Eşim bana değer verirken ben yemek yapıp götürmüşüm çok mu?

takıldım çünkü kızla herhangi bir samimiyetim yok
ve ilk gördüğümden beri takıldım o kıza
eşimle yaşıtlar ve bekar
çok değişik nasıl denir vıcık vıcık birine benziyor
bazen aklıma gelmiyor, korkmuyor değilim o kızdan

eşine okızdan hoşlanmadığını mecbur kalmadıkça konuşmamasını yüzüne bakmamasını söyle. eşine güveniyorsan hiçbirşey olmaz korkma

niye tuhaf olsunki bence çok güzel bi şey yapmışsın
ben teyzenin dediğine değil de o bayanın dediğine taktım
Ona neymiş ya ne hakla senle o şekilde konuşmuş
Eşinle çok samimi olması lazım bu yorumlarda bulunması için yada senle
Bence arada sırada eşinin iş yerine git görün
Anlatınca benim bile hoşuma gitmedi durum

O teyze kesin kocasindan cekmistir
dur bakalim ne kotu giden evlilikler gormustur yada yasamistir
ona nazaren huysuzca densizce konusmustur

O kiz ise evliligin ne oldugundan habersiz laubali bir sekilde yorum yapmistir

istersen her gun gotur sonucta esin mutlu oluyormu?
buna degermi? sen ona bak

izindesin ve esine surpriz yapmissin
bence izinde oldugun muddetce bir kere daha tekrarla
bu surprizi kimseyede aciklama yapmak zorunda degilsin

biorde su var
esin kahvalti hazirladiginda sen ona bir bardak cay dokup goturdugunde
yada herhangi isler yaptiginizda evde hizmetkarlik olmuyor
dayanisma oluyor
birbirinizi agirlayacaksiniz tabiiki bunu uni mezunu yada ilk okul mezunu
farketmez
lutfen takilma bu tur insanlara sen kocacinla mutlu yasamaya bak
birbirinizi mutlu etmeye bakin

çok güzel bir hareket yapmışsınız:71:.o yaşlı kadın ve kızın ayıbı unutun gitsin.ne güzel evlilik ya yemek götürüyorsunuz.moralinizi bozmayınçsiz çok güzel birşey yapmışsınız.ama keşke kıza laf atmasaydınız umursamasaydınız.odahada mors olurdu:51::1:

canım değer görüyorsan tabiki değer vericeksin herkes bir değilki eşin hak ettiğini düşünüyorsan hem hizmetkarı ol hemde kreliçesi ol önemli olan eşini bunu hak etmesi bence

bence de çok iyi yapmışsın eşin de sevinmiştir üniversite mezunu olunca eşine hizmet edemez misin yani ne var bunda bu sevgiyle aşkla alakalı birşey gün gelir o da sana hizmet eder o kız sizi kıskanmış bence

Allah Allaah! Üniversite mezunu olan evini de temizlemesin o zaman, pislik içinde yaşasın! Zihniyete bakar mısın? Benim annemde üniversite mezunu Allah'a şükür babama, bana, kardeşlerime yemekte yapar, evimiz düzenli tertiplidir... Düşünce çok yanlış, kız çok ters ve karakteri oturmamış biri bence. Ahlak denen şey henüz ona uğramamış...

Senin yaptığına gelirsek, ne kadar güzel bir şey yapmışsın... Eşin hep seni mutlu ediyor bugün sen onu mutlu etmişsin çok mu? Allah bozmasın mutluluğunuzu. Sen hizmet etmemişsin, yaptığın da eşine karşı bir görev değil. Sen o yemeğe sevgini de katmışsın... Hep böyle olun inşallah! Sağlıcakla kalın...

kıskanç ve laubali bi bayandan daha can sıkıcı, daha tehlikeli başka bir şey olamaz
boşverin takmayın aksine izininiz bitene kadar sık sık eşinize yemek götürün

gayet normal ve hoş bir jest yapmışsın insanlara bakma artık millet birbirini yemekten haklı çıkma kavgasından aman altta kalmimm taviz vermimmm çizgimi koyim derdinden ne yuva sıcaklığı ne aile kavramı kaldı şımartmak ve şımarmak eşlerin en doğal hakkı kaldıki çok şımarılacak bişeyde değillll sen yap içinden geleniiii en güzeli bu

yemek yapıp işyerine götürülecek koca var

zıkkım yesin denecek koca var.

