. Allah herkese huzur versin :)

oo benim kayın validem gün 24 saat 25 saat aralıksız konuşur ve karışır insanın yaşam sevincini çeker alır sömürür iyice düğünüme bile gelmedi kendi elbiselerini yırttı benim yaptığımı söyledi daha ve daha neler neler şuan kaynanam yanımda 2 ay önce yanımıza aldık ayrılmamız için onca şey yaptı ben yaptıklarını her an hatırlıyorum heleki hamileyken ama hep kontrollü davrandım eşimi seviyorum

Siz abla kardes, oglunuza hem ana hem baba olmussunuz zaten. Cocugunuz babasina ihtiyaci olmamis anasi ve teyzesine baglanmis sadece. Cocugunuzla babasinin iletisim kuramamasini, ona baba dememesini, esinizin cabalarini sadece izlemissiniz. 12 yil aile gibi yemek bile yememissiniz. Esinizin anne babasin esinizin "hatrina" bir adim gidememissiniz. Orda kalamamissiniz, kendi ailenize saygi duymussunuz sadece. Simdi de kalkmis esim beni sevmiyor diyorsunuz. Hala kendinizi dusunuyorsunuz yanu. Cok ama cok bencilsiniz, asiri hem de, insafsizlik derecesinde. O adam cocugundan baba kelimesini duyamadi, izlerken hic mi iciniz sizlamadi Allah askina? Niye hic cocugunuzu uyarmadiniz, ona bunlari ogretmediniz? Abla kardes yemissiniz adami baska birsey degil. Kardesiniz ne munasebet 8 yil sizinle yasiyor, hem de esinizi devre disi birakarak? Evsiz mi kaldi, sokakta mi kaldi?

Butun bunlara ragmen adamcagiz sizin deyiminizle "zorla" sizi aile terapistine goturmus, belki evlilik duzelir diye. Saka gibi. El insaf be. Insaf yani.

Adami artik hayatindan bezdirecek, size dokunamayacak kadar biktirmis sogutmussunuz. Sanmiyorum ki "bu yaz birseyler yaparak" duzelsin bu is. Hadi gecmis olsun. Bazi seyler bir kere gitti mi bir daha telafisi olmuyor. Sizden nefret etse haklidir. Adama cok agir seyler yasatmissiniz, cocugundan sogutmussunuz abla-kardes. cocuk "baba" bile dememis babasina. Teyzesine asiri baglanmis, babasi dururken. Baba demeye gerek duymayacak, babasina adiyla hitap etmeyi hak gorecek kadar babaya saygisiz bir cocuk yetistirmissiniz, daha ne olsun? Bu bile bosanma sebebi, nefret etme sebebi benim gozumde.

O adamcagiz da bosansin da kendine deger veren birini bulsun hayatinin geri kalanina, ne diyim. Akliniz nerdeydi 12 yil boyunca? Simdi mi akliniza geldi bir kocaniz oldugu?
Benim bile sinirlerim bozuldu okurken. Allah kocaniza sabir versin.

Aman herkes mukemmel bi es ya, saydirmis konu sahibine. O evde yasamadiginiz icin kadina hemen sen suclusun diyemezsiniz arkadaslar. Eger bir sorun varsa bu ortqk bir sorundur, kimse yuzde yuz hatali degildir. Ben konu sahibinin esinde de buldum hata, kac senedir ne diye soylememis, bu saatten sonra nasil toparlanicak bu evlilik.
Bence sakin butun sucu uzerine alma konu sahibi arkadasim. Oturun konusun, gul gibi cocugunuz var, onun hatirina evliliginizi masaya yatirin. Eskiyi bir kenara koyun, birbirinizi affetmeye calisin. Zaten esiniz de buna istekli gorunuyor. Siz ortak yonlerinizi buldukca daha cok baglanir size. Zaten eger siz de iyi bir insan olmasaniz cekmezdi bu kadar sene, bunu da aklinizda tutun.

