eşim bana eski sevgilisinin ismiyle seslendi :(

İnsanlık hali canım olur böyle şeyler..
Ama bir daha olursa o zaman sıkıntı var demektir.

arkadaşlar hepinizin yorumunu tek tek okudum çoğunuzdan Allah razı olsun ders aldım içim rahatladı.ama bazı kendini bilmez arkadaşlar konuyu anlayıp dinlemeden kendi sınırlı mantıklarına dayanarak benim hormonlarımın arkasına sığındığımı yazmış yazıkki konuyu anlatırken hormon lafını kullanmadım bile ,sadece sonraki mesajlarda hormanlardan dolayı saçlarımın dökülmeye başladığını strese girdiğimi eşimin bu dönemde bile eskisini düşünmesini kabul etmediğimi yazdım,olay anındaki tepkimi hormanlara bağlamadım bile...yazıkki bazı kısıtlı arkadaslar benim6 haftalık hamilelikte oluşan hormanlardan bahsettiğimi yazmış komik..
ben aşılama yoluyla hamile kaldım kistim olduğu için,aşılama yapan arkadaşlar bilir 15 gün boyunca kendi karnımdan iğne yaptım hormon dengem bozuldu bu süreçte zorlandım olucakmı olmayacak mı diye bahsettiğim stresli dönemde buydu ki bu tartışmadan önceki dönem,bazı arkadaşlarda kocamı sanki elimde kamçı sabah akşam tartaklıyom gibi yazmış benim kocam iri yarı bi adam bi ittirse yere yapışırım ,o an suçunu bildiği için bişey demedi,bazı arkadaşlar alışmış galiba ikinci kadın olmaya hazmedebilmişler kolaylıkla bide beni suçlu bulmuşlar neyse ya onlar için bu kadar zaman harcamakta fazla..
teselli etmek için büyütme diyen arkadaslarım ayrı Allah hepinizden razı olsun gerçekten dün beynimden vurulmuşa dönmüştüm içimi rahatlattılar..

canım sen içini ferah tut, sen değerlisin unutma..Allah bebişine sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin

Eğer sevildiğini hissediyorsan şüphen olmasın canım insanlık hali bir dahakine çok dikkatli olacaktır, biraz naza çek derim ama kendini asla üzme, allahın işi yarın birgün sen bile eski sevgilinin adını ağzından kaçırabilirsin hem de hiç alakan yokken bunlar beynimizin bir oyunu psikolojik olarak çok normal, eminim eşin utanç içindedir, bir de onun açısından düşün

Güzel giden bir evilik var ortada bence sıkıntı etmeyin insanlık hali sonucta uzatmayın derim ben..Elbette üzülünecek bir durum ama uzatılacak değil..

Benim eski sevgilimle, sevgilimin eski sevgilisini yanlış anlamayla birlikteler sanmıştım ama değilmiş. Bunu sevgilime anlatmıştım bende, sonra telefonu çaldı,arkadaşıyla konulurken "iyi bizde x ke oturuyoruz" dedi (x eski sevgilinin adı), suratım asıldı önce, daha sonra telefonu kapattı "aman x çok abartıyosun" dedi. Yani tekrar etti, eski sevgilisinin adıyla hitap etti. Bi güzel afedersiniz ağzına tükürdüm, pişman oldu "çok konuştuğumuz için çıktı ağzımdan" dedi ki haklıydı çok konuşmuştuk, olabilirdi öyle bişey.
Ama sizinki ortada hiçbişey yokken seslenmesi garip. Biraz üstüne gidin derim.

sen ne hariçten gazel okuyon ya orda nereye ne sığınıcam ne zannediyon sen kendini bilip bilmeden atıp tutuyon bence sen hafiften uza yoksa hormon topunu görürsün
sana güzel bir eleştiride bulunmama rağmen bunu düşmanca algılanmandan belli,hormonlarınla sana mutluluklar ,atıp tuttuğumun ne olduğunu da merak etmeden duramıyorum yani..yapıcı yorum yapılınca mı düşman olunuyordu..doğru haklısın ayrıl kocandan navi kesinliklikle aldatıyor seni desem öpecektin beni ..oysaki huzurun için bu tarz tartışmaların gereksiz olduğunu yazmaktan daha da ileriye gitmemişim..
edit:durup durup yazdığım yorumda pislik var mı diye bakıyorum bulamıyorum,zor insansın vesselam hayatında başarılar..

sınırlı mantık mı saygısızlığın alemi yok çok kısa bir zamanda b u tarz bi gerginlikten evladımı kaybettim ben sana insani bir tavsiye vermekten öteye gitmedim kocan zaten özrünü dilemiş hatalıymış sende sana düşen özrü dile hormonları bahane etme kıskanmışsın demek hangi sınırlı mantığın ürünü..arkadaşım yazdığımı anlamazsın amenna ne demek istedin diye sorarsın cevabını veririrm,belki ben düşüncemi yanlış kaleme almışımdır uyarırsın düzeltirim ama böyle çirkin bir tavırla saldırmam..ben seni tanımam sen beni tanımazsın ,peki ben sana hakaret etmemişken sen hangi hakla bana saldırırsın...

Bende kocama bi kere baba dedim
Hadi baba 2 saattir bi ayakkabıyı giyemedin :)
Ayakkabılarımı evlenene kadar babam giydirdi çıkardı ayakkabı görünce aklıma babam gelio
Demekki seninkinede Seher yemek yapıomuş
Büyütme

Bazen bende eski sevgilimin adini söyleyecekken yakaliyorum kendimi son anda ceviriyorum. Onu düsündügümden mi? Hayir! Onu rüyamda gördügümden mi? Hayir! Olabilecek bi durum üstünde durulmaya degmez. Kapatib gitsin.

Bana da geçen yıl kayınbabam, eşimin eski nişanlısının adıyla hitap etti. Şok oldum ben,kendisi de şok oldu. Hatta ortamdaki herkesin gözleri pörtledi bi sessizlik oldu. Ama ben hiiiççç takılmadım.Muhabbete birkaç saniye sonra kaldığımız yerden devam ettik. B*k yesin hülya, kocacım şimdi benimle çok mutlu hıhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…