Eşim bana değer verirken ben yemek yapıp götürmüşüm çok mu?

o_simdi_evli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2010
63
0
0
Aksaray
kızlar benim eşim bana çok değer verir tabiri caizse üstüme titrer bir dediğimi iki etmez
daha önce eşimle aynı kurumda çalışıyorduk sonra eşim iş değiştirdi
ve şu an ki işyeri evimize oldukça yakın(yürüyerek olmasa da arabayla)
ben izindeyim şu an evdeyim tüm gün
kocacığıma bir sürpriz yapayım öğle yemeği için evde bir şeyler hazırlayıp götüreyim dedim
hazırladım bir şeyler ve araba eşimde olduğu için minibüse bindim
bir teyzenin yanına oturdum
teyze evli misin ne yaparsın ne edersin bir sürü soru sordu
bende bu konuşma arasında eşime yemek götürdüğümü söyledim
teyze ne dese beğenirsiniz
kızım erkek milletine fazla yüz verip şımartmaya gelmez boşver ne yerse yesin dedi
bende zaten her gün her gün götürmüyorum yaa izindeyim bir kere sürpriz yapayım dedim teyze hem bu onu şımartmaz mutlu eder dedim
dalga geçer gibi kafa salladı sonra ben indim zaten
tam iş yerine geldim
girişte danışmada bir kız duruyor işte ona eşimi sordum sonra eşim geldi
beni görünce çok sevindi yemek getirdim dedim hadi odama geçelim dedi
tam geçeceğiz bu seferde danışmada ki kız ooo sen işte x beyi şımartıyorsun böyle demez mi
bende seni ilgilendirmez dedim artık iyice sinirlendi
eşimde boşver falan dedi
kız bu seferde sen üni. mezunusun bir de ilk defa gördüm kültürlü ama kocasına hizmetkar bir kadın demez mi
bende ne alakası var üni. mezunu olmam demek eşime hizmet etmemem gerektiği anlamına mı geliyor
sen bana akıl verme kendine sakla sen evlenince öyle yaparsın dedim geçtim içeriye
ama nasıl sinirlendim kızlar yaa onun ne haddine
sonrada eşime kızdım sen bu kızla arana mesafe koymuyor musunda bu bizim hakkımızda kırk yıllık ahbabımız gibi konuşuyor dedim
eşimde ne alakası var ben onunla gerekmedikçe muhattap dahi olmam fıtratında var patavatsızlık falan dedi
anlayacağınız sürprizimi zehir ettiler
ve aklıma takıldı benim bu yaptığım hizmetkarlık mı oluyor kızlar
bundan normal bir şey var mı
yoksa ben mi öyle düşünüyorum
eşim bana o kadar değer verirken ben eşime bir yemek götürmüşüm çok mu

Son düzenleme:
Tuhaf geldi banada benmde aklıam gelmez böle bişey yapmak hakedşyosa yap tabi bence ne mutlu sana. hem yuvayı dşişi kuş yaparmış erkeğide evine bağlayan kadındır bence :44:

ama şu da var ben evde doğru düzgün yemek yapmam eşim benden çok yapar :1: bazende zor olan daha makbul geliyo erkeklere off bende bu konularda kararsızım aslında :44:

Tuhaf geldi banada benmde aklıam gelmez böle bişey yapmak hakedşyosa yap tabi bence ne mutlu sana. hem yuvayı dşişi kuş yaparmış erkeğide evine bağlayan kadındır bence :44:

neden tuhaf geldi ki her gün dışardan bir şeyler yiyor bir kere de ben bir şeyler yapayım yesin hemde mutlu olsun istedim
bana neden tuhaf gelmiyor anlamıyorum
yanlış bir şey mi yaptım sizcede:44:

neden tuhaf geldi ki her gün dışardan bir şeyler yiyor bir kere de ben bir şeyler yapayım yesin hemde mutlu olsun istedim
bana neden tuhaf gelmiyor anlamıyorum
yanlış bir şey mi yaptım sizcede:44:

yoo ii bi düşünce bende tuhaf derken benm aklıma gelmez yani öle şeyler ama yapsam eşim havalar uçardı heralde :66:

ama şu da var ben evde doğru düzgün yemek yapmam eşim benden çok yapar :1: bazende zor olan daha makbul geliyo erkeklere off bende bu konularda kararsızım aslında :44:

