Eşim bana çok kötü davranıyor

Arkadaşlar yaşım 19genç evlendim 17 yaşında evlendim ve çok zordayım eşimle çok mutlu idim ve ailemde evlenirken ailem istemediği içîn kavga ettiler sonra onlara hep kin besledi ve aiemle görüştüğümde hep kavga çıkarıyodu hep kavga ede ede artık benden soğuduğunu sevgisinn bitmek üzere olduğunu söyledi hergün tattışıyoruZ laf sokuyor hakaret ediyor beni küçümsüyor çok zoruma gidiyor o kadar birbirimize aşıktık ki şimdi herşey çok farklı birbirimize buz olduk nefretle bakıyor her dediğimi yanlış anlıyor yüzü sürekli asık ve benimle hiç ilgilenmiyor

Allah sabirlar versin kardesim cok zor.. biraz daha sabir et.. duzelir belki.. al karsina konus sakince.askinizi sevginizi kucuk yasta evlendigini ona guvendigini anlat birdaha.. insaallah duzelir..

Allah razıolsun canım benim ama düzeldiği yok iyice kötüye gidiyor önceden evliymiş beni kandırdı haberim yok sonradan öğrendim tabi öğrenene kadar başka bi hataya düştüm yani aramızda birşeyler oldu seversen yaparsın dedi deli gibi aşık olunca sonucunu düşünmedim yaşım 16 tı idi onun yaşını 23 24 biliyodum o da 30 yaşında imiş yine bırakmaya çalıştım olmadı ondada iki çocuk varmış sevmiyordum dedi ayrıldı ondan benimle evlendi çok iyi idik mutlu idik şimdi hayatım cehennem gibi burnumda getiriyor

siz beraberken evli miymiş?
çocukları olduğunu da gizlemiş.
valla funda işin zor. eski karısını seninle aldatan, seni de başkasıyla aldatır Allah korusun.

Kandirmis yani resmen yalan uzerine iliski kurmus canim arkanda guvenecegin bi ailen varsa onlara anlat bide durumu.hata yaptim ben istedim aileme diyemem deme.emin ol anlarlar seni..

Canım bende evliyiz iki çocuğum var onlara üzülüyorum söyledim ki aileme kaç sefer ailemde kaldım adam olduğu yok boşanacam diyorum boşan zaten mutlu değilim diyor piskolojim bozuldu valla eski karısı ile sünnet düğünü yapmış bana istanbula iş için gidiyorum demişti onunla ilişkiye girmiş eski karısı durmadan arıyor bırakmıyor peşini çok zordayım çokkkk:-,(

Canım Allah sabır versin...
Yalnız adam söyleyeceğini söylemiş.İstemiyorum demiş açık açık.Yaptığı kabul edilemez.
Bana kalırsa daha çok üzülmeden cesaretini topla ailenle konuş ve boşan.Eşin boşanmaya o kadar hevesliyse şartları kendin belirleyebilirsin.Tüm hayatını zehir etme.En güzel yaşlarrındasın önünde bir sürü yıl var geçer mi onunla ?
40 yaşında mı boşanacaksın o zaman ne yapacaksın.
Gençken tuttuğunu koparırsın.Bırak o da ne hali varsa görsün...

Canım çocuklarımın boynu bükük kalacak diye üzülüyorum cesaret edemîyorum ama bunalıma girdim çok zayıfken otuz kilo aldım canım her yerim çatladı ondan mı soğudu kıskanmıyor gibi birşey artık ondan mı soğudu yoksa:-(

Hayırrrrr...Saçmalıyorsun inan ki...Onda ne saygı kalmış ne de sevgi..Sadece anne olduğun için bile sana saygı duyması gerekirdi.
19 yaşındasın ve iki çocuğun mu var? 17 yaşında evlenmişsin. 2 sene içinde sana neler yapmış...

Hem senin moralin bu kadar bozukken çocuklarına nasıl sevgi vereceksin.Nasıl bir şekilde büyüteceksin?Onlar nasıl bir ortamda büyüyecekler? Bahsettiğin kişi çok mu iyi bir baba ?Sadece para mı.Onun da yolu var...
Güçlü olmalısın.Kilodur şudur budur hepsinin çaresi var...

İstersen son kez dene.Seni kaybetmekten korkmuyor madem bir süre sıcak davran.Bir hafta falan.
Onun sevdiği şeyleri yap.Yemeğinden tut da tuttuğu takımın terliğine kadar.Birlikte bir yere gidin eve alışveriş olabilir.Sinema olabilir. Bu süre içinde ne yaparsa yapsın asla şikayet etme gülümse hep.Oyunlara çevir.Şakaya vur.Bugün en sevdiğin yemek var ama öpmezsen yiyemezsin falan gibi....

Baktın onda hiç adım yok.Al karşına konuş.Ve bir karar verin. Herşeyi konuş.
Elinden geleni yaptığını söyle.Gerçekten sevmiyorsan bitirmek istiyorsan boşanma konusunu konuşalım de.Yapacak birşey kalmamış demektir.Sen ilk önce kendi mutluluğunu düşün.Yoksa ne çocukları ne de eşini mutlu edebilirsin...
Konuşmak istersen her zaman mesaj atabilirsin

Canım önceki gibi sevgim kalmadı artık hep içimde kin var canım ben neler yaşadım neler piskolojim bozuk artık hiç sabrım kalmadı yoruldum çocuklara bakmak bile istemiyorum bazen bunalıma girdim canım artık

Artık çok yoruldum bıktım ya. Bügünde oğlu ile gelmiş benimle hiç ilgilenmiyor çok darda çok bunalımdayım :,,(

Allah cezasını versin ya valla bıktım nerden çıktı karşıma nerden hayatımı zehir etti hiç mi mutlu olamıcam ben ya

Şimdi yaşamadan bilinmez ama ben direk boşanırdım. Sende çocuklarına bakabilirsin hem çalışıp hem devletten yardım isteyebilirsin seni sevmeyen biriyle hayat sürmekten daha iyidir eminim. Hatayı en başta yapmışsın canım ailen kabul ederse onlara yerleşebilirsin.

Allah canımı aksında kurtulayın

En kötü karar bile kararsızlıktan iyidir!!! Cesaretini topla ve boşan o zaman kendi kendini yiyeceğine.Madem sen de sevmiyorsun o zaman uzatmanın bir anlamı yok bence.Neyi bekliyorsun anlamış değilim.Güçlü olmazsan böyle ezilmeye devam edeceksin.Aynı şekilde çocukların da ezilecekler.Bu kadar şeyin üstüne eskisi gibi olamazsınız.Kabullenmen gerekiyor.
Yaşın daha genç toparlanabilirsin. En büyük avantajın bu.Olumsuz düşünerek ayılarak bayılarak bunalıma girerek hiçbir şeyi çözemezsin...

Canım çocuklarım yüzünden kararsızım seviyorum ama önceki gibi değil ama çok kötü durumdayım psikolojik olarak çöktüm bunalımdayım canım ya:-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…