sizin eşiniz gayet iyi davranıyomuş size, aranızda iyiymiş bu durumda birinci kategoriye giriyo eşiniz.elaleme noluyo anlamadım

sabah eşim börek ısıtırken aklıma geldi;
ben ona kendini iyi hissettirecek şeyler yapmazsam ondan istemeye hakkım olur mu ki?
bu insanalr öylesine konuşan laf olsun diye yorum yapan insanlar bence; kale almana değmez
ben yoğun çalıştığım halde zamanla evde daha çok yemek yapabilir hale gelmek için uğraşıyorum mesela; eşim de bunu görüyor memnun oluyor; bazı sabahlar onu kahvaltı hazırlarken buluyorum işte bugünkü gibi; bundan daha doğal ne var ki?
aynen devam tatlım :65:

yaptıgın cok normal bısey sen onların demesıne bakma ....bozma morelını cok hos ve ınce bır davranıs yaptıgın ayrıca hızmetkarlıklada hıc bı alakası yok ....boyle seyler karsılıklı olur bazen sen suprz yaparsın o yapar evlılık tatlı olur ....

ben çok kızıyorum ya böyle insanlara
özelliklede otobüste yanına oturupta senle konuşmaya çalışanlar , kadın olsun erkek olsun, mecburmuyum ben hayatımı anlatmaya ya? :57:

tatlım saçmalama ya sen ne die kendinde suçluluk duygusu hissediyosun ki ben olsam bende aynısını yapardım..sen eşinin hem sağlığını düşünmüşsün hemde onu görmeye gidip süpriz yapmışsın bnce süper bişey...o kızda kıskançlığından yapmıştır kesin,yada ay ben yapmam diodur hep nazlı olamaya çalışıodur erkeklere karşı senide kültürlü görüp yaptığını görünce şaşaırmıştır tabikide:):1:

niye tuhaf olsun çok güzel bir davranış

benim eşim işten geliyo yemeğini yiyor oturuyor pc nin başına çalışmaya başlıyor. proje çiziyor bazı geceler hiç uyumuyor en erken 2 de yatar. ve ertesi sabah 8 de işe gider. neden benim için. bekar olsa çok para kazanmak niye umurunda olsun. maaşı ona fazlasıyla yeter yer içer gezerdi. şimdi ben bu adama yemeğini yapmışım çayını kahvesini götürmüşüm çokmu? az bile.
yani demem o ki bu eşinle senin arandaki sevgi ve duygusal bağla ilgilidir. eşler birbirlerine tabiki fedakarlıkta yada küçük süprizlerde bulunurlarsa çok daha güzel olur herşey.

hic uzulme tatlim bende arada kek,borek yapar sabahtan esimin yanina koyarim yada gunduz imkanim varsa mutlaka gotururum ve birlikte yeriz..bu onun cok hosuna gider.arada erkekleri simartmak lazim.h
em bunlar icten gelen duygulardir..zorla olmaz..
demek ki esiniz size cok guzel zamanalar yasatiyor ki sizde hic usenmeden gidip,goturuyorsunuz..
:nazar:takma degmez..
keske her kadin bu kadar ince olabilse..

Son düzenleme:
Biz yeni evliyken, ben hergün sefer tası ile yemek koyuyordum eşimin çantasına. Akmayacak, dökülmeyecek şeyler. Köfte-pilav gibi.
İşyeri mutfağında ısıtıp yerdi öğlenleri.
Ayrıca ikinci hamileliğime kadar da her sabah her ikimize de kahvaltı için sandviç hazırlar, çantalarımıza koyardım.
Bunlar hizmetkarlık değil, zevkle yapıldığında her 2 tarafı da mutlu edecek şeyler.

Sen bence bu konuya takılmada..
Danışmadaki hatunu fırçalıyorsun "sanane" diyorsun, o hala "üni mezunusun, hizmetkarlık ediyorsun" diyor. Seninle bu samimiyeti nerden? Ne zaman yüzgöz oldunuz? Seninle samimiyeti yoksa evvelinden, bu rahatlığı eşinden alıyor demektir.

Patavatsız insanların da sınırları vardır, en azından kimlere patavatsızlık yapılır, kimlere yapılmaz iyi bilirler..

yaptığın çok hoş birşey niye tuhaf olsun ki canım
patavatsız insanlar çok takma kimseyi :89:
ayrıca üni. mezunu kadın eşine poğaça kek yapamaz mı bu da çok ilginçmiş:19:

Hep erkeklerden sürpriz bekliyoruz. sevdiğiniz adama sürpriz yapmışsınız.bence romantik bile.hep erkekler sürpriz yapacak diye bir şey yok.başka zaman kadın erkek eşit derler.Ama kadınlar birşeyler yapınca hizmetçi mi oluyor...başkalarının laflarını kafana bile takma arkadaşım.o kız kıskanmıştır da bari huzursuz edeyim demiştir.....

Back
X