Eşim bana bunu nasıl söyler!

Eşinde sacmalamis yani bence olur oyle seyler üzülüyor olabilir.psikolojisi bozulmustur bebekten dolayi anlayis goster.. dilerim tez zamanda bebek sahibi olursunuz buyutmemeni tavsiye ederim

nasıl mutlu olcaksan eşini sen tanıyorsun. hissedersin ruh halini. ama kıskançlık ve paranoyanın olduğu yerde mutlu olamazsın. konuşmayı dene ama bu konuda kesinlikle yüz verme. erkekler psikolojik olarak kişi kendinden bilir işi modunda konuşur ver karar verir.kendinide inandır

Benimle birlikte olacakmış baska erkekler.

İthamlari çok iğrenç ama psikolojisinin iyi olduğunu dusunmuyorum. Belki çocuk olmamasının nedenini kendine bağlıyor ama itiraf edemediği için seni suçlamak istiyor ?

İthamlari çok iğrenç ama psikolojisinin iyi olduğunu dusunmuyorum. Belki çocuk olmamasının nedenini kendine bağlıyor ama itiraf edemediği için seni suçlamak istiyor

Bir kere beni almaya geldi . Yurtta bekliyorum gelir gelmez bugün birisi seninle konuşmaya çalıştı dimi dedi. Bu arada yurt depremden sonra kalmıştık devlet yurdu.
Ayrılmanız en hayırlısı olmuş
Şok geçirerek okuyorum yazdıklarınızı
Büyük geçmiş olsun bu arada
Allah sizi daha hayırlı insanlarla karşılaştırsın bundan sonraki hayatınız huzur içinde geçsin
Çok büyük şeyler atlatmışsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…