arkadaşlar hepinizin yorumunu tek tek okudum çoğunuzdan Allah razı olsun ders aldım içim rahatladı.ama bazı kendini bilmez arkadaşlar konuyu anlayıp dinlemeden kendi sınırlı mantıklarına dayanarak benim hormonlarımın arkasına sığındığımı yazmış yazıkki konuyu anlatırken hormon lafını kullanmadım bile ,sadece sonraki mesajlarda hormanlardan dolayı saçlarımın dökülmeye başladığını strese girdiğimi eşimin bu dönemde bile eskisini düşünmesini kabul etmediğimi yazdım,olay anındaki tepkimi hormanlara bağlamadım bile...yazıkki bazı kısıtlı arkadaslar benim6 haftalık hamilelikte oluşan hormanlardan bahsettiğimi yazmış komik..
ben aşılama yoluyla hamile kaldım kistim olduğu için,aşılama yapan arkadaşlar bilir 15 gün boyunca kendi karnımdan iğne yaptım hormon dengem bozuldu bu süreçte zorlandım olucakmı olmayacak mı diye bahsettiğim stresli dönemde buydu ki bu tartışmadan önceki dönem,bazı arkadaşlarda kocamı sanki elimde kamçı sabah akşam tartaklıyom gibi yazmış benim kocam iri yarı bi adam bi ittirse yere yapışırım ,o an suçunu bildiği için bişey demedi,bazı arkadaşlar alışmış galiba ikinci kadın olmaya hazmedebilmişler kolaylıkla bide beni suçlu bulmuşlar neyse ya onlar için bu kadar zaman harcamakta fazla..
teselli etmek için büyütme diyen arkadaslarım ayrı Allah hepinizden razı olsun gerçekten dün beynimden vurulmuşa dönmüştüm içimi rahatlattılar..