- 18 Mayıs 2013
- 5.192
- 9.260
- 198
- Konu Sahibi cesursincap
-
Gece makul bir şekilde konuşmaya çalıştım ama olmadı. Eşime neden benim fikrimi almadan boyle bir teklifte bulundun dedim. Öyle icap ederdi dedi. Ayrica benim sessiz kalmama bozulmuş. Ben de abi bizde kal demeliymisim. Döndü arkasını yattı. Ben ne yapacağım bilmiyorum.
Korkularınız sınırlarınızı çizmenize engel olmasın. Net olmazsanız suçlu durumuna düşürür böyle. Hiç ezilmeyin. Onun dediği olacak şey değil bir de sizin fikrinizi alma gereği bile gerek duymamış. Net olun ki bu cüreti ona vermediğiniz anlasın.
Abisi sizde kalmayı düşünüyor yoksa bu şekilde konuşmazdı bence tavrını koy kabul etme sen kocanla evlendin ailesiyle değil onlar bakmak zorunda değilsin
Rica ederim:)Tesekkur ederim yorumunuz için. Beni cesaretlendirdiniz.
Kusura bakmada, nasil bir evlilik bu? Iletisim yok, birsey yok. Adam seni hiic ciddiye almiyor bile, totosunu öyle dönüyor.
Abisi kalacakmi simdi? Durum öyleyse annenin yanina git, cünkü o ev, evlilerin evi degil, 2 erkegin evi olup, sende köle gibi arkasini temizlek ile görevli olursun.
Biraz dislerini göster, tavrini koy. Ha bu arada bebek icinde tekrar deneme. Karisini bu denli önemsemeyen adami baba yapma lütfen.
BOZULMASIN DIYE KENDINIZDEN ODUN VERMEYIN DERIM SIZENormalde güzel bir iliskimiz var esimle. Ailesi yüzünden bozulacak diye cok korkuyorum.
Abisi konusunda henüz bir netlik yok. Aslında ailesi ortalıkta yokken çok mutluyuz. Zaten çok nadir gorusuyoruz ama abisinin yaşadığımız şehre taşınması evliliğimize zarar verecek. Sanki abisini evlat edinmisiz gibi. Daha gecen hafta abisinin oğlu için biz buyutelim mi diye bile sordu
Ne doğru bir tespit...Iyide suclu esini ailesi degilki, suclu esinin ta kendisi. Herkes ailesini sever sayar fakat esin seni ezip öyle seviyor. Senden habersiz kredi cekip, para felan yolluyor. Yarin birgün cocugunuz olursa, yine parasini abisini harcar.
Bak düsük gecirmisin zerre kadar umrunda bile degil. Hakikatten hamile kalirsan o sirada abisi yine bi densizlik yaparsa? Zaten sorumsuzun teki, ömür boyu size musallat olur benden söylemesi.
Eger esin ile araniz iyise simdiye kadar yaptiklarini yuttugun icin iyidi. Hic tavrini koymadinki. Cok daha önce koyman gerekiyordu tavrini.
Iyide suclu esini ailesi degilki, suclu esinin ta kendisi. Herkes ailesini sever sayar fakat esin seni ezip öyle seviyor. Senden habersiz kredi cekip, para felan yolluyor. Yarin birgün cocugunuz olursa, yine parasini abisini harcar.
Bak düsük gecirmisin zerre kadar umrunda bile degil. Hakikatten hamile kalirsan o sirada abisi yine bi densizlik yaparsa? Zaten sorumsuzun teki, ömür boyu size musallat olur benden söylemesi.
Eger esin ile araniz iyise simdiye kadar yaptiklarini yuttugun icin iyidi. Hic tavrini koymadinki. Cok daha önce koyman gerekiyordu tavrini.