şu an ben izinde olduğum için ben yapıyorum
ama normal zamanlarda hep yardım eder yemek olsun, ev işi olsun
hafta sonları kahvaltıyı bana hazırlatmaz kendi hazırlar
öyle beni hizmetkar gibi kullanmaz, kimsenin kullanmasına da izin vermez

bence niye tuhaf olsunki..çok güzel bi süpriz yapmışsın...valla bence her erkeğin hoşuna giderdi..ne de olsa erkeğin kalbine giden yol midesinden geçermiş:1: o kızı da takma canım belliki sizi kıskanmış..Allah mutluluğunuzu daim etsin canım:nazar:

ne var bunda ya:26: bence en iyisini yapmissin canim bazen boyle suprizler iyi olur.bende hergun esime kahvaltisini hazirlarim ve aradada ogle yemegi icin birseyler yapip cantasina koyarim sandevic cesidi olsun pogaca,borek olsun.genellikle disarida yerler ama cantasina boyle seyler yaptigim zaman daha mutlu oluyor ogun, ona deger verdigimi bilmesini isterim ayni seyleri oda bana yapar her pazar sabahi kahvaltimi onume getirir.:34:

ne var bunda ya:26: bence en iyisini yapmissin canim bazen boyle suprizler iyi olur.bende hergun esime kahvaltisini hazirlarim ve aradada ogle yemegi icin birseyler yapip cantasina koyarim sandevic cesidi olsun pogaca,borek olsun.genellikle disarida yerler ama cantasina boyle seyler yaptigim zaman daha mutlu oluyor ogun, ona deger verdigimi bilmesini isterim ayni seyleri oda bana yapar her pazar sabahi kahvaltimi onume getirir.:34:

bizde de aynen öyledir
ama acaba bende mi var bir problem dedim hem o teyze hemde iş yerindeki kız deyince
acaba değer vermek, değer verdiğini belli etmek erkekleri şımartıyor yapılmaması mı gerekiyor diye düşündüm bi an

kızlar benim eşim bana çok değer verir tabiri caizse üstüme titrer bir dediğimi iki etmez
kocacığıma bir sürpriz yapayım öğle yemeği için evde bir şeyler hazırlayıp götüreyim dedim
kızım erkek milletine fazla yüz verip şımartmaya gelmez boşver ne yerse yesin dedi
bende zaten her gün her gün götürmüyorum yaa izindeyim bir kere sürpriz yapayım dedim teyze hem bu onu şımartmaz mutlu eder dedim
tam iş yerine geldim
tam geçeceğiz bu seferde danışmada ki kız ooo sen işte x beyi şımartıyorsun böyle demez mi
eşimde boşver falan dedi
kız bu seferde sen üni. mezunusun bir de ilk defa gördüm kültürlü ama kocasına hizmetkar bir kadın demez mi
bende ne alakası var üni. mezunu olmam demek eşime hizmet etmemem gerektiği anlamına mı geliyor
sen bana akıl verme kendine sakla sen evlenince öyle yaparsın dedim geçtim içeriye
sonrada eşime kızdım sen bu kızla arana mesafe koymuyor musunda bu bizim hakkımızda kırk yıllık ahbabımız gibi konuşuyor dedim
eşimde ne alakası var ben onunla gerekmedikçe muhattap dahi olmam fıtratında var patavatsızlık falan dedi

hiç te çok değil niye çok olsun seni el üstünde tutanı sende el üstünde tutacaksın tabii bundan daha doğal ne olabilir ki Allah bozmasın canım :nazar: :nazar: bende kıza o kadar takılmanı anlayamadım ne derse desin boşver oluyo heryerde patavatsız insanlar işte lüzumsuzlar

hiç te çok değil niye çok olsun seni el üstünde tutanı sende el üstünde tutacaksın tabii bundan daha doğal ne olabilir ki Allah bozmasın canım :nazar: :nazar: bende kıza o kadar takılmanı anlayamadım ne derse desin boşver oluyo heryerde patavatsız insanlar işte lüzumsuzlar

takıldım çünkü kızla herhangi bir samimiyetim yok
ve ilk gördüğümden beri takıldım o kıza
eşimle yaşıtlar ve bekar
çok değişik nasıl denir vıcık vıcık birine benziyor
bazen aklıma gelmiyor, korkmuyor değilim o kızdan

Bence cok iyi yapmissiniz, esiniz sizden yana deger gördügünü bildigi takdirde size de daha cok deger verir.

