Eşim Bana Danışmadan Abisine Bizde Yaşamayı Teklif Etti

Az önce geldiler. Tutmuşlar dünkü evi. Bundan sonra beni neler bekliyor bakalım.

Kaynina sakin fazla hizmette yapma. Yani evini felan gidip temizle. Koca adam, ya kendisi temizlesin yada bir temizlikci tutsun. Her gün sizin evinizdede yemek yemek zorunda degil.

Baze seyleri simdiden önle ki, sonradan aliskanlik olmasin. Yani sen yine git psikologa canim, kendine güven ve sinirlarini cizmeyi ögren.

Eşimle aramız kötü. Bana soğuk davranıyor. Zaten depresif bir insanım normalde de çok üzülüyorum. Sağolun destekleriniz için.

sımdı nıye kotu davranıyor yanı kaynınız kendıne bı ev tutmus ıste
yanı sızın sessız kalısınıza mı bole davranıyor
sızde aman abı nolur bızımle kal falan mı demelıydınız

sız anlıyorum bende depresıf bı yapım vardır
ama benım esım bana ole yapar ve bende ıse yarar bu
bence hıc oralı olmayın onun sıze tavır yaptıgını anlamamazlıktan gorunun
normal davranın bır sure sonra o da normale donecektır

şiddetle karşı çıkın..Allah hastalık veya başka kötü bir başına vermediği müddetçe izin vermeyin bence...eşiniz çok ayıp etmiş.abiside biraz düşünceliyse bu fikre karşı çıkar...

Evet benim sessiz kalışıma. O abisine teklif ederken benim de onaylamamı beklemiş. Ama biliyorum bütün bunlar benim de diğer eltimin de hepten alttan alması nedeniyle yaşanıyor. Yani anlayacağınız ailecek sessiz gelinleri. Şöyle dediğim dedik, (kötü niyetle yazmıyorum) cazgır gelinleri olacaktı ki o zaman görecektim

Şimdilik ev tutuldu bizimle yaşamayacağı kesinleşti ama çok başka sorunlar var. Abisinin düşünceleri normal değil zaten hayata karşı. Eşimi de etkilemesinden korkuyorum. Sonuçta artık aynı şehirde yaşayacaklar ve eminim sıkça görüşecekler.

koca adam da bu teklife sıcak bakıyorsa yazıklar olsun.
Sen girebilirdin araya “şaka mı bu dediğin”diye eşine gönderme yapabilirdin. Ama tabi insan bazen hazırlıksız yakalanıyor. Bir daha yemekte konuyu sen aç. Ev aramanın nasıl gittiğini falan sor. Sonra de “inşallah gönlüne göre bir yer hemen bulursun da düzenini kurarsın en kısa zamanda” demeye çekinirsen ve bir yerleşirse bu sefer daha ağır şeyler demek için kasarsın kendini.
Koca dam olur mu evin içinde?

Ne gibi düşünceleri var acaba?

ev olayına çok sevindim..umarım abiside evlenir tekrar belki hayatı düzene girince herşey daha farklı olur..

ev tutuguna cok sevındım
kaynınız sızle yasayıp esınızle ole aranız bozulacagına sımdı surat assın daha ıyı
bosverın
sız kurtarmıssınız ya kendınızı ona bakın
valla sevındım

Ne gibi düşünceleri var acaba?

Çok ayrıntılı yazamayacağım sanırım burada siyaset konuşmak yasak. Ama en basitinden ikinci evlilik yapmanın helal olduğu (bu birincinin değersiz olduğu anlamına da gelmiyormuş), tv seyretmenin günah olduğu gibi şeyler.

Anladım.. Eşi bırakmış kurtulmuş, sizin başınıza kaldı demek ki..

valla hiçte alttan alıp sakince konuşamazdım
öncelikle halime eşime şükür diyorum
sanada kolaylıklar diliyorum Allah kocana akıl fikir versin
nedir bu abi aşkı
karısına yani size hiç mi değer vermiyor size mahrem yahu
parasal yardım eder etmez ona sözüm yok sizin evinizin ihtiyacını aksatmadığı sürece
ama abisine gel bizle yaşa işte burası seninde evin felan fistan
çarp ağzına kürekle
sende anneni babanı kardeşini kimin var yoksa çağır gelsinler o vakit
aile olmayın vazgeçin hep beraber cümbür cemaat yaşayın
özeliniz de olmasın
valla eşin merhamet ediyor davet ediyorsa bile siz o kapıyı direk kapayın
hatta dobra olun cesur durun ve eşinizin ve abisinin bulunduğu o ortamda pat diye söyleyiverin
ev üstüne ev olmaz kendi evimde rahat değilim diye
hatta keşke o masada o teklifin yapıldığı an diyiverseydiniz
ne münasebet öyle şey olmaz sende bana sormadan benim fikrimi onayımı almadan bunu nasıl teklif edebilirsin diye
hemen oracıkta bozuverseydin keşke

insan kendi evinde rahat rahat giyinip soyunup duş alıp bornozla gezemedikten sonra o ev ev olmaz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…