Düşük gecirdigimde esimde benim kadar üzülmüştü. Ailesi konusundaysa haklisiniz. Herkes ailesini sever ama benimki benden önce onları seviyor. Gerçi iki ablası var. Bana laf soyledikleri için birisiyle hic konuşmuyor. Diğerine ise benim yanımda o kadar kizdi ki. Ve bir daha bana karışması halinde onunla da görüşmeyi kesecegini söyledi artik o gorumcem bana daha iyi davranıyor.
Iyide, sana laf soksalar dahi sana o kadar zarar gelmez. Abisi sizin paranizdan, evinizden yararlaniyor. Yani bi görümcene "sus" dedigi için, senden gizli kredi çekmesi, para yollamasini aklamiyor. Senin fikrini bir hiçe saydigini aklamiyor.
Benim derdim senin esini kötülemek hiç degil. Yani her evlilikte iyi ve kötü seyler vardir. Siddet gören kadinlar bile "ama esim bana dövdükten sonra çiçek aliyor" diyebiliyorlar. Önemli olan sadece evliligin güzel anlarini düsünüp düsünüp karsindakini aklamak degil. Asil önemli olan kendin yada evliligin zarar gördügünde müdahele etmektir. Ve sen bunu simdiye kadar hiç yapmamissin.
Daha yeni düsük geçirmis biri olarak, ne münasebet biri senin yaninda kalmasi? Hani diyelim esin öksüz, annesi babasi yok, yinede abisi görümcelerin yaninda kalabilirdi. Üstelik bu gidis ile kaynin sizin yaninizda kalacagi gün gibi ortada. Adam parasiz pulsuz, ev begenmiyor! Senin evinde kalmayi elbette tercih eder. Oh ne güzel, onun arkasini toplayacak bir kadin var, beraber gezecegi bir kardesi var. Yarin birgünde çoçuklarida gelse hiiç sasirmam.
Sen eger simdi tavrini koymazsan evliligini kurtaramazsin canim. Tam tersi, ancak batakliga dogru gider. Yarin birgün esinin abisine verecegi para çok daha büyük bir meblag olabilir, borçlara girebilirsiniz. Esin eve geldiginde derhal tavrini koy. Eger abisi sizin eve tasinirsa, sende annenlere tasinirsin diye söyle. Artik bu evde benim fikrim sorulcak diye söyle esine.
o zaman eşinle aranı iyi tutNormalde güzel bir iliskimiz var esimle. Ailesi yüzünden bozulacak diye cok korkuyorum.
o zaman eşinle aranı iyi tut
madem iyi insan yufka yürekli
eşin yokken abisine lafını söyle,ee kaç gün daha kalacaksınız de
uygun değil bence
evimin bizim mahremimiz..
eşimin abisi bizim bulunduğumuz şehire konferanslara geliyor arada..ben direk abisine diyorum,eşim geldiği saatte eve gelin diye..böyle şeylerde çekinme olmazzz..sonra uygunsuz bir durum olur
bırak eşinin ailesiyle aran bozulsun ama eşinle bir şekilde arayı yumuşatırsın
Esim yokken en ufak birşey soylesem bile eminim eşime hemen duyurur. Zaten kaynimla fikirlerimiz çok zıt. Daha sabah kahvaltıda islamiyette ikinci es helaldir diye tutturdu. Kadının söz hakki yokmuş.
Estağfurullah esimi kotulemeye çalıştığınızı hic düşünmedim. Sonuçta benim yazdiklarima yorum yapıyorsunuz. Benim için tavır koymak o kadar zor ki. Bu huyumdan nefret ediyorum. Bu yüzden evimde de isyerimde de eziliyorum
o zaman hiççç kabul etme canım yarın bu eşini aklınada sokar bunları sizin aranızı açarEsim yokken en ufak birşey soylesem bile eminim eşime hemen duyurur. Zaten kaynimla fikirlerimiz çok zıt. Daha sabah kahvaltıda islamiyette ikinci es helaldir diye tutturdu. Kadının söz hakki yokmuş.
Islamiyette kayinla ayni ev helal miymis onu da sorarsin bir ara...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?