- 18 Mayıs 2013
- 5.192
- 9.260
- 198
- Konu Sahibi cesursincap
-
Az önce geldiler. Tutmuşlar dünkü evi. Bundan sonra beni neler bekliyor bakalım.
Kaynina sakin fazla hizmette yapma. Yani evini felan gidip temizle. Koca adam, ya kendisi temizlesin yada bir temizlikci tutsun. Her gün sizin evinizdede yemek yemek zorunda degil.
Baze seyleri simdiden önle ki, sonradan aliskanlik olmasin. Yani sen yine git psikologa canim, kendine güven ve sinirlarini cizmeyi ögren.
takmayın. eşinizde zamanla anlayacaktır. Anlamalı yani.Eşimle aramız kötü. Bana soğuk davranıyor. Zaten depresif bir insanım normalde de çok üzülüyorum. Sağolun destekleriniz için.
sımdı nıye kotu davranıyor yanı kaynınız kendıne bı ev tutmus ıste
yanı sızın sessız kalısınıza mı bole davranıyor
sızde aman abı nolur bızımle kal falan mı demelıydınız
sız anlıyorum bende depresıf bı yapım vardır
ama benım esım bana ole yapar ve bende ıse yarar bu
bence hıc oralı olmayın onun sıze tavır yaptıgını anlamamazlıktan gorunun
normal davranın bır sure sonra o da normale donecektır
şiddetle karşı çıkın..Allah hastalık veya başka kötü bir başına vermediği müddetçe izin vermeyin bence...eşiniz çok ayıp etmiş.abiside biraz düşünceliyse bu fikre karşı çıkar...
koca adam da bu teklife sıcak bakıyorsa yazıklar olsun.Eşimin abisi başka şehirde yaşıyordu. Simdi eşinden boşanınca memleketine yani bizim bulundugumuz şehre taşınmak için ev aramaya geldi bizde kaliyor birkaç gündür. Sabah kahvaltıda istediğim fiyatta ev bulamıyorum diye dert yanınca eşim bizimle yaşa abi diye teklifte bulundu. Zaten evimiz boş diye de pekiştirdi. O kadar sinirlendim ki anlatamam. Hadi geçici bir süre neyse de. Sürekli olmaz. Üstelik bu teklifi yaparken benim fikrimi sormamasi sinir bozucu.
Ne gibi düşünceleri var acaba?Şimdilik ev tutuldu bizimle yaşamayacağı kesinleşti ama çok başka sorunlar var. Abisinin düşünceleri normal değil zaten hayata karşı. Eşimi de etkilemesinden korkuyorum. Sonuçta artık aynı şehirde yaşayacaklar ve eminim sıkça görüşecekler.
ev olayına çok sevindim..umarım abiside evlenir tekrar belki hayatı düzene girince herşey daha farklı olur..Şimdilik ev tutuldu bizimle yaşamayacağı kesinleşti ama çok başka sorunlar var. Abisinin düşünceleri normal değil zaten hayata karşı. Eşimi de etkilemesinden korkuyorum. Sonuçta artık aynı şehirde yaşayacaklar ve eminim sıkça görüşecekler.
Ne gibi düşünceleri var acaba?
ev olayına çok sevindim..umarım abiside evlenir tekrar belki hayatı düzene girince herşey daha farklı olur..
Anladım.. Eşi bırakmış kurtulmuş, sizin başınıza kaldı demek ki..Çok ayrıntılı yazamayacağım sanırım burada siyaset konuşmak yasak. Ama en basitinden ikinci evlilik yapmanın helal olduğu (bu birincinin değersiz olduğu anlamına da gelmiyormuş), tv seyretmenin günah olduğu gibi şeyler.
Anladım.. Eşi bırakmış kurtulmuş, sizin başınıza kaldı demek ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?