Hayatta hiçbir şey tek taraflı olmaz, bir ilişkide de kimse yüzde yüz hatalı veya hatasız olamaz. 12 yıldır yaşananlar da burada 2 satırla anlaşılmaz. Çok büyük yanlışlarınız var elbette ama hiçbir zaman hiçbir şey için geç değildir. Savaşmaya karar vermeniz güzel bir şey ama bu kararınızı kendinize saklamayın, eşinize de anlatın. Söylediği onca şeyin bir yankı bulduğunu anlasın adam. Artık sessiz durmaktan da vazgeçin, duygularınızı paylaşın eşinizle. İşiniz zor ama imkansız değil öyle boşanmaya falan gerek yok şu etapta, gerçekten seviyorsanız kazanabilirsiniz eşinizi. Bol şans.

​Demekki eşin sesini çıkarmasaydı kız kardeşin hala sizinle birlikte kalacaktı.

şu an eşiniz ve evliliginizden ziyade oglunuzu düşünün bence.
yani nasıl olur da 12yıl boyunca kayıtsız kalırsınız baba dememesine...
ayrıca bir erkek olarak aldıgı rol modelde sabırdan baska birsey goremiyorum maalesef.
ve psikologa dahi eşinizin zoruyla gitmissiniz...

ya ayrılın ya da beraber devam edin, bu eşinizle kurdugunuz iletisime gore degisir ancak cocugunuzda su an farkedemediginiz seyler ergenlikte veya yetiskinlik doneminde sıkıntı yaşamasına neden olabilir.
ailece terapiye mi gidersiniz ne yaparsınız bilemem ama oglunuzun sorunları olmadıgını dusunseniz de kesinlikle psikologa götürün, kendi ev icindeki durumunuzu da acıklayın.

Son düzenleme:
gece 2.00 gibi bu başlığı okudum ve nasıl gerildim öyle gece uyuduktan sonra kabus gördüm :)
çok itici bir enerjiniz var bence konuyu okurken içim daraldı resmen hala daha eşimin yaptıkları felan bik bik adama rabbim peygamber sabrı vermiş valla.
Allah hakkınızda hayırlısını versin inşallah.

Doktorrr doktorrr doktorrr

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Haklı adam, hala böyle iyi, sabırlı adamların olduğunu görmek güzel...

Size gelince herkesin ailesi var.
Sebep neydi bilmiyorum ama kardeşimi 8 yıl evliliğime ortak etmeyi aklımdan geçiremem.
Farklı şekilde yardımcı olurum elimden ne gelirse yaparım.
Ama 8 yılı bırakın 8 ay bile bir evliliğe ciddi zararlar verir.
Görümcenizle 8 yıl birlikte yaşamanızı istese eşiniz burda hep beraber boğmak isteriz adamı.

Bundan sonrası için ne yapabilirsiniz?
Geçmişteki hatalı davranışlarınızı farkettiğinizi, onu haklı bulduğunuzu, hala çok sevdiğinizi,
eğer şans verirse artık her şeyin bambaşka olacağını söyleyebilirsiniz..

Artık alttan alan, sabırlı, eşini mutlu etmek için çabalayan taraf siz olun çünkü adam bitmiş.. ÜZgünüm

8 Yıl Neden Kalmış Kardeşi Hala Söylemiyor,Sanki Kardeşimi Getireyim de Kocam Bana Fazla Yaklaşamasın Der Gibi Ha Caydırıcı Bi Sebep Bulmuş Kendince

onca sayfayı okudum okudum,hadi kız kardeşin 8 yıl kalmasını geçtimde niye hep beraber yemek yenmemiş,niye oğlu babasına baba dememiş,baba demede kız kardeş nasıl etken olmuş çözemedim:44:

bugün eşim ile konuştum... öyle sakin sessiz ve kibar tonla konuştuki....
bana beni sevdiğini ve benim onu sevdiğime inanmadığını söyledi..
seven ne olursa olsun umursamaz davranmaz dedi...
ben fedakarlık yaparken senin yapmaman kendisini hep üzdüğünü söyledi...
içimden gelerek hiç birşey yapmadığımı söyledi... benim sana söylemeden bile içimin acıdığını hep görmen lazımdı dedi...
ben sizin üzülmemeniz için hep çaba sarfettim ama yaranamadım sana dedi...
bi gülmedin işine gelmediği zamanlarda dedi...
vicdanım hala rahat değil dedi... çünkü başlarda yaptığım seni o yanlız bıraktığım günler hala içimi acıtıyor dedi... her ne kadar hbirşeyini eksik etmeyip fakat çok gezdirmediğim için içim hala sızlar dedii...
sonra kafama dank ettiğinde sizinle gezmelere başladığımda ablanda yanımızdaydı her zaman..
sürekli oğlumun onla ilgilenmesi kendimi misafir giibi hissetmeme neden oldu...
kaç kere de ben bu şekilde sıkıldığımı söylememe rağmen yine hiç birşey yapmadığımı görmemezlikten geldiimi surat astığımı söyledi.
ve daha önceki konu içindeki olaylarıda gündeme gelerek giderek uzak hissetmeye başladığını söyledi...

hep gezdirmeye çalıştım seni çünkü seni gezdirdikçe vicdanımıda rahatladıyordum dedi...
çünkü sizin yanınızda sıkıldığım için başka kadınlarla tanıştım dedi.. sayısını bile bilmiyorum dedi...
ama hiç birşekilde cinsel olarak aldatmak değildi..
tüm kadınların benim gibimi olup olmadığını merak etmiş ve hepsinede evli olduğunu söylemiş...
o kadınlar ne aradığını sorduğunda söylediği tek birşey varmışş eşimin ' gözlerinin içi sürekli bir gülen kadın arıyorum demiş '
sonra hiçbir ile görüşmemiş.. yemin etti cinsel birşey yaşamadım diye....

sen benim çocukluk aşkımdın dedi.. sen beni sevmeden evlendin ama ben seni severek aldım... inanamıyorum nasıl o sevgi bittiğine diyor..
sonra belki hala kalbimin bir yerinde sevdiğini hissettiğini söyledi.. o yüzden böyle devam edeceğini bizleri bırakamayacağını söyledi...
ama o sevgi de biterse ve seni üzdüğüm o günleri telafi ettiğime inanırda aynı şeyleri yapmaya devam edersen o zaman ceketi alır giderim sadece dedi...

sabahtan beri ağlıyorum... ben birşey diyemedim ağlamaktan başka.. oda ağladı gözledi doldu... sonra herşey iyi olacak dedi.. olmazsa da üzülme dedi... ben sizi asla mağdur etmem dedi... mağdur olmanın ne demek olduğunu çok iyi bildiğini söyledi..

bi kahve yap içelim dedi... kahveleri yaptım içtik sessizce ve daha konuşmadı bende konuşmadım.. gerek yoktu zaten sanırım şunları yapacam senin için herşeyi yapacam desem de tamam diyecekti zaten...

o sadece görmek istiyor onu gururlandırmamı ve ben bunu yapmaya yemin ettim bugün..
Allahım ne güzel içti kahvesini gözleri dolu dolu....
o verdiği son şansı çok güzel kullanacam..
sadece size bilgi vermek için yazdım.. lütfen eleştirmeyin ve dualarınız eksik etmeyin....

normalde kahvaltı yapmazdı eşim, öyle giderdi işe, kahvaltı istermisin dediğimde gerek yok derdi...
bu sabah sormadan hazırladım ve bir güzel yaptı kahvaltısını ve giderken uğurladım....

buarada eşinizde boş durmamış başka kadınlarla tanışmış eşiniz çokta masum değilmiş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…