Üstelik bende sizin yaptiginizin bir benzerini yaptim bugün ama kücük bir farkla :)) kendim hazirlamadim cünkü ögle yemegi icin degil kahvalti etmek icin gittim yanina. Disardan kahvaltilik birseyle aldim ayni sizin gibi süpriz yapayim dedim, beni görünce cok sevindi. Arada böyle güzellikler yapmak lazim, bunlar parayla satin alinabilecek seyler degil icten gelmelidir, böylesi ufak seyler evlilik baglarini daha da güclendirir bence.

Bence hata etmiyorsun tabi eşin bu yaptıklarının değerini biliyorsa ki zaten üzerime titrer demişsin.Onun sana karsı saygı ve sevgisini karsısında senin böyle bi süpriz yapman çok bişey değil.Aldırma sen onlara...Bazı erkeklere değer verdikçe ters tepiyor , aksine yüz vermeyince kıymetli oluyorsun,söyleyenlerin eşleri veya erkek arkadasları felan böyle sanırım.Bende olsam bana değer veren bi eşe elimden geleni yapardım.Karsılıklı olunca herşey gayet güzel...Allah ağzınızın tadını bozmasın inşallah :))

kendini tecrubelı sanan teyzeyıde , aptal kızıda takma sen ..
Eğer eşini seviyorsan oda seni seviyorsa ve bu sevgi saygı anlayış hayatı bırlıkte yüklenmekle birleşiyorsa bence eşler birbirlerine hizmetkarda olur , hizmetçide .. adının ne olduğunun bir önemi yok yani .. Mutlulugunuzun ve huzurunuzun keyfini çıkartın .. Allah bozmasın

Bence cok iyi yapmissiniz, esiniz sizden yana deger gördügünü bildigi takdirde size de daha cok deger verir.

Üstelik bende sizin yaptiginizin bir benzerini yaptim bugün ama kücük bir farkla :)) kendim hazirlamadim cünkü ögle yemegi icin degil kahvalti etmek icin gittim yanina. Disardan kahvaltilik birseyle aldim ayni sizin gibi süpriz yapayim dedim, beni görünce cok sevindi. Arada böyle güzellikler yapmak lazim, bunlar parayla satin alinabilecek seyler degil icten gelmelidir, böylesi ufak seyler evlilik baglarini daha da güclendirir bence.

evet inanın onun gözlerinde ki o anki mutluluğu görmek beni de mutlu etti
çok sevindi :)
çok küçük şeyler gibi görünüyor bunlar ama bencede çok önemli

Bence hata etmiyorsun tabi eşin bu yaptıklarının değerini biliyorsa ki zaten üzerime titrer demişsin.Onun sana karsı saygı ve sevgisini karsısında senin böyle bi süpriz yapman çok bişey değil.Aldırma sen onlara...Bazı erkeklere değer verdikçe ters tepiyor , aksine yüz vermeyince kıymetli oluyorsun,söyleyenlerin eşleri veya erkek arkadasları felan böyle sanırım.Bende olsam bana değer veren bi eşe elimden geleni yapardım.Karsılıklı olunca herşey gayet güzel...Allah ağzınızın tadını bozmasın inşallah :))

evet galiba ben o tarz erkeklerle birlikte olan hanımlara denk geldim bugün
amin... Rabbim kimsenin tadını bozmasın

canım bence çok iyi yapmışsın, ellerine sağlık, hem güzel bir sürpriz olmuştur, hem de ev yemeği yemiştir, ne var ki bunda. hele ki eşin bu kadar üzerine titrerken, sen kimseye kulak asma, hakedene hak ettiği değeri vermektir münasip olan. mutluluklar dilerim, darısı başımıza :)))

bence cok cok guzel bisey yapmissin:)) esinde bunu hakeden bi insan ne guzel:) iyilikleri goren bi insan demekki .. masallah Allah bi omur boyu hep mesut etsin.. aksini soyleyenlerede bakma:P:P ayrica birilerinede soyleme , isimm var de gecistir:P kiskananlarda catlasin:))))):16:

tam iş yerine geldim
eşimde boşver falan dedi

canım halt etmiş onlar ben de eşime her sabah sandviç hazırlayıp yanına koyuyorum evde yapmak yerine uyumayı tercih ediyo çünkü
o bana yapsa ne kadar sevinirdim neden ona yapmayayım ki kendi isteyeceğim şeyi

Back
X