o hep ailesini koydu önüme şunu yapmadın aramadın gitmedin diye evililiğimiz başından beri...
nişanlılığımda ne yaşadığımı bir ben biliyorum ama...
hep onları tuttu onlara inandı, bana hiç inanmadı ailesi ile ilgili konularda..
ne olacak hatrım için yapsan dedi biz bize yeteriz.. benim için katlan dedi.. katlanamadım..
ne zaman ailesinden gelse beni hep birşeylerle suçladı çünkü....
geçen sene artık kızkardeşimi istemediğini söyledi.. ve bu sene gelmedi..
oğlum babasına biraz yakınlaştı...
son 15 gündür beraber dışarıya çıkmaya başladılar...
daha önce hiç çıkmamıştı oğlumm babasıyla dışarı...
çok uğraştı başarabilemek için amao uğraşırken benim öyle sessizce durup izlememe kızdı, yanında olmadığıma kızdı..
elbette benim payım var farkındayım ama eşiminde kabahati var..
tamam hiç birşeyimizi eksik etmedi ama onunda ailesini sürekli önümüze koyması bizi yıprattı...
ailelerimiz aynı köyde.. memlekete gittiğimde ben annemde kalıyorum
oda geldiği zamanlar benim ailemin yanına geliyor orda kalıyor...
birazda bizde kalalım dediğinde hiç kalamadım...
nişan dönemim biraz sıkıntılı geçmişti...sonra araya aileler arasında soğuklu girdi..
eşim bir şekilde idare ediyordu iki tarafı üzülmeyecek şekilde ama artık dayanamadı sanırım...
bana isteklerini söyledi... ve sonra aşkolsun dedi tamam yaparım bizim için ailem için herşeyi yaparım bile demekten acizsin...
asıl sen beni sevmiyorsun dedi hiç sevmemişsin dedi.. onu zerre kadar sevmediğimi söyledi..
seviyorumm diyorum ama inanmıyor artık bana....
Eşini seven bir kadına bahane değil bunlar ben nişanlıyken neler yaşadım... Görümcem ayakkabılarımı keserdi, arkamdan ağır iftiralar atardı, ailem hakkında konuşurlar sürekli dedikodumu yaparlardı.. Ben duş alıcam diye suyu keserlerdi. Hacılar, hocalar, neler yaptılar mum gibi eridim.. Düğüne el gibi geldiler. Vs daha fazlası.. Tam 9 senedir mesafe koysamda silmedim anne, babasını.. 2 haftada bir gidiyorum.. Eskiden bizde ayrılıyorduk sürekli kaç mahkemeden döndük onlar yüzünden. Herşey yola girdi. Eşimde huzurlu bende.. Ben unutuyor muyum yapılanları hangimiz unuttuk ? Sadece sustuk.. Hiç boyun eğmedim ama sabırlı davrandım. Fedakarlık bu işte.. Özveri olmadan olmaz.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Çok iyi konuştun ağzına sağlık. Iyi bi örnek sundun arkadaşım, umarım bazılarımıza ders olur, aklımızı başımıza alırız... Seni ayrıca tebrik ediyorum, yuvanın bozulmasına izin vermedin herşeye rağmen.
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü
geçen sene artık kızkardeşimi istemediğini söyledi.. ve bu sene gelmedi..
oğlum babasına biraz yakınlaştı...
son 15 gündür beraber dışarıya çıkmaya başladılar...
daha önce hiç çıkmamıştı oğlumm babasıyla dışarı...
çok uğraştı başarabilemek için amao uğraşırken benim öyle sessizce durup izlememe kızdı, yanında olmadığıma kızdı..
elbette benim payım var farkındayım ama eşiminde kabahati var..
tamam hiç birşeyimizi eksik etmedi ama onunda ailesini sürekli önümüze koyması bizi yıprattı...
ailelerimiz aynı köyde.. memlekete gittiğimde ben annemde kalıyorum
oda geldiği zamanlar benim ailemin yanına geliyor orda kalıyor...
birazda bizde kalalım dediğinde hiç kalamadım...
nişan dönemim biraz sıkıntılı geçmişti...sonra araya aileler arasında soğuklu girdi..
eşim bir şekilde idare ediyordu iki tarafı üzülmeyecek şekilde ama artık dayanamadı sanırım...
bana isteklerini söyledi... ve sonra aşkolsun dedi tamam yaparım bizim için ailem için herşeyi yaparım bile demekten acizsin...
asıl sen beni sevmiyorsun dedi hiç sevmemişsin dedi.. onu zerre kadar sevmediğimi söyledi..
seviyorumm diyorum ama inanmıyor artık bana....
12 senedir evliyim, genelde hep benim dediklerimi yapmaya çalıştı..
kız kardeşim geldi bizimle yaşadı 8 sene
hiç birşey demedi hep başının üzerinde taşıdı..
oğlum teyzesine bağlandı...
babasından uzaklaştı..
babasını hep adıyla çağırdı.. henüz baba demedi..
içi yandığını söyledii...
kendisinin oğluna yaklaşmaya çalışırken destek olmadığımı söyledi...
teyzesini rol model almasına kızdı...
ailesinin evinde bir gün bile kalmamama kızdı....
bir gün olsun evde hep beraber yemek yemediğimize kızdı...
hepsinde haklı artık birşey demiyorumm...
beni üzen beni sevmediğini söylemesi ve hala çok iyi davranıyor bize
ama bize acıdığı için kaldığını düşünüyorum, çok mutsuz olduğunu görüyorumm
ben çok seviyorum ama benimde soğuk bir yapım var değişemiyorumm ama çok seviyorum